Okan Buruk | Teknik Direktör

galatasaray’ı en kötü zamanda son düzlükte bu kadar rezil görmemiştim. yasin öztekin’ler ile maç kazandı bu takım şimdi defol git.

Maçın 2. yarsının uzatmalarla beraber son 20 dakikasını izledim. Kötü bir oyun, orta sahayı boşaltıp rakibe baskı kuramama saçma sapan tercihler. Onun dışında bu maçlar artık sonuç maçları. Geri kalan dakikaları bilmiyorum ama bilmem de gerekmez sonuç kabul edilebilecek bir sonuç değil hocam. O açıklamalardan sonra bu sonuç hiç olmadı. İzlediğim son bölüme göre konuşacaksam da sahada şampiyonluk isteyen bir takım göremedim. İcardi'yi de çok seviyorum ama son zamanlarda tavırlarını hiç yakıştıramadım sonradan giriyorsun top önünden geçiyor ayağını bile uzatmıyorsun. Belli ki İcardi vedasını etmiş bile. Okan hocada da geçen sezonlarında son bölümlerinde genelde gördüğümüz o performansın arttığı takımın kazanacak güveni verdiği dönemi bu sene göremiyoruz. Bir an önce hocanın ilk önce kendine sonra takıma çeki düzen vermesi şart.

Her hafta bi hoca futbol dersi veriyor bu da kadro farkıyla kazanınca dersi aldım öğrendim sanıyor ama kafaya girmiyor bi türlü

bu kaçıncı ders alma
okulu bırak sn. hocam
olmuyor

kaçıncı kez işler ters duruma düşüyor hepsinde ortasahayı boşaltıyor yunusu 10 no yapıyor hiç işlediği de yok bu işin hala deniyor sabrımızı test etmeye çok hevesli

80 milyon euroluk adam olmazsa kocaelini evde bile yenemeyen , yenilgiden direkle kurtulan muhteşem hoca.

Halbuki bu maçta ilk 11 de sızmadı bakalım bahanesi ne olacak bu sefer?

Geri
Üst Alt