- 16 Haziran 2010
- 197.879
- 149.915
- 6.478
Aslinda birseyi daha eklemek lazim mesajima;Alper im gardi ile güzel bir ilişkileri var. Gardi sd olmak istemiyor ama iş çözücü. Sportif direktör diyoruz da fenerin bjk nin sportif direktörler ile çalıştığı zamanları da unutmamak gerekir. Yani bu istek de bizi raydan çıkarabilecek bir unsur olabilir. Genelde kendi portföyündeki oyuncuları kulübe yüksek meblağlarla aldırıp menajer tarzı çalışıyorlar. Ben olsam gardi ye domalıp minimum hasarla çalışmaya devam ederim. Aksi taktirde astarı yüzünden pahalıya gelir emin ol...
ben bu kadar para harcatip takimi futbol oynatamayan -keyifli set oyunundan uzak- baska bir teknik direktor de gormedim bizim kulupte. Yani bizim takim ligi supurup gecmeli bu butcelerle, 34 macin 7-8 tanesi guzel geri kalan 25 mac sinir, stres, son saniyeye kadar mac bitsin da alalim 3 puani diye futbol izletmeleri skandal.
OB ile suanki oyunumuzun max seviyesini gorduk, daha otesini bu teknip ekiple gorecegimize inanmiyorum artik. O yuzden sportif direktor ve profesyonel ekibi demisken aslinda yabanci bir hoca da gelse fena olmaz, zamaninda Lucescu gibi hocayi bulmustuk keske Inzaghi veya Emery gibi birini getirebilsek.
Dursun tekrar secilir ve Okan ile devam etmek istiyorum diyorsa, o zaman bu kadro planlamasi ve transferden sorumlu yonetici islerine bir el atmali. Yeterince son gunleri bekledik malum kimseyi ikna edemiyorlar, herseyi parayla yapmaya calisan bir kafa mevcut suan ki heriflerde. Galatasaray daha profesyonel yonetilmeli bana kalirsa.
Gardi demisken, kendisini birileri surekli pasifize etmeye calisiyor sonra istedikleri transferleri yapamayinca adami tekrar devreye sokuyorlar. Kac kere yasadik bu mevzuyu, buradan bile amatorce calistiklari anlasiliyor.