Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 21.044
- 10.527
- 2.223
Hakem bütün haklarını onlara kullandı. Şerefsizler.
Hakem mi vardı? Gerrad yönetti.gibi geldi bana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakem bütün haklarını onlara kullandı. Şerefsizler.
Usta Sallai faul, Barış koşuda faul ve sarı kart.Hakem mi vardı? Gerrad yönetti.gibi geldi bana
herifler sertlik göstermedi yaka paça tekme tokat giriştiler. skor farklı olur muydu bilmiyorum ama hakem ilk olduğunda kartını gösterseydi onlar sinecekti.Biz faul yaptık mı onu bilmiyorum. Bizim orta saha yumuşak yav. Deplasmanda bu çok açığa çıkıyor. Herifler sertlik gösterdi sindik resmen
frimpong, Lemina nın yüzüne dirsekUsta Sallai faul, Barış koşuda faul ve sarı kart.
Sakat olan hakemi maça atamak büyük rezillik usta. Eşi benzeri yok.frimpong, Lemina nın yüzüne dirsek
Torreiranin ayağına bir dallama bastı faul bile vermediherifler sertlik göstermedi yaka paça tekme tokat giriştiler. skor farklı olur muydu bilmiyorum ama hakem ilk olduğunda kartını gösterseydi onlar sinecekti.
Torreiranin ayağına bir sldallama bastı faul bile vermedi
bayern, manchester deplasmanlarında bir oyun ortaya koymuştuk, frankfurt maçı yanlış taktikte olsa bir taktikle çıkmıştık. juve, l.pool deplasmanlarında niye hiç karşılık veremedik tam çözemedim. bana göre topu ileride tutacak osimhen dışında adamımız yok. o da havadan gelen toplara çoğu zaman çıkmıyor. iyi bir 10 numara olmadan deplasman maçları hep böyle silik oyunla geçecek gibi.
Dün yediğimiz ilk gol takımın maça ne kadar konsantre olduğunu gösteriyor bu arada. Szoboslai kabak gibi bomboş bekliyor ceza alanı üstünde oraya pas atacağı o kadar barizdi ki. Tekrar çeyrek final şansının 5-10 sene daha geleceğini düşünmüyorum elimize ağır sınıfta kaldık dün.
yalnız taktiği hoca verir, hoca taktik vermeyecekse o zaman hocanın görevi ne? yıldızları idare etmek mi? hocaların taktikleri vardır zaten, hocaların oyun sistemi,tarzı vardır. o oyunları sistemleri eğer bilmiyorsa hoca çalışıp öğrenecekYanına taktik bilen hocalari almazsa devam etmesin arkadaş. Ve şu orta sahaya zımba gibi herifler gelsin. Bencede 1 sene daha etsin bende fikrimi değiştirdim. Seneye gelişim sağlanmazsa artık yollar ayrılsin
Set oyunu oynayalım 3 pas yapabilelim. Onun için iyi taktik bilen yardımcı hocalar gelsin. O gozluklu irfanla bir halt olmaz
yalnız taktiği hoca verir, hoca taktik vermeyecekse o zaman hocanın görevi ne? yıldızları idare etmek mi? hocaların taktikleri vardır zaten, hocaların oyun sistemi,tarzı vardır. o oyunları sistemleri eğer bilmiyorsa hoca çalışıp öğrenecek
Az,prag, zalgris, rigas deplasmanlarınde iyi değildikBen deplasmanda bukadar aciz bi takim gormedim.. frankfurt juve city liverpool monaco hepsi rezalet
hocanın eğer bilmiyorsa kendisinin bunları öğrenmesi takıma çalıştırması gerek, taktiği de oyun planını da yardımcı yapacaksa o zaman hocanın görevi ne? geriye yıldızları idare etmek kalıyor, adı üstünde teknik direktör, onun görevi oyun planı çizmek,sistem taktik kurmakŞimdi en azından son 16 için bu sene özelinde başarılı diyebiliriz hoca için .
Ancak deplasman maçlarında ,Sparta Prag 4 yedik elendik, Az 4 yedik elendik , Juve 10 kişiden 3 yedik az daha eleniyorduk 3 gol avantaja rağmen. Liverpool 'dan 4 yedik elendik.
Şimdi hoca şapkasını önüne koyacak kusura bakmasın. Ön alan presinden başka oyunun yoksa en azından yardımcı hocalar konusunda kendini geliştireceksin. Durum çok bariz ortada yani eğer Okan Hoca göremiyorsa yönetim mutlaka reaksiyon almalı. Set savunması + hücumu, kontra atak ve kontrol futbolu . Bu hususlarda hocayı geliştirecek fikir verecek en az iki ismin teknik kadroya dahil edilmesi gerekiyor.