Okan Buruk | Teknik Direktör

Bazı değişiklikleri neden yaptığını, ne beklentiyle yaptığını, aklından o an ne geçirdiğini çok merak ediyorum.

Normalde eleştirilecek bir futbol ama bu hakem müsveddelerini görünce de eleştiresim gelmiyor bu maçta herifler biten maçı hayata döndürdüler tekrar

Hocam adrenalin seviyemizi yükseltti ama koydu geçti. Şampiyonluk geliyor.

Ben sana git demekten yoruldum

Eğer gururun varsa sene sonu bırak.

7 maçtır gol atamayan takımdan sadece senin takımın gol yerdi bunuda kaptırmadın
Rakip kim olursa olsun konsantrasyon düşüklükleri bireysel hatalarla PTT 1.lig seviyesi takımlar bile baskı kuruyor bize

Gina geldi gercekten
Ne diyeceksin mac sonu ofsyata mi laf atacaksin?

Rezalet oyun gene ya olacak sey degil
Ne diyorsun arkadaş o pozisyonun ofsayt mı diyorsun? Maç bitirmiştik işte. Sahada oynayanlar insan bu kararlarında psikolojik etkisi oluyor sen de takdir edersin ki. Ofsayt pozisyonuna mı laf edeceksin nasıl diyorsunuz? Tam tersi sadece hoca değil tüm camia laf etmeli bu gün çıkıp herkes konuşmalı. Göz göre göre sahada hakkın yeniyor.

5 sene hocam.sampiyonluk oyle git. Ama genc oyuncu tanımını degistir 100 m euro olmak zorunda degil

Bir tarafta hakemlerle şampiyon olamayanlar diğer tarafta hakemlere rağmen 4 sene üst üste şampiyon olan aslan hocam. Geçen hafta bende çok öfkelendim çok sinirlendim ve eleştirdim ama bu kepazeliklere bu ahlaksızlıklara rağmen 4 sene üst üste şampiyon olmak büyük iş. Allah senden razı olsun hocam.

Genclerbirligini zor yendi. Yazik hoca yazik. En son Hamza Hamzaoglu doneminde boyle maclar izliyorduk. Ordada Yasin Oztekin falan oynuyordu. Şu kadroya bu oyunu oynatmak buyuk beceri ister. Hoca olmadigini her kac kanitliyor.
Hoca degil demek yerine eleştirmek cok mu zor

Uzun uzun anlatmaya gerek yok, kulüp gelirler vs her anlamda büyüyoruz, Okan'ın boyunu aşan işler bunlar derhal istifa bir daha da asla gelmesin geri de, bu kadar kadro bütçe vs farkı var hepsi kağıt üzerinde, sahada ise berbatız ve her maç daha kötüye gidiyoruz.

hocaya kızıyorum ama takımda da garip bir bitiklik var
torreira'nın pili tamamen bitmiş
sara avare gibi oynuyoır
bir anda böyle düşmeler olunca hoca da ne yapacağını bilmez bir duruma düştü sanki

Geri
Üst Alt