Ulaş Metin
10 Numara!
- 10 Ocak 2025
- 11.568
- 6.381
- 1.073
Tff, mhk, Galatasaray düşmanı her kim varsa koyup geçti yine.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diğer cümlenin eleştiri hoca degil sözü degil iyi akşamlar dilerimhoca filan değil. bu takım ne oynuyor 1 sezondur.
hocaya kızıyorum ama takımda da garip bir bitiklik var
torreira'nın pili tamamen bitmiş
sara avare gibi oynuyoır
bir anda böyle düşmeler olunca hoca da ne yapacağını bilmez bir duruma düştü sanki
Denge Dengeoglunun ceketini tasiyamaz iddia ediyorum.Genclerbirligini zor yendi. Yazik hoca yazik. En son Hamza Hamzaoglu doneminde boyle maclar izliyorduk. Ordada Yasin Oztekin falan oynuyordu. Şu kadroya bu oyunu oynatmak buyuk beceri ister. Hoca olmadigini her kac kanitliyor.
Usta senin rakibin beleşten penaltılar ile uçarsa, senin golün pasif ofsayt diye iptal edilirse adam niye oynasın? Counter'da karşına hile gelse altf4 çekersin.hocaya kızıyorum ama takımda da garip bir bitiklik var
torreira'nın pili tamamen bitmiş
sara avare gibi oynuyoır
bir anda böyle düşmeler olunca hoca da ne yapacağını bilmez bir duruma düştü sanki
hocaya laf edildiği kadar bunlara odaklansa taraftar zaten. 2 haftadır alenen maçın skoruna etki ediyor hakemlerin hataları(!)Hocaya laf söyleyenler biraz buraya odaklansınlar.
Yok gayet kolay yeniyordu hakem müsveddeleri olmasa.Genclerbirligini zor yendi. Yazik hoca yazik. En son Hamza Hamzaoglu doneminde boyle maclar izliyorduk. Ordada Yasin Oztekin falan oynuyordu. Şu kadroya bu oyunu oynatmak buyuk beceri ister. Hoca olmadigini her kac kanitliyor.
Verilen ofsayt. Bildiğin bitirdiğin maçı bitirmemen için saha içinde oyuncuları düşürmek için verilen kararlar ama bu kararlara mı laf edeceğiz diyor bazı arkadaşlar. Yapmayın beyler bu gün takım, hoca vb. konuşulacak- eleştirilecek zaman değil. Bu karar skandal ötesi bir karar yahu.
omuzun başlangıç noktası hiza alınır. onda da g.birliği topçusu öndeGenclerbirligi oyuncusu daha ileri de degil mi? Ben mi yanlis goruyorum. Su yuvarlak isaret ileride olan oyuncuyu gostermiyor mu ?
Adamlar varda isini yapamamis yani ofsayt yok kene oraya birsekilde cizmek istemisler onuda becerememisler, var sayalim ofsayt tamamda arkadas yunus kaleciyi orda nasil yaniltsin da gol iptal ediliyor?Genclerbirligi oyuncusu daha ileri de degil mi? Ben mi yanlis goruyorum. Su yuvarlak isaret ileride olan oyuncuyu gostermiyor mu ?
orada kaleciyi yanılttığı için değil savunmadaki oyuncuyu kendine çekerek avantaj sağlattığı içinAdamlar varda isini yapamamis yani ofsayt yok kene oraya birsekilde cizmek istemisler onuda becerememisler, var sayalim ofsayt tamamda arkadas yunus kaleciyi orda nasil yaniltsin da gol iptal ediliyor?
Yahu ben onu mu diyorum.Ne diyorsun arkadaş o pozisyonun ofsayt mı diyorsun? Maç bitirmiştik işte. Sahada oynayanlar insan bu kararlarında psikolojik etkisi oluyor sen de takdir edersin ki. Ofsayt pozisyonuna mı laf edeceksin nasıl diyorsunuz? Tam tersi sadece hoca değil tüm camia laf etmeli bu gün çıkıp herkes konuşmalı. Göz göre göre sahada hakkın yeniyor.
Zaten o yuvarlak isaret ileride olan oyuncuyi temsil ediyor. Ofsayt sistemine gore Genclerbirligi oyuncusu onde zaten ofsayt mofsayt yok. Kaldi ki ebesinin nikahindaki adamin pozisyonda alakasi bile yok.omuzun başlangıç noktası hiza alınır. onda da g.birliği topçusu önde
Ekli dosyayı görüntüle 320329