Okan Buruk | Teknik Direktör

Şimdi sarılmak zorundayız hem de tüm takımın yoksa bunlar şampiyonluğu verecek. Taraftarın iyice silkelemesi lazım bunları. Bizim takım rehavette ve rahatlıkta top oynamaz eleştiri dayağı istiyorlar hep
Onu hep diyoruz zaten. Bizim takim anca kufurle calisan bir makine gibi. Hani TV calismayinca tekme falan atardik ya eskiden oyle. Ama 5 hafta kala bu herifi daha da strese sokmanin anlami yok. Onu diyorum. Sana bir is verip yapman icin tepende bekleseler ne kadar etkili olabilirsin mesela? Ben bsg cekerdim.

Şimdi sarılmak zorundayız hem de tüm takımın yoksa bunlar şampiyonluğu verecek. Taraftarın iyice silkelemesi lazım bunları. Bizim takım rehavette ve rahatlıkta top oynamaz eleştiri dayağı istiyorlar hep

Takıma tam destek ama okanb ye zırnık yok.

Şampiyon yapsa dahi defolup gitmeli.

Bu takım bu paralara daha iyi top oynamalı. Anadolu takımını yenerken zorlanmak nedir.

Onu hep diyoruz zaten. Bizim takim anca kufurle calisan bir makine gibi. Hani TV calismayinca tekme falan atardik ya eskiden oyle. Ama 5 hafta kala bu herifi daha da strese sokmanin anlami yok. Onu diyorum. Sana bir is verip yapman icin tepende bekleseler ne kadar etkili olabilirsin mesela? Ben bsg cekerdim.
Okan buruk'ta işler öyle yürümüyor. Hep topun ağzına geldiğinde ve taraftar istifa dediğinde toparlandı ve kendine geldi geçmişte. Dediğim gibi rahatlık bu hocaya ve takımına faydalı olmuyor

Okan buruk'ta işler öyle yürümüyor. Hep topun ağzına geldiğinde ve taraftar istifa dediğinde toparlandı ve kendine geldi geçmişte. Dediğim gibi rahatlık bu hocaya ve takımına faydalı olmuyor
Okan toparlanmadı, arkası toplandı diyelim ama şimdi arkasını toplayacak formda adam yok. İyileşirse osimhen işte.

10 kişilik Arap ismail'e maçı verdiğimiz zaman bu ve diğer gamsizlarla vedalasacaktık. dün ki Kocaeli maçı o maçın kopyası ruhsuz gamsız silik futbol
O 2 fener maçında da ismailin yaptığı 1.ve tek önemli şey topu bize bırakmaktı.2sinden de sonuç aldılar.Bu durum her yıl yaşanıyor ama taraftarımızın bir kısmı yeni ikna oluyor malesef.

Sampiyon olalim bi daha yuzunu bile gormek istemiyorum.Harcanan para karsiliginda oynanan futbol kabul edilebilir bisey degil.İstatistik olarak basarili olsa da cok daha iyi top oynayan takimlarimiz olmustu hem de harcanan paranin 10’da 1 maliyetle falan. O yuzden sampjyon olsak da olmasak da yollar ayrilmali. Gitsin Avrupa’ya mi gidiyo milli takima mi gidiyo bizden olsak olsun da yeter.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mayıslar bizimdir diyen takımıyla içeride şampiyonluk maçında 10 kişi iso kartalın fenerine yenilen adam bakalım aynı şeyi bu sene yapacak mı

Merakla bekliyoruz

Kulübün genleriyle oynayan ve GALATASARAY'a yakışmayan bir teknik direktör. GS'nin genlerinde fb'ye final kaybetmek yoktur. GS'nin genlerinde avrupada köy takımlarına kaybetmek yoktur. GS'nin genlerinde 7 puandan şampiyonluk vermek yoktur! "Avrupada bir başka oynar Galatasaray" sözünü resmen çöpe attı son 4 yılda. Konferans ligi takımlarından 4-5 gol yiyecek kulüp olmadık hiçbir zaman. Chelsea'dan 5 yedik UEFA kupasını aldık. Realden 6 yedik ama hepsi dünyanın en iyi takımları..

Okan Buruk bu seviyeyi AZ Alkmaar, Sparta Prag seviyesine çekti. Bunlar kim Allah aşkına ya ?

4 yıldır harala gürele oyun oynanıyor sahada. Malum camianın kronikleşmiş loserliği ve salaklığı sayesinde şampiyon oluyoruz diye sustuk ama artık yeter!

4 yılda 500 milyon euro'ya yakın transfer yaptırdı kulübe. Tarihin hiçbir döneminde hiçbir teknik adama bu kadar yüksek bütçe verilmedi. Kocaelispor'u yenmek için osimhen'e ihtiyaç duyuyorsak defol git be adam! Aldırdığın sağbeklerin bonservis tutarlarını üst üste koysak 3 tane ilk 11 kurarız süper lig için. Keza Gabriel Sara denen mıymıntı'da bunun eseri. Adam ilk geldiğinde dehşet bir şeydi. Nasıl bir antreman metodu varsa takıma gelen oyuncu topa vurmayı pas yapmayı unutuyor. Ömrümde böyle bir şey görmedim. Gabriel Sara'nın ilk maçını hatırlıyorum zımba gibiydi herif. Şu anda pas yapamıyor ayağında top tutamıyor. Bu takım çalıştırılmıyor !!! Antreman yapmıyorrr !!!

Ayrıca o kadar pısırık ve korkak ki; bu korkaklığı takıma da sirayet etmiş. Oyuncular net penaltı pozisyonlarında bile hakeme itiraz etmiyorlar. Resmen takıma uyuşukluk aşılamış. Allah aşkına defol git artık. İcard'yi de, İlkay'ı da, Sara'yı da, orta sahasız oyun planını da al git bu kulüpten! Şampiyon yapsan dahi git be adam. 7 puan farktan şampiyonluk verirsen kimse 3 şampiyonluğunu hatırlamaz senin. Kulüp tarihine kara bir leke olarak geçersin. Adam gibi gemiyi limana yanaştır ve sezon sonu bavulunu topla ve git. Forvetsiz malum takıma Şampiyonluğu verirse hain olarak anılacaksın!

Kutucu yu oynat bari bir kere de forvette, dene en azından, açıkçası hocanın takıntıları takıma zarar veriyor.

3 sene üst üste şampiyon olmasına rağmen taraftarın büyük çoğunluğu gitmesi için can atıyor, şapkayı önüne koyup bir düşünmesi lazım ben nerede hata yaptım diye ?

Geldiği günden beri geliştirdiği en ufak nokta yok hep yerinde saydı, hayret edilecek bir husus

1776110897933.webp

Geri
Üst Alt