Okan Buruk | Teknik Direktör

Bizden ayrıldıktan sonra ancak herhangi bir ligin orta- alt seviye takımlarında hocalık yapabileceğini biliyorsunuz değil mi?

Kariyerinde görebileceği en üst nokta bizdik ve artık sona geldi.

Bu saatten sonra tek umudum şampiyonluk hırsıyla oynayacak birkaç fotbolcuya güvenmekten öteye gitmeyecek.

4 yıldır sık sık kendisi nazarında final ve kırılma maçları olarak nitelendirilen maçlara çıkıyorsa zaten burada ayrı bir sorun vardır.

3 şampiyonluk yaşıyor ama hala kendini kanıtlama ihtiyacı duyuyor. Niye?

Abi 4 sene ust uste şampiyon olduktan sonra kalan kupalari alsan ne olur almasan ne olur. Hocayı elestiren bazi arkadaşlar maalesef gerceklikten kopmus.Winnerlik nasıl kayboldu abi. Bu seneyide alsan 4 sene ust uste clde son 16 alinan 1 süper kupa 1 türkiye kupasi. Toplamda 10.maglubiyeti olmayan bir hoca ligde 4 yilda.

Daha belanızı mi istiyonuz.
İstatistik olarak tartışılacak birseyi yok.

Dediklerine ek olarak şöyle bir şey düşünüyorum, galiba ligin 2. yarısından itibaren Başakşehir’deki son sezonunu yaşıyor. Oyuncularla belki arası öyle kötü değil ama özellikle güney amerika tayfasıyla bağı koptu veya çok zayıfladı. Eskiden düzgün pas atsa hocaya koşa koşa sarılmaya gidiyordu Torreira. Veya BJK mağlubiyeti sonrası bazı yabancı oyuncular Okan hocanın fotoğrafını story olarak paylaşmıştı (Torrik paylaştı %100 eminim). Takımda yabancıların üstüne zebellah gibi çökebilen tek isim Muslera da artık olmayınca… Muslera Okan hocayı çok seviyordu malum. Düşününce aslında çok ince ayar ilişkiler.

Ama bunun sorumlusu da Okan hoca. Bunu öngörebilmeliydi. Eğer tüm bunlar sadece yanlışsa ve olay sadece sezonun yorgunluğu ise yine sorumlu Okan hoca. Hem Afcon hem ŞL hem milli araları düşünerek sezonun en başından o zaman ekstra geniş kadro kurduracaktı.

Okan hoca şu an müthiş şekilde freni patlamış bir arabayı bitiş çizgisine ulaştırmaya çalışıyor. Aslında bunu başarabilirse ve seneye takımda kalırsa bu senenin üstüne takımda neler olup biteceğini bu yüzden merak ediyorum
Bence bu takim ve Okan Buruk artik Miadını doldurdu, olurda yönetim tekrar secilir ve yolun kolayini secip tekrar okanla devam ederse bence bu kadro iflas eder ve ilk üce bile giremez, cünkü futbolcularin resmen Motivasyon kalmamis pili bitmis, hic dogru düzgün forma sansi bulamayan oyuncular bile sanki koca sezonu onlar götürmüs gibi takiliyorlar. Bu aslinda takimin cok kötü antreman yaptiginin bir isaretidir, oyuncular artik bence bu düzenden de bikti, kimisi nasil oynarsa oynasin ilk 11 garantisi var, kimi kendini ne kadar yirtarsa yirtsin yedekten ileriye gidemiyor. Az antremanla bol izinle artik bir yere kadar gitti bu is, ve bence bu dönem bitti. Eger Okan Burukla yeni sezona girersek dedigin gibi Basaksehirdeki ikinci sezonunu yasar ve sezonu dahi tamamliyamaz. Cünkü yönetim de bir yere kadar pahali oyuncu transfer edebilir. Hedefi olan oyuncular da Osimhen gibi takimdan kacarsasina ayrilir. Böyle oyuncular sirf Yerel Lig sampiyonlugu ile artik tatmin olamaz.

Final ve kırılma maçı şudur : maç sonunda kupa aldığın, tur atladığın veya rakibine karşı kazanarak şampiyonluk yarışından tamamen kopardığın maçlar.

Okan buruk'un final ve kırılma maçları tablosu (aklıma gelenler):

Kötü futbol ve kötü sonuçlar :
- y.boys 2.maç
- alkmaar 2.maç
- prag 2.maç
- juve 2.maç
- liverpool 2.maç
- bjk süper kupa finali
- fb süper kupa finali
- 2024 fb şampiyonluk maçı

Galibiyetler :
- ts türkiye kupası finali

Bu tablo gs'nin okan öncesinde olan winner karakterine çok ters ve büyük zarar veren bir tablo

Final ve kırılma maçı şudur : maç sonunda kupa aldığın, tur atladığın veya rakibine karşı kazanarak şampiyonluk yarışından tamamen kopardığın maçlar.

Okan buruk'un final ve kırılma maçları tablosu (aklıma gelenler):

Kötü futbol ve kötü sonuçlar :
- y.boys 2.maç
- alkmaar 2.maç
- prag 2.maç
- juve 2.maç
- liverpool 2.maç
- bjk süper kupa finali
- fb süper kupa finali
- 2024 fb şampiyonluk maçı

Galibiyetler :
- ts türkiye kupası finali

Bu tablo gs'nin okan öncesi winner karakterine çok ters ve büyük zarar veren bir tablo
Kafa gitmis

Seninde gecmisi hatirliyacak kadar hafizan yok
Benim var da senin argüman üretecek kadar aklın ve kelime haznen yok malesef. 4-5 kelime ile cümle kurup biatçılık yapabiliyorsun ancak işte. Yazdığım şeylerde en ufak yanlış yok. Anlama kapasiten yetiyor mu onu bilmiyorum

Benim var da senin argüman üretecek kadar aklın ve kelime haznen yok malesef. 4-5 kelime ile cümle kurup biatçılık yapabiliyorsun ancak işte. Yazdığım şeylerde en ufak yanlış yok. Anlama kapasiten yetiyor mu onu bilmiyorum
Gecmisini yok sayanin gelecek hakkinda dedikleri bos laftir

Gençler bir de 7 maçtır gol atamıyordu di mi

2 maçta 3 gol yedi, tebrik ederiz.

Dinamo Kiev gibi. Onlar da bilmemkaç maç gol atamıyor bilmemkaç maç kazanamıyor diye gelmişlerdi. Adamlar iç sahada bize 3 gol attı. O maçı kazansak Avrupa'da ilk 8'deydik.

Okan hoca şimdi çıkar der evet ders aldık eskiden böyle takımlardan tek maçta üç yiyorduk şimdi 2 maça yaydık diye.

Geri
Üst Alt