Okan Buruk | Teknik Direktör

göze hos gelen bir futbol oynatamayacağına en büyük fanları bile ikna oldular zaten.
o yüzden oynatılan garip futbolumsu şey hakkında yorum yapmaya gerek yok.

galibiyet aldığın sürece sıkıntı yok hocam, 3 puanı al, sene sonu da allah yolunu acık etsin
Her türlü 3 puan alıp şp yapıyorsa niye gidiyor sene sonu usta?

4 sene üst üste şampiyon olan takimin halen 2 stoper 2 orta saha 1 sol bek 1 10 numara kanat ihtiyaci varsa ortada yanlış giden birşeyelr vardır bu da net td sorunudur. Terim bu zamanlarda avrupada kupa aliyordu biz daha gençlerbiliğine taktiksel üstünlük kuramıyoruz. Bakin bu ligde kadro kalitesi ve mali açıdan bu kadar uçurum tarih boyunca yaşanmamıştır buna rağmem bu futbolu kabullenemiyorum halen yedekten kaan ayhan oyuna girmesini kabullenemiyiorum

Son düzenleme:
onu da bu kadar bütçe kullanıp, zar zor alabildiği için. futbol adına ileri gidemiyoruz yok olmuyor yani.
CL son 16 yaptık usta. En son 10 sene önce mi ne yapılmıştı. CL son 16, lig şampiyonluğu üstüne. Vasat bir sonuç ise iyisi ne olmalı mesela? İyi bir oyunla 2. olsak kabul mü edeceğiz?

Hala aynı sorunlar hıc ders alma yok
Sağ sol bek kim belli değil
Topu defanstan çıkaramıyoruz oyunu Ugurcan kuruyor bu tüm oyunumuzu bozuyor
Takım ikinci yarı düşüyor hoca hala izliyor oyuna nhagayı almak bu kadar mı zor orta saha düşmanı oldun sana kimi alsak da oynatsan

Gözler bu mactaki ruhu ariyor, sampiyonluk macina cikmisin bir sifir geriye düsmüsün iki golün iptal olmus ama inanc hirs kaybetmemis bir td ve oyuncu grubu ile gelen sampyonluk, biz bunlari ariyoruz bunlari istiyoruz ama bu oyundan bu hirsdan okadar uzak kaldik ki bilmiyorum nezaman bir daha böyle birseyler görecegiz.

Hala aynı sorunlar hıc ders alma yok
Sağ sol bek kim belli değil
Topu defanstan çıkaramıyoruz oyunu Ugurcan kuruyor bu tüm oyunumuzu bozuyor
Takım ikinci yarı düşüyor hoca hala izliyor oyuna nhagayı almak bu kadar mı zor orta saha düşmanı oldun sana kimi alsak da oynatsan
sağ bek şalai sol bek jacobs tu renktaş

CL son 16 yaptık usta. En son 10 sene önce mi ne yapılmıştı. CL son 16, lig şampiyonluğu üstüne. Vasat bir sonuç ise iyisi ne olmalı mesela? İyi bir oyunla 2. olsak kabul mü edeceğiz?

hocam dünyada ki son td mi okan b.
ben bir adım daha ileri gidebileceğimize hiç ihtimal vermiyorum bu teknik heyetle, hiç. standartlarımızı bu kadar yükseltmişken, bir sonraki adım için teknik heyette de kalitemizi yükseltmemiz gerekiyor. bu bütçelerin karşılığı bu değil, kesinlikle değil

Hocam bu sene sampiyon yap kendini 1-2 sene resetle. Kötü gidişatta hemen dönsün derler. Sende bi rahatla cok üstüne geldi herkes

Maçı izlemediğim için bir yorum yapmak istemiyorum.

Iptal edilen golümüzü gördükten sonra da diyecek bir şey bulamazdın zaten asla. Inanılır gibi değil ya. Götlerinden uydurdukları bir kararla o an bitmiş olacak maçı tekrardan canlandırmışlar onun bunun çocukları.

Kulübün 4 yıldır türlü türlü saçmalıklarla hatalarla ve daha önemlisi kasıtlı yanlış kararlarla hakkı yeniyor ama hoca dışında konuşan kimse yok. Kulübün başkanı zaten bildiğin süs başkan, yöneticileri ise pısırık iş bilmez bomboş herifler. Biz GS taraftarı olarak bile ciddiye almıyoruz mesela Metin'i, bu adamın konuşmasının Türk futbolu içinde hiç bir etkisi yok. Bu herifi gördüm mü ben GS taraftarı olarak bile ne demiş falan diye dinlemiyorum çünkü biliyorum salak salak konuşup bir işe yaramayacağını.

Ah Okan ah şu heriflerin ne diye her fırsatta sırtını sıvazlayıp destekleyip durursun ya.

Maçı izlemediğim için bir yorum yapmak istemiyorum.

Iptal edilen golümüzü gördükten sonra da diyecek bir şey bulamazdın zaten asla. Inanılır gibi değil ya. Götlerinden uydurdukları bir kararla o an bitmiş olacak maçı tekrardan canlandırmışlar onun bunun çocukları.

Kulübün 4 yıldır türlü türlü saçmalıklarla hatalarla ve daha önemlisi kasıtlı yanlış kararlarla hakkı yeniyor ama hoca dışında konuşan kimse yok. Kulübün başkanı zaten bildiğin süs başkan, yöneticileri ise pısırık iş bilmez bomboş herifler. Biz GS taraftarı olarak bile ciddiye almıyoruz mesela Metin'i, bu adamın konuşmasının Türk futbolu içinde hiç bir etkisi yok. Bu herifi gördüm mü ben GS taraftarı olarak bile ne demiş falan diye dinlemiyorum çünkü biliyorum salak salak konuşup bir işe yaramayacağını.

Ah Okan ah şu heriflerin ne diye her fırsatta sırtını sıvazlayıp destekleyip durursun ya.
Dk 1 gol
1 35 arası orta sahada top çevirme çabası + hatalı paslar vs vs
35 Sane'nin kişisel becerisi ile gol
35 45 yine eveleme geveleme
45 54 bakmadım
54 60 top çevirme
60 Yine Sane'nin kişisel becerisi ile gol ama iptal
Galiba 65'de gol yedik
65 75 arası biraz panikle geri çekilme
75 Yine Sane'nin kişisel becerisi ile %99'luk gol pozisyonu
75 90 arası rakibin cılız atakları

Biraz iyi bir takım olsa muhtemelen iş Uğurcan veya rakibin son vuruş becerisinde bitecekti.

Hocam sezon sonu ayrıl da gelecek teknik direktörle birlikte uzay futbolu oynayıp her maçı 5-0 kazanalım.

Bu sezon ozelinde gercekten asiri sansli sayilir. Oyle boyle degil.
Attigi nizami goller iptal ediliyor olmayan ofsaytlarla. 80m verdiği forvetini sakatlıklardan 20 maça bile çıkaramamış. Rakibi de sürekli şu şekil takılıyor. Baya şansli gerçekten öyle böyle değil

Son düzenleme:
Attigi nizami goller iptal ediliyor olmayan ofsaytlarla. 80m verdiği forvetini sakatlıklardan 20 maça bile çıkaramamış. Rakibi de sürekli şu şekil takılıyor. Baya şansli gerçekten öyle böyle değil

gidip serdar aliyi izleyip buraya gelip aynı ağızla konuşuyorlar yaw.

serdar ali çok ballı diyordu geçen gün

baba bu adamı izleyin ama gıda almak için izleyin yaw.

Geri
Üst Alt