Okan Buruk | Teknik Direktör

Çok fazla roman yazilmis bende yazmayayim. 1 cümlede olayi bagliyorum iyi izle :asd: @Nedim Sertel

Elit bir hoca değil hic bir zamanda olamaz, ama dursunda elit birini getiremez zaten bunla devam iste.

Evet o dönem şimdiki gibi bir sosyal medya olsaydı çok ağır eleştirilerde olur ve Fatih hocanın işi daha zor olabilirdi..

Peki farzedelim ki o dönem okan hoca tarzında bir antrenörümüz olsaydı;

17 yaşındaki emre belozoglu'nu Beşiktaş maçında sahaya surebilir miydi?
Diyarbakirdan gelen davala, karabuklu vedat, unsal, konyada yillarca sürünen suat kaya, sakatlık sonrasi eski haline donemeyen ve satış listesinde bulunan okan, g.birliginden gelen ergun, torinolu saban, vs..vs.

O donem okan buruk zihniyetinde bir hocamız olsaydi bu oyuncularin hangilerine sans verirdi?
Veya işin kolayina kaçıp yerlerine yabancı oyuncu transferimi isterdi?

96-2000 dönemi hic kolay gecmedi. Cunku bu oyuncularin günden gune gelisimini bekledik ve nasıl gelistiklerini gördük. Benim kendi acimdan okan hocayı en fazla elestirdigim konu budur. Bizde maalesef hicbir oyuncu gelişim gostermiyor. Her sorunu disaridan yeni transferlerle cozmeye calisiyoruz.
Hicbir cesur adımını goremiyoruz. Mesela en yakın örneğini vereyim. Bjk deplasmani ve hafta ici oynadigimiz liverpool maci sonrasi dogal olarak takım çok yıpranmış ve bazı kilit oyuncularin biraz dinlenmesi gerekiyordu. Eger 96-2000 arasi terim zihniyeti takimin basinda olsaydi 4 puan onde ciktigimiz basaksehir macinda 18 yasindaki nhaga'yi gözünü kirpmadan ilk 11'de sahaya surer ve torreria, osimhen gibi adamlari liverpool deplasmanina dinlenmis olarak cikartirdi.. ama okan hoca 4 puan ondeyken bile şu cesareti gosteremiyor.

Kovulsun gonderilsin demiyorum elbette ama bu tür elestirilerin yüksek sesle yapılması iyidir. Hoca kendini çok başarılı görüp rutine baglayacagina pamuk ipliginde oldugunu dusunerekten hareket etmesi daha sağlıklı..

CPH2745 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O dönemdeki kulüplerin ekonomisiyle şu andaki tamamen farklı birbirinden

İnsanların beklentileri de aynı değil keza

Galatasaray özellikle 2008 yılından sonra bir tüketim çılgınlığı sarmalına girdi,bu resmi sadece Okan Buruk üzerinden okumak hatalı bir yaklaşım olur

350+ milyon Euro değerinde takım.. Ki aldığın ucuz oyuncular var. Oshimen asla 75 değil cok daha üstü eder. Bu paranın karşılığı bu oyun ise bunu savunan futbol izlemesin ya. Bu paranın karşılığında bu aciz oyunu oynatan td de hoca değil. İster ağlayın ister zırlayın. Okan kötü hoca yada seviye farkı var hoca ile oyuncular arasında

Bu bizde eleştiriyoruz yok hakaret edilmesin filan diyip savunanlar varya yalan söylüyo eleştiri filan yaptıkları yok. Hakaret etmeden eleştirenler ile kavga ediyorlar. Hemde eleştirdi diye millete hakaret ediyorlar. Böyle üstten görmeler ben bilirim edaları filan.. 24 saat bu başlıktalar inanmayın bunlara.

Son düzenleme:
Takım çok iyi gider bazı mesajlar ortaya çıkarılır o zaman o mesajları ortaya çıkaranlara şöyle mesaj yazan birileri çıkar" Neden insanları ayrıştırıyorsunuz? Hepimiz GS'liyiz. Hepimiz seviniyoruz vb." tarzı yorumlar uzar. Sonra bir tökezleme oldu mu aynı kişiler "Biatçılar. Okan hoca değil. Hiç bir başarı ona ait değil vb." şeklinde hakaret, aşağılama yapar. Böyle aşağılamayı, küçük görmeyi, saygısızlığı, emeği yok saymayı eleştiri adı altında yutturmaya çalışmak bir yana bir de üstüne iki yüzlüce davranılır. Burada oyunu, Okan hocanın eksiklerini görüp saygılıca yazan bir çok kişi var. Herhangi birinin Okan hoca hatasız A+ seviye bir hoca dediğini daha görmedim ama insanlar saygılıca eleştirirken yok Epstein dosyası, başarısı yok, hoca değil, rezil vb. gibi aşağılama yapanlara karşı 3 sene üst üste şampiyon olmuş 11-12 sene sonra CL'de son 16 yapmış hocasını da doğal olarak savunur. Hangi taraftar forumuna gidersen git bu başarıları yapmış bir hoca savunulur.

Takım çok iyi gider bazı mesajlar ortaya çıkarılır o zaman o mesajları ortaya çıkaranlara şöyle mesaj yazan birileri çıkar" Neden insanları ayrıştırıyorsunuz? Hepimiz GS'liyiz. Hepimiz seviniyoruz vb." tarzı yorumlar uzar. Sonra bir tökezleme oldu mu aynı kişiler "Biatçılar. Okan hoca değil. Hiç bir başarı ona ait değil vb." şeklinde hakaret, aşağılama yapar. Böyle aşağılamayı, küçük görmeyi, saygısızlığı, emeği yok saymayı eleştiri adı altında yutturmaya çalışmak bir yana bir de üstüne iki yüzlüce davranılır. Burada oyunu, Okan hocanın eksiklerini görüp saygılıca yazan bir çok kişi var. Herhangi birinin Okan hoca hatasız A+ seviye bir hoca dediğini daha görmedim ama insanlar saygılıca eleştirirken yok Epstein dosyası, başarısı yok, hoca değil, rezil vb. gibi aşağılama yapanlara karşı 3 sene üst üste şampiyon olmuş 11-12 sene sonra CL'de son 16 yapmış hocasını da doğal olarak savunur. Hangi taraftar forumuna gidersen git bu başarıları yapmış bir hoca savunulur.
Okadar kafalısın ki sana ne anlatılsa anlatılsın asla anlamayacaksın. İsteyen Okanı eleştirir sana ne? Sen avukatımısın SANANE SANANE ister eleştiririm ister başka şey derim. Dediğimde ceza içeren bişey varsa ceza verirler. Ama SANANE???? Sen kimsin ki sananee. Sus artık sanane...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Okadar sert kafalısın ki sana ne anlatılsa anlatılsın asla anlamayacaksın. İsteyen Okanı eleştirir sana ne? Sen acukatımısın SANANE SANANE ister eleştiririm ister başka şey derim. Dediğimde ceza içeren bişey varsa cexa verirler. Ama SANANE???? Sen kimsin ki sananee
Benim yorumumdan sana ne? Ayrıca aşağılama, emek yok sayma vb. eleştiri adı altına sokulamaz.

🔴 BÜYÜK SÜPRİZ “KIRMIZI KART” Özgür Özel merakla beklenen büyük sürprizini  açıkladı! CHP Genel Başkanı Özgür Özel, merakla beklenen 'büyük sürpriz'ini  Mersin'de açıkladı. CHP lideri herkesi iktidara 'kırmızı kart' göstermeye  davet etti.

Geri
Üst Alt