Okan Buruk | Teknik Direktör

Hocam Allah aşkına gençler maçından sonra topçuları uyaracağını söylemiştin daha çok gol atmaları konusunda. Rakip 10 kisi kaldıktan sonra resmen acıdın heriflere. Saldırın tuşuna basmadın. Yazıklar olsun teessüflerimi iletiyorum ve istifanı bekliyorum.

Gelmesini en çok isteyenlerdendim, artık "gitsin" diyorum.

Kalırsa kalır desteklerim fakat ben artık sürekli aynı şeylerden yıldım. Oyun yok oyun.

Hocam Allah aşkına gençler maçından sonra topçuları uyaracağını söylemiştin daha çok gol atmaları konusunda. Rakip 10 kisi kaldıktan sonra resmen acıdın heriflere. Saldırın tuşuna basmadın. Yazıklar olsun teessüflerimi iletiyorum ve istifanı bekliyorum.
Hoca sinirlendigini acikladi

Demek ki isteyince oluyormuş.

Tebrikler hoca çok iyi oynadı takım iyi hazırlamışsın

Demek ki isteyince oluyormuş.

Tebrikler hoca çok iyi oynadı takım iyi hazırlamışsın
İstemek + çalışmak

Tüm GS'li muhabirler OB'nin bu hafta Kemerburgaz'da kaldığını (hatta bazı oyuncular da kalmış) ve sürekli maça çalıştıklarını söylemişti.

Live-Juventus-A. Madrid vs... Kafaya takınca, çalışınca, hazırlık yapınca oluyor işte.

Çok bariz şekilde Fener'e karşı üstün geldik. Talisca o penaltıyı atsaydı ve ilk yarı 0-1 bitseydi bile Juventus maçındaki gibi 2. yarı biz bu maçı 3-1 4-1 falan çevirirdik çok belliydi.

Maçın 30. dakikasında bizim bu maçı kazanmasak bile kaybetmeyeceğimiz çok barizdi.

Hocam tebrikler. Emeğine yüreğine sağlık .Sezon daha bitmedi ama çok büyük bir avantajımız var. Bu noktadan sonra artık bu takımın başında olacaksın seneye de. Ancak değiştirilmesi düzeltilmesi gereken şeyler var. Bunu göz ardı etmeyelim.

Tebrikler hocam, hata yapmadın. Belli ki iyi hazırlanmışız, iyi oynadık ve net bir oyunla kazandık.

Her zaman söylüyorum. Çıkardığı 11 vurup geçerse bizden iyisi yok ama işler oyun içinde kötü gittiğinde, geriye düştüğümüzde oyunu çeviremiyoruz. Hocanın bu sezon doğru düzgün bir maç içi dokunuşunu hatırlamıyorum. Dördüncü şampiyonluğa gidiyor, yıllardır bildiği oyuncular... Artık bunları çözmüş olması lazım.

Geri
Üst Alt