Okan Buruk | Teknik Direktör

Taktik yok oyuncu yerleri yanlış. Değişiklikler yanlış. Fatih terim taktik değiştirmekte çok iyiydi . Öyle biri lazım

Taktik yok oyuncu yerleri yanlış. Değişiklikler yanlış. Fatih terim taktik değiştirmekte çok iyiydi . Öyle biri lazım
Okan arada orta sahayı boşaltıyor diye kızıyoruz terim orta sahayı boşaltmayi bulan adamdi neredeyse..Bjk nin şampiyon olduğu sezon icerde yenildiğimiz rize maçının son 20 dakikasını arda feghouli göbeğiyle oynamistik bir de 10 kişiydik..Öyle bir bosaltma

Kendisinin taktiksel yönetim konusunda kötü hoca, oyuncu egolarını idare etme konusunda iyi bir idareci olduğu bence net ortaya çıktı artık.
Her sezon eline verilen ligin en iyi kadrosunu insan idaresi olarak iyi idare etti ve yıldızlar bizi şampiyonluklara taşıdı lakin taktiksel olarak fazla birşey ortaya koyamadı, oyun istikrarı veya bir sistem oturtamadı malesef. Tamamen oyuncuya dayalı bir takım oluşturdu. Oyuncu isterse takım oynuyor istemezse oynamıyor. Taktiksel bir hakimiyeti yok takım üstünde.

Bu sene bitmeden kendisi ilgili yorum yapmanın bir mantığı yok başarı dilemek haricinde.

Şampiyon olursa devam eder, etmeli anlamında söylemiyorum. Olamazsa zaten kimse kalmaz yerinde.

O yüzden şimdi şöyleydi böyleydi falan bunları bırakın, iç hesaplaşma daha sonra. Dönen oyunu bozmak öncelik. Şampiyon olalım yönetim pasifliğinin hesabını versin Okan Buruk da kötü oyunun. Ama bugün değil.

Özellikle twitter ve instagram tayfa 3 - 4 hafta dişlerini sıkmalı. Sezon sonu ne gerekiyorsa yapılır.
Yenilsek dahi takımı çağırıp moral vermeliyiz. Bu saatten sonra Pep ve Klopp birleşse dahi fayda etmez.
Sağlam bir Osimhen ile kalan 3 maçı kazanabiliriz.
Şahsen bir daha bu topice tebrik haricinde uğramayacağım.
4 koldan saldırıyı ömrü hayatımda görmedim.
( Futbolcular için de geçerli )
Özellikle arena seyircisine büyük görev düşüyor.

Geri
Üst Alt