Okan Buruk | Teknik Direktör

Bu kadar yargi verdikten sonra bu kocaeliye fark attiramazsan bosuna konusmus olursun, kenarda seni asiri motive bekliyorum, üstünü basina parcala istiyorum, hakemlere bir fuck off bekliyorum, yumruk sov bekliyorum. golden sonra selcukun yanina dogru kosup sonra yanindan kayarak 5 isareti bekliyorum.

Bu kadar yargi verdikten sonra bu kocaeliye fark attiramazsan bosuna konusmus olursun, kenarda seni asiri motive bekliyorum, üstünü basina parcala istiyorum, hakemlere bir fuck off bekliyorum, yumruk sov bekliyorum. golden sonra selcukun yanina dogru kosup sonra yanindan kayarak 5 isareti bekliyorum.
dur la o kadar yapmasın. ceza almaması lazım

gördüğüm en kötü taktisyenlerden biri. en azından tedesco'ya 1 kez daha yenilene kadar aradaki krediyi korumasına duacıyız. o kadar içi boş gaz yapıyor ki insanın şampiyon da yapsa kalsın hocamız diyesi gelmiyor.

Maç kendi sahanda
Rakip kocaeli
Kadron fersah fersah önde
Kazanırsan şampi... denecek neredeyse
Daha ne olacaktı ?
Ne futbol var ne de hırs

neyse şu motivasyon-konstarasyon bokluğunun azalarak bitmesine vesile olur heralde. sahaya yürümeye mecali olmayan 10 numarayla çık, kanadın dripling, 9 numaran pivotluk yapamasın, sonra çok gazlandık farka boğacaz diye milleti gazla.

zaten ne hikmetse bu %100 saçmalıkları tek yerli hocalara bahşediliyo.

Sol kanattaki Sallai tercihin bizi ıslatıyor hocam.. Ömrümde bu kadar liyakatli tercih görmedim.. Tam sana yakışır hamleler bunlar..

Ya Okan Hocam girmiyorsun foruma, okumuyorsun sana verilen tavsiyeleri muhtesem taktisyen renktaslardan.

Hep bildigini okuyorsun. Halbuki forum uyelerimizi dinlesen ceyrek finaldeydik 😊

Hicbirsey bilmiyorsun ama 3 kere ust uste sampiyon oldun.

Okan kalmis 5 hafta surda hala takimin oyunu yok kafayi yedirecen insana

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

son haftalara girince okan burukun takimi level atlar denmiyormuydu? Ben takimin her hafta sanki daha kötüye gittigni görüyorum. Tek taktik kanatdan orta kes, bunun icin böyle bir kadroya ihtiyac olduguna inanmiyorum, allahdan su dandik ligde adam akli gercek bir rakip yok.

Geri
Üst Alt