Okan Buruk | Teknik Direktör

Dalga geçtiğimiz Hikmet karaman, Yılmaz Vural daha iyi oynatır iddaa ediyorum. Osimhenin olmadığı hiçbir maçı kazanamıyoruz bırak kazanmayı pozisyon bulamadık neredeyse. Kendisinin hiçbir etkisi yok oyuna.

Hayatımda bu kadar maçı yaptığı değişiklerden dolayı rakibe vermeyi başaran hoca görmedim. Singo ve Yunusu oyuna almanın nedeni neydi

Sezon sonunda gitmeli bitti artik surekli geriye gidiyoruz

Bakın arkadaş aklıma geleni söylemiyorum bazen.. Galatasaray düşmanı olsam ve bu takımı sabote etmek istesem.. Her maç üst üste rezilleri oynayan Sallai'yi sol kanat oynatırım..

Bu herifin kanat olarak iyi oynadığı bir tek iyi maç yok.. Sağ bek olarak muhteşem oynayan bu adam kanat olarak SIFIR..

Herifin mevkisi Sağ kanat ve Sağ bek.. Hangi maç sol kanatta iyi oynamış ulan !!!!!.. Sen Galatasaray'a ihanet ediyorsun kanattaki bir kolunu keserek..

Ha bu arada bu okan hocayı sürekli savunanlara bir şey demek istiyorum sürekli yok şampiyon olduk yok 102 puan falan diyorlar yahu okan hocayı eleştirenler oynanan oyuna bakıyor niye hep aynı atgümanla geliyorlar,iyi oynayalım öyle şampiyon olalım istiyoruz ki kadromuzda bir anadolu takımında kaç gömlek üstün, bi zahmet rahat bir maç izleyelim şiir gibi oynayalım istiyoruz hepsi bu.

kocaeli açıklamasını rakibe yönelik değil bizim takımı uyandırmak için yaptı bence
takımda bir bozukluk var. o da hissetti
ama çözüm bulamadığı için rakip üzerinden motive etmeye çalıştı
o da para etmedi
inşallah sezonu bitirebiliriz ama durumlar kötü :(
O konuşmayı soyunma odasında yaparsın kendi takımına. Rakibi gaza getiriyor

Sen Selçuk kadar bile antrenör değilsin, senin işin bitmiş boş beleş sıradan bir adamsın. Ortalığı gerdin bir bok da oynatamadın, şampiyonluk haftasında sahada yürüttün takımı. O kadar etkisizsin ki sahada ki topçuların bile 1 gram mücadele koymadı ortaya, gaza bile getirmediğin gibi bide rezil ettin.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bi totemim var artik, mac basinda kulube icinde irfanin yanina geciosa ilk 5 dkda, o mac siviyoruz.

Sampiyon olsak bile degismesi lazim. Bu hazirsizlik bu plansizlik taketti bana.

Gule oynaya sampiyon olacagiz ama inatla yarisa dahil ediyoruz. Ic sahada puan birakmak nedir yeter be

Geri
Üst Alt