Okan Buruk | Teknik Direktör

E hocam bu ne şimdi?

Ciddi soruyorum, bu oyun ne? Direkleri dövdük de gol mü olmadı, atakları yaptık bangır bangır oynadık da büyük şanssızlık mı yaşadık, adamlara top göstermedik de 1 kere kalemize geldiler şansa bala gol mü attılar?

Nedir yau bu açıklama ne?

Kocaman bir zavallisin rezilsin, üc yil boyu kadro gücu ve bireysel futbol sayesinde 3 sampiyonluk gördün burda hala sana hoca diyenler var cidden hocaysan biraz hocaligini görseydik be. Futbolcular yerlerde sürünüyor ne yapacagini bilmiyor , resmen gol geliyorum.derkene hala kosamiyan ilkay ile devam.edip orta sahayi cökertin. Bunlari görmek icin futbol dan bile anlamana gerek yok ,bravo cok büyük is basardin rezil bir takima karsi evinde berabere kaldin. Mac sonrasi da ders ciksrmamiz gerek dersen ne kadar yalanci ve futbolun f sinden anlamayan vir insan oldugun ortaya cikar.

Osihmen ve Prime Icardi sayesinden geldi buralara. Hoce felan degil.

ne kadro kurmayı biliyor ne oyuncu değişikliği yapabiliyor. herhangi birini koy kulubeye aynı etkiyi yaratır.

Bir takımın tek taktiği baskı ile top kapalim gol atabilirsek atarız olur mu yav
Kocaeli gibi bir takım bile biraz pas yapınca senin taktiğini boşa çıkartabiliyor işte yıllardır orta saha oynayan adamın oyuna tek müdahalesi de her maçta orta sahayı boşaltmak

Yanimda olsa girtlagina yapisac o kadar sinirliyim. Hafta basindan beri cikip konusuyo oynattigi futbola bak ruhsuz herif. Defol git bak sovecem cok fena oldum. Pres disinda bi bok oynattigin yok isin gucun hakemle rakiple konusmak. Sahada bi bok izlettigin yok. 75 milyonluk fotvetimiz olmasa kume dusmemeye oynayacaz takimin haline bak. Goztepe macinda herifler icimizden gecti ikinci devre ordan bile ders almiyo lay lay takiliyo sahada takim 1-0’ken. Sampiyonlugu bugun verdi,once Gencler macinda puan kaybi ardindan da Fb macinda mağlubiyetle tuy diker.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu oyun ile su berbat fenere bile yenilme ihtimalimiz var.

Dusme potasindaki gencler bile asiri zor gececek.

Bu sezon gercekten biktim hocadan.

Bu herifin eline geçen oyuncu geri gidiyor, tut çekiyorsa şut çekmeyi unutuyor.

Ne olduğu belli olmayan embesil bir futbol taktiği koymuş ulan atak yapacaksın adam yok, defans yapacaksın adam yok. Sol stoper sağ korner çizgisinde orta açıyor kalecinin ağzına. Hop atak yiyorsun.

Ulan oyuncular şut çekemiyor şut boş kaleye vuramıyor. Yanındakine pas atamıyorlar.
Bireysel olarak kendilerini geliştirecekler ekstra antrenman yapacaklar ki x faktör olacaklar.

Bu rezaleti gördüğü halde mal mal izliyor.
Bezdim allah seni kahretsin

Geri
Üst Alt