Okan Buruk | Teknik Direktör

kocaeli açıklamasını rakibe yönelik değil bizim takımı uyandırmak için yaptı bence
takımda bir bozukluk var. o da hissetti
ama çözüm bulamadığı için rakip üzerinden motive etmeye çalıştı
o da para etmedi
inşallah sezonu bitirebiliriz ama durumlar kötü :(
Takım böyle mi uyandırılır. Atak yapmayı bilemeyen bir sol açık, 5 kişiyle boğuşsun diye sahaya atılmış verimini %30a düşürmüş bir barışla mı.

Her oyuncuyu küstürürse tiye çıkarak düşüncesizce rakip gaza gelir diye düşünemeyecek bir herifse bunların hepsi bahanedir. 3 tane adamı doğru kurgu sahaya koysan rakip city değil anasını satayım. Koşana tekme atılan bir ligde neyin uyandırması.

(2)kocaeli antep konya

bu maclarin hesabini ver kardesim

rakiplerin dalga geçe geçe içeride dışarıda yenip madara ettiği bir galatasaray izlemek istemiyorum

bu kadar ruhsuz bir takım izlemek istemiyorum

takım sadece merkezde oynuyor kanatta hiçbir şey yapamadık biri dahi çizgiye inip içeri top atayım diye düşünmüyor beklerimiz geride bekliyor

topu ayağına alan adam kime atacağını bilmiyor atacak adam bulamıyor bugün lemina kaç kere topu aldı pasa geçen bi tane adam yoktu topu boş boş sürüp durdu

istifa et yeter artık

30 milyonluk adam alıyor mevkisi belli değil. Sadece bu bile okan burukun plansızlığını açıklıyor

bu takım hocasızda şampiyon olur oldu geçmişte şimdi kovsak kim der bu takım olamaz? bu hoca denen şahsın faydası nedir tam olarak biri açıklayabilir mi ne işe yarıyor bu adam. Takım üzerinde zerre hakimiyeti yok dinlemiyor hiç biri takmıyorlar şu oyuna bak.

Valla hocam olmadı ayıp ettin, sana hala güveniyorum ama sahada da hiçbir şry göremiyorum. Bu takım uzun zamandır bomboş top oynuyor

hocam gb-fb 2 de 2 yapacan artık başka yolu kalmadı kendi kendine zora soktun işleri, derbide sakın beraberliğe yatma bak, fb maçında bi şekilde fişi çekmen lazım

Hocam şampiyonluğu vermen için sana ne vaad ettiler? İçinde bulunduğumuz bu durumun başka türlü izahı olmaz, olamaz.

Şimdi eşşek gibi evinde Fener'i yenmek zorundasın. Görelim hocalığını. Vallahi bıktım usandım artık ya. 3 sene üst üste şampiyon olmuş diye arkasında durayım diyorum ama ligin şu aşamasında iç sahada şu takıma karşı su oyun utanç verici. Yahu ayıptır be kardeşim ikinci yarıda Kocaeli tek kale top oynadı senin kenarda ki vasfın ne? O kadar belliydi ki golü yiyeceğimiz ve işin en acı tarafı golü yedikten sonra hiç bir şekilde oyun hakimiyetini alamadık.

Geri
Üst Alt