Okan Buruk | Teknik Direktör

Allah rızası için şu adamı kovun. Lan Melo dönme Brezilya ya 5 maç sen çıkar takımı desen bundan daha iyi olur. Bu kadar kötü teknik direktörlük olamaz. Bu takım bu kadar kötü oynayamaz. Kötü hocalık falan değil, resmen takımı sabote ediyor...

Hocam bugün dersini almıştır. Haftaya Gençlerbirliğini yenerek kendini affettirir!!

Dursunda biraz cezaret olsa bu gece okani kovar ne kadar sevmesemde Fatih Terimi su son bes macin Final hocasi yapar, ve sampiyonluk bu sekilde gelir, okan kalirsa sampiyonluk sansimiz neredeyse sifir, takim okadar kötüki artik arkadaslik, izinler bir ise yaramiyor, motivayson diye birsey kalmamis oyuncularda , hirs desen sifir.

Şampiyon olursa kalacaktır ama şampiyon olsa bile gönderilmeli.

Yeter bu kadar saçmalık. Her şey Osimhen'e bağlı olabilir mi bir takımda? Bizim tek sistemimiz Osimhen'in bireysel yeteneği mi? Eğer öyleyse herkes hocalık yapar Osimhen'in oynadığı takıma.

Geçmiş olsun. Tff nin yardımıyla da fener bizi yenip 1 puan farkla öne geçer. Fener maçı sonunda da bu maçtan ders aldık dersin!!

Bu takım 13. olduğu sezon bile bu kadar kötü futbol oynamadı.
Hatta kadroları kıyaslarsak 10x daha iyi top oynuyordu
Taylan Berkan Cica orta sahası ile, bitik Babel ile filan Lazio-Marsilya-Lokomotif grubundan namağlup lider çıkmıştı
Ben artık diyecek bir şey bulamıyorum

Valla hocam olmadı ayıp ettin, sana hala güveniyorum ama sahada da hiçbir şry göremiyorum. Bu takım uzun zamandır bomboş top oynuyor
Neyine guveniyon bu kadar la vasat altı bir herifin teki. Set bilmez alan dagilimi bilmez iyi oyuncularin sırtina binip sacma sapan manasiz bir baskiyla didinip duran bir tip. Fazlası degil yani açıkca değil.

maç 5dk daha uzatılsa 2-1 yenilicen 1 puanı bile zar zor alabiliyosun hoca yav

Yazin gitmezse Osimheni satip, transferlerde tek +/- 0 harcama yapip al takimi sampiyon yap denmeli. Adamin sistemi Oshimen. Olmadigi an bir halt yemiyor takim ve anadolu takimlarina bile zor üstünlük kuruyoruz. Osimheni ceksen bile 150 milyon maas gideri vardir o gecenlerde aciklanan "The European Club Finance and Investment Landscape" raporuna göre. O kadar harcama ile bari bir Plan B sistemin olsun be adam.

Beceriksizligi ve plansizligindan her sene rekor harcama yapip takim mi batsin?

normalde bu foruma artık yazmayacaktım

ama şampiyonluk gidiyor göz göre göre!
totem motem belki bir işe yara ir yazmam bilemiyorum !

sana gelince buruk efendi!

zaten kendin rezil oldun Galatasarayı rezil etme YETER!

senin ne halt olduğunu herzaman herkese burada 4 senedir anlatmaya çalıştım
bir sürü bana sardı senin yüzünden!

kafaları yeterince çalışmadığı için seni hoca fln sandılar! hoca olmadığını artık herkes anladı!

buradan şampiyonluğu vermek Galatasaraya ve futbolcularına yakışmaz
sana yakışır sadece!

onun için futbolcular insiyaf alıp ne olursa olsun burdan şampiyonluk vermeyecektir

bu eleman ile seneyede başlarsak benim Galatasaray maceram bitecek bu gidene kadar!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt