Okan Buruk | Teknik Direktör

Galatasaray tarihinin en pahalı ve en iyi kadrosu elinde malesef kepaze oluyor. Çok şanslı bir teknik direktör kimseye nasip olmayan top seviye oyuncuların takımı ve camiayı sahiplenmesi ve eşekten farkı olmayan gerizekalı rakipleri sayesinde 3 yıldır şampiyonluk yaşıyor belki de bu yıl da olacak. Ama ortaya koyduğu bir oyun planı, deplasman oyunu, taktik varyasyon vs.. falan hiçbir şey yok. Doğaçlama bir futbol anlayışı, şişir topu Osimhen’e Barış’a onlar insanüstü koşsun debelensin bişeyler yapalım, iç saha seyirci gazıyla alınan şampiyonlar ligi maçları ama ne zaman iş zora düşüyor hocalık gerektiriyor o zaman ortada olmayan bir çaresizce maçın bitmesini bekleyen bir adam. Benim için Okan hoca böyle bir teknik direktör fazlası değil. Şampiyon olsak dahi o kulübede yeri olmamalı.

Dünkü mağlubiyetin ana sorumlusu kendisidir. Maç sıklığının azaldığı, milli ara vb gibi dönemlerde, bol bol izin verdiği için, dönüşlerde takımı fiziken hazır olamıyor ve mental olarak konsantre olamıyor. (Ts gibi önemli bir maça 3 gün falan hazırlandı takım).

Ya da Cl maçlarının olduğu sıkışık fikstürde, oyuncuların Cl maçlarına konsantre oluş seviyesi ile, aralara serpiştirilmiş lig maçlarına konsantre oluş seviyesi çok farklı. Bu insani olarak doğal bir durum ama çözümsüzlüğü de net hocaya yazar.

A planının tutmadığı maçlarda da, oyuna müdahale etme şekilleri oldukça tartışmaya açık bir hoca malesef.

Bu sene şampiyon olursak, 5 sene üst üste rekorunu kırma challenge'ı için kalır. Seneye ise sezon sonunda şampiyon olsak da gider bence.

Bu sene şampiyon olamazsak, 2 ay sonra gider.

Yani Gs'daki ya son 2 ayı, ya da son 1 yıl+2 ayı. Burası kesin bana göre.

Basit bi soru soruyorum. Bu takima Okan ne katti/katiyor? Oyun olarak üst düzey top mu oynatiyor? Oyuncu degisikligini zamaninda yapabiliyormu? Oyunu okuyabiliyormu? Hatalarini görebiliyormu? Deplasman maclarinda top oynatabiliyormu? Anlat? Biz kimlerle sampiyon olduk... cevat güler, hamza hamzaoglu vs vs sanki tek okan sampiyon yapmis bu zamana kadar
Saydığın hocalarımız tek sezonluk şampiyonlukları var. Kaldı ki Cevat Hoca şampiyonluğunda asıl hocalık HŞ idi.
Tek şampiyon yapmamış OB, 3 sene üst üste yapmış ve büyük ihtimalle 4 sene olacak Mayıs ayında.
Bunu tarihte yapan sadece FT var. Onun içinde aynı muhabbet dönüyordu o senelerde.
Deplasmandan dert yandığın hocanın ligdeki 4 senedir rakibi olan fb ye Kadıköy de kaybı yok.
Lig dediğin 30+ maçlık maraton ve sonunda şampiyon oluyorsa tek tek maçlar ile nefret kusulması çocukça şımarıklıktan başka bir şey değildir.
Hatası eksiği yok diye bir iddiam olmadı. Şu Saydığın soruların hepsini sadece kaybettiği maçları göz önüne alarak soruyorsun.

herkes calisirken takıma tatil üstüne tatil yaptirmak neyin nesi

4 gün ara verdin aradan döndün 2 gün calistin

sonra 3 gün daha niye izin yapiyosun

bizden baska bu kadar izin yapan yoktur muht

yani hoca zorla sacma sapan islere imza atmaga bayiliyosun

herkes calisirken takıma tatil üstüne tatil yaptirmak neyin nesi

4 gün ara verdin aradan döndün 2 gün calistin

sonra 3 gün daha niye izin yapiyosun

bizden baska bu kadar izin yapan yoktur muht

yani hoca zorla sacma sapan islere imza atmaga bayiliyosun
Hacı amaç futbolcudan tepki yememek.. Eğer adamları çalıştırırsam adamlar gruplaşır ve bana tepki gösterir diye futbolcuları buna alıştırmış..

Yönetemiyor.. Kriz çıksın istemiyor..

Asprilla'ya niye şans vermiyor.. Oynarsa Yunus'u keser.. Yunus tepki gösterir diye..

Saydığın hocalarımız tek sezonluk şampiyonlukları var. Kaldı ki Cevat Hoca şampiyonluğunda asıl hocalık HŞ idi.
Tek şampiyon yapmamış OB, 3 sene üst üste yapmış ve büyük ihtimalle 4 sene olacak Mayıs ayında.
Bunu tarihte yapan sadece FT var. Onun içinde aynı muhabbet dönüyordu o senelerde.
Deplasmandan dert yandığın hocanın ligdeki 4 senedir rakibi olan fb ye Kadıköy de kaybı yok.
Lig dediğin 30+ maçlık maraton ve sonunda şampiyon oluyorsa tek tek maçlar ile nefret kusulması çocukça şımarıklıktan başka bir şey değildir.
Hatası eksiği yok diye bir iddiam olmadı. Şu Saydığın soruların hepsini sadece kaybettiği maçları göz önüne alarak soruyorsun.
ȘImariklik filan degil sadece gercekleri söylüyorum. Bu takim top oynamiyor... kazandigindada dogru düzgün oynamiyor. Sende farkindasin ama toz konduramiyorsun. Bu takimdan lucescu sampiypn yaptiktan sonra kovuldu. Maclari 1-0 aliyorduk ama göze hos gelen futbol degil diye kovdular.

ȘImariklik filan degil sadece gercekleri söylüyorum. Bu takim top oynamiyor... kazandigindada dogru düzgün oynamiyor. Sende farkindasin ama toz konduramiyorsun. Bu takimdan lucescu sampiypn yaptiktan sonra kovuldu. Maclari 1-0 aliyorduk ama göze hos gelen futbol degil diye kovdular.
Mallıktı Lucescu nun kovulması. Söylediğin gerçekler değil senin beynindeki doğruların.

Mallıktı Lucescu nun kovulması. Söylediğin gerçekler değil senin beynindeki doğruların.
Senin gibilere su futbol ve her hafta ders aldik aciklamasi müstehak yaw. Dünkü aciklamalar ve tezahuratlar sonrasi oyuncular acayip motive olmus ha. Mactan önce aciklamalar filan yoktu tabi. Okan hocamizda motive olmus

Senin gibilere su futbol ve her hafta ders aldik aciklamasi müstehak yaw.
yahu siz her sene gelip bu sene şampiyonluğu verecek diye Mayıs a kadar ağlayanlarsınız. Mayıs aylarında kayboluyorsunuz. Sizi ciddiye almam zaten benim kabahatim. Öyle bir düşük zeka cümleler kuruyorsunuz ki sanki burada OB ye siz nefret kustuğunuz zaman size laf söyleyenler OB yi hatasız/eksiksiz hoca diye lanse ediyorlar.

İnş daha ders almazsın sn hocam
54324.webp

yahu siz her sene gelip bu sene şampiyonluğu verecek diye Mayıs a kadar ağlayanlarsınız. Mayıs aylarında kayboluyorsunuz. Sizi ciddiye almam zaten benim kabahatim. Öyle bir düşük zeka cümleler kuruyorsunuz ki sanki burada OB ye siz nefret kustuğunuz zaman size laf söyleyenler OB yi hatasız/eksiksiz hoca diye lanse ediyorlar.
Ben hep burdayim. Hepte elestirdim gerektigindede övdüm ama görünen köy kilavuz istemez. Her mac ders aldik özür dileriz felan filan diyip top oynatamayan hoca gönderilmeli.Sezon bitimine 7 hafta kaldi zaten sampiyon yapsa bile gönderilmeli

CL dediğin yerde bugün geldiğimiz yere sadece bireysel performans ile gelindiğini kim söylüyorsa cahildir ya da CL nin ne olduğunu bilmiyordur.
Emrah cahil eyyamını başkasına sat gözünü seveyim.. Verdiğimiz örneğe cevap veremeyen gelip bize cahillik satıyor..

Niye Osimhen'in olmadığı maçlarda tek puan kazanamıyorsun.. Niye futbolun yerlerde.. Emre Tek denen renktaş da 40 soru soruyor.. Adamın sorduğu soruların birine cevap veremeyip bize cahil diyon..

Ben hep burdayim. Hepte elestirdim gerektigindede övdüm ama görünen köy kilavuz istemez. Her mac ders aldik özür dileriz felan filan diyip top oynatamayan hoca gönderilmeli.Sezon bitimine 7 hafta kaldi zaten sampiyon yapsa bile gönderilmeli
Top oynamayan takım CL de nasıl 16 yaptı hele bir anlat

Emrah cahil eyyamını başkasına sat gözünü seveyim.. Verdiğimiz örneğe cevap veremeyen gelip bize cahillik satıyor..

Niye Osimhen'in olmadığı maçlarda tek puan kazanamıyorsun.. Niye futbolun yerlerde.. Emre Tek denen renktaş da 40 soru soruyor.. Adamın sorduğu soruların birine cevap veremeyip bize cahil diyon..
sorduğunuz sorular basma kalıp her hocaya sorulacak sorular çünkü. Osimhen'siz nasıl tek puan kazanamıyorsun? Bu sene ligde 10 maçta 7 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi var. Hele anlat başka hangi yalanları söyleyeceksin?

Geri
Üst Alt