Okan Buruk | Teknik Direktör

Okan bey 7 puandan şampiyonluk vererek tarihe utanç vesikası olarak geçecek, bu takım haftalardır top oynamıyor çekirge sıçrayamıyor artık, Göztepe maçında adam boş kaleye kaçırmasa o maçtada puan kaybı kesindi

Bu kulüp son 6 hafta hocasız oynayıp şampiyonluk kazandığı dönem bile ortaya bir ruh bir inanç koymuştur.

Sen bu takımla ne yapıyorsun antrenmanlarda. Nereden geliyor bu ruhsuzluk bu lakaytlık. Hadi koş hemen izin ver oyunculara şimdi.

Yazık gerçekten yazık. Ulan insan utanır ya Selçuk gibi bir sünepeye karşı iki maçta da rezilleri oynadın.

Kulüp tarihinde açık ara en fazla maddi imkânlar sana sunuldu, şu oynattığın toptan utan be utan.
Bugün Emre B.'yi hatta Volkan demireli getirsinler, onlar bile daha iyi oynatıp şampiyon yapmazsa bir şey bilmiyorum. Olayın vehametini anlatacak kelime bulamıyorum.

Nhaga diye bi çocuk aldın ahmet kutucuyu göndermedin gökdeniz gürpüz diye başka bir çocuğu da çürüttün, yahu işler zaten yolunda gitmezken farklı bir şeyler denemek bu kadar zor mu. Sen hiç cesaretli adımlar atamayacak farklı şeyler deneyemeyeceksen ne diye orada oturuyorsun?!

Belliki futbolcular üzerindeki otoriteni de kaybettin muhtemelen o kocaeli maçı öncesi yaptığın kışkırtmayı motive olsunlar diye kendi oyuncu grubuna yönelik yapıyorsun ama karşı tarafı da durduk yere gaza getireceğini düşünemiyor musun. Peki madem böyle bi iş yaptın bu heriflere üstelik kendi evimizde had bildiremiyor daha beter rezil oluyor ve milletin ağzına laf veriyorsak şimdi bunun hesabını kim verecek?!

Son düzenleme:
Senin canının çektiği her oyuncu alınsın diye ben her çıkan ürünü alıyorum, her sene formamı alıyorum, en iyi yerden kombinemi alıyorum, dönüyorum deplasmanda karaborsa kovalıyorum, gidemediğim maçlar için Tod ödüyorum, maç için Türkiye’ye uçuyorum, İstanbul’da otel tutuyorum, işimi gücümü ayarlıyorum.

Sen bana bu futbolu izletemezsin. Senin şımarıklık lüksün yok.

Oyunu okuyamıyor, bak bu her maç oluyor her maç.
Takım oyundan düşüyor gol yiyeceğiz diyoruz ya bunu hepimiz diyoruz bunu 10 dakika boyunca diyoruz hepimiz ama bu adam izliyor ya rakip yüzde yüz kaçıracak yada gol yiyecek öyle değişiklik yapıyor.
Oyunu okuyamıyor kötü Oyunu göremıyor

CL'den elendikten sonra resmen kontak kapatmış takım. Geçen 3 senedeki son dönem oyunlarını gördük takımın. Bu sene oyuncularda sahada resmen konsantrasyon, istek, arzu hiç yok. Hoca da bunu sağlayamıyor. Bir şok lazım yoksa aynı şekilde devam edilirse şampiyonluğu verecekler. Nasıl bir şok etkili olur benim hiç bir fikrim yok.
En büyük sok etkisi okani buruku kovmak olur, onun disinda kadro disi biraksan oyunculari hic bir etkisi olmaz

Oyuncuları hedef gösteren sinsi herif
Herifi kaskallamıslar ama orasi net bu herif olmasada o adam 30luk adam değil hic bir dogru durust ozelligi yok. Ustune birde kotu bir hocaya sahip dedigin gibi de bastada dedigim gibi iyi hocada da bariz fark yaratmaz o.
Ben iyi bir hocada iyi oynayacağını düşünüyorum. Avrupadaki maçları da izliyoruz ne fukaralar kendini nasıl gösteriyor.

kaç yıldır takımın başındasın
bir sezon bile düzgün bir sistem göremedik abi ben buna inanamıyorum ya
deli dehşet bütçeler, random oyuncu transferleri, ihtiyaca yönelik değil, ali yiğit’in fifa topcularını transfer etmeler falan

bu kadar olmaz ya. 1 aylık hoca bile bir şeyler deniyor, en azından adı oluyor oynattığı oyunun.
o kadar sezon, koca bir sıfır.

Onu gec Sarayi cikardi, gobekte cok fazlaydik zaten gol atmamiz lazimken top dagitabilen tek adamdi belki (ilkay yoruldu diye yazmiyorum)

Kaptanlik bandi tamamen takimin abisi havasinda veriliyor, saha icinde takimi azarlayacak kendine getirecek adamin yok.

4uncu hakemle saat muhabbetini gordum artik yani saygi sinirlarini zorlamak istemiyorum. gs hocasi diye eyvallah diye diye yetti..
takımı satsan bu değişiklikleri yaparsın ya. Hadi onu yapmaz diyelim de net zeka yetersizliği artık bu değişiklikleri. Oyun okuma sıfır değişiklik yapmayı bilmiyor. Bu adama şu bütçeler kadrolar heba ediliyor kapasitesi bu kadar. Bir kerede futbola eğilin hatalarınızı düzeltin sahada çözüm bulun idmanda çalışıp sahaya yansıtın gelişimlerinizi yok arkadaş. Osimhen gelsin kurtarsın atsın takımı böyle iş mi olur ya.

Gol yedikten sonra 20 dakika atağımız olmadı hakem 5 dakika daha oynatsa ne değişecek
Onu diyorum bende iste. Gol yedik - hadi olabilir. 0 reaksiyon. Gol atiyorsun 2 yi atariz dedirtmiyor takim kesinlikle.

Ligde hedefi olmayan tamamen fener motivasyonu ile gelen takima tokadi atamiyorsan onumuzdeki 2 maci nasil cikaracaksin.

Geri
Üst Alt