Okan Buruk | Teknik Direktör

Attigi nizami goller iptal ediliyor olmayan ofsaytlarla. 80m verdiği forvetini sakatlıklardan 20 maça bile çıkaramamış. Rakibi de sürekli şu şekil takılıyor. Baya şansli gerçekten öyle böyle değil

Sansli tabii?

Ittirilen rakibinin puan kayiplarinin hepsi ufak bir mucize nerdeyse.

Senin bahsettigin detay her sene olan bu sene zirve yapmis isler gucler. Bunda hocayi sorumlu degil yonetimi hedef alirim yuzde 100

Cok daha kaos icinde bulabilirdik kendimizi acikcasi. 3 sezon boyunca buna karsi saha icinde cevap verdi, bu sene daha farkli. Sadece ligden bahsetmiyorum, oyun olarak kirilganlik ve osimhen bay fizik merkezli bir ofansif oyun mantiginda cok daha kotu gidebilirdi sezon.

Ortak noktada bulusacagimiz detay, Erden Timur ve benzeri bir figurun takimin yaninda olmamasi. Bu her seyi etkiliyor zaten.

Son düzenleme:
Sansli tabii?

Ittirilen rakibinin puan kayiplarinin hepsi ufak bir mucize nerdeyse.

Senin bahsettigin detay her sene olan bu sene zirve yapmis isler gucler.

Cok daha kaos icinde bulabilirdik kendimizi acikcasi
İttirilmese şu anki fark 10-15 puan olurdu usta. Adamlar galip oldukları hiçbir maçta penaltı veya kırmızı görmemişler. Hep puan kaybında olmuş bu.

Adil yönetimle lig çoktan bitmişti.

İttirilmese şu anki fark 10-15 puan olurdu usta. Adamlar galip oldukları hiçbir maçta penaltı veya kırmızı görmemişler. Hep puan kaybında olmuş bu.

Adil yönetimle lig çoktan bitmişti.
Hocam her sene bu faktor ayni zaten. Degismiyor. Dozu her sene artiyor. Bunu inkar etmiyorum - sorumlusu da yonetim, hoca degil.

Ben tamamen saha ici ve oyundan bahsediyorum ama. Bu sezon cok nadir maclar var tam istedigimiz sekilde skor buldugumuz oyunu aldigimiz.

Ne zaman takim oyundan dusse, oyuna kusse ya da iste ne bileyim isteksiz goruntu verse, hakemler maclarda o anlari kovaliyor sende. Bu sezon ozelinde bunun yuzunden daha kotu noktada olabilirdik.

Sahada yokmus , hata uzerine hata yaptigin bir oyunda aninda devreye giriyorlar. Kotu mac oynama luksumuz yok demiyorum tabii oyle maclar olacak/oldu ama o sayede kupa verdik ettik. Lig martta bile nerdeyse bitebilirdi.

Hocam her sene bu faktor ayni zaten. Degismiyor. Dozu her sene artiyor. Bunu inkar etmiyorum - sorumlusu da yonetim, hoca degil.

Ben tamamen saha ici ve oyundan bahsediyorum ama. Bu sezon cok nadir maclar var tam istedigimiz sekilde skor buldugumuz oyunu aldigimiz.

Ne zaman takim oyundan dusse, oyuna kusse ya da iste ne bileyim isteksiz goruntu verse, hakemler maclarda o anlari kovaliyor sende. Bu sezon ozelinde bunun yuzunden daha kotu noktada olabilirdik.
Ustam haklısın bu sezon daha savruk oynuyoruz.

Ustam haklısın bu sezon daha savruk oynuyoruz.
Bu gunluk degil transfer planlamasindan itibaren elestirdigim sey zaten. Bu yaz ayni mantikta devam edilirse seneye daha fazla sinir bozacaklar.

Abzurt ornek kacacak ama Bayern misal(kadro degeri falan filan zaten karsilastirmayacagim) ama adamlar ligde mesela vasat mi mac, aninda vitrs atip noktayi koyabiliyorlar. Kalite vs vs cok fark arada ama bizim ligimiz zaten futbol vasat bir lig. O refleksimiz yok bu sezonun cogunda.

Gectigimiz sezonlarda da sikintili donemler oldu, avrupadan elendigimiz surecler ozellikle ama orda hoca d motive olup 2 3 macta ortami tersine ceviriyordu. Bu sezon onda da bir bikkinlik var.ya da motivasyon eksikligi mi diyelim baska bir sey mi.

Yonetim, planlama, hoca, takim icinde bizim bilmedigimiz seyler. Hepsi icice detaylar ve ne zaman acigi bulsalar ugrasiyorlar.

Dedigim gibi Erden Timur'un yoklugunu da ariyor hoca yuzde yuz.(ya da onun gibi takimla.ilgilenen, cikip lafini eden bir figur). Bu en buyuk etken bariz sekilde ama o zamanda "yonetim her seyi yapti, top bende" mesaji vermemek gerek.

CL biletini ve daha genis transfer surecini garantilemek bu maliyetlerin dondugu bir takim icin fatal. O yuzden bu sezon sansliydik su ana kadar .

Şu millete " 3 sene şampiyon olan teknik direktör niye gitsin " diye sormayın.
Bayern Munich ve PSG niye teknik direktörlerini değiştiriyorlarsa biz de ondan istiyoruz. Onlar da neredeyse 15 yıldır şampiyon oluyorlardı.
Onların hedefi CL şampiyonluğu usta, lig şampiyonluğu değil.

Zor bir deplasman maçında Singo yerine Sallai ve Boey oynatmasına anlam veremedim bir tercihtir elbette ama mantıklı gelmedi

Bende değişsin diyenler safına katıldım ama bi Domenec Torrent şoku yaşatabilirler bize yine sistem futbolu ayağına...

İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..

Geri
Üst Alt