Okan Buruk | Teknik Direktör

.,?

Ekli dosyalar

• IMG_0324.webp
    IMG_0324.webp
    55,4 KB · Görüntüleme: 36
çok eleşt,irdim ama mutluluktan ve sakin kafa ile düşününe bu hakemlere ve bize düşman bi fedarasyona rağmen bizi 4 kere üst üste yaptığın ve sonunda şl de son 16 heyacanını bize kazandırdığın için teşekkür ederim Okan Hoca

maçtan sonra hakem hakkında birşey konuştu mu?

galibiyetten dolayı görmezden gelmeyip sallamalıydı hakeme

Bizdeki Lucescu dan bahsediyor isen katılmıyorum.Elindeki malzeme kadar iş yaptı.Cokta iyi iş yaptı.Yine yokluk senelerimizdi o seneler.Super kupa aldı daha ne olsun .Ki tamamen boşaltılmış takıma gelmişti.
kötü iş yaptı demedim zaten. zevk vermeyen bir futbol ile başarı kazandı. Konu o

kötü iş yaptı demedim zaten. zevk vermeyen bir futbol ile başarı kazandı. Konu o
Eldeki hamurdan bu kek çıktı.Shaktarda harikalar yarattı Sevgili Emrah .Bence çoğu T.Direktore 10 basardı.Dikkat edersen oyuncuları hep iyi bahsederler.Oyunculari ile arası mükemmel mis rahmetlinin.Allah rahmet eylesin.Sevnedigim tek özelliği maç sonlarında irite edici laflar söylerdi.Bir çeşit Mourinho vari.Hincal Uluç nefret ederdi:)

Eldeki hamurdan bu kek çıktı.Shaktarda harikalar yarattı Sevgili Emrah .Bence çoğu T.Direktore 10 basardı.Dikkat edersen oyuncuları hep iyi bahsederler.Oyunculari ile arası mükemmel mis rahmetlinin.Allah rahmet eylesin.Sevnedigim tek özelliği maç sonlarında irite edici laflar söylerdi.Bir çeşit Mourinho vari.Hincal Uluç nefret ederdi:)

Müslüman degildi topragi bol olsun denir renkdas,

bu sene takımın hücumu verimsizdi.
orta sahayı hafife almamalı bir daha
şanslı olduğumuz anlar olmasa halimiz nanay olabilirdi bu sene.

Dün stattaydım. Hoca panik, futbolcular panik, taraftar daha da panik…

Herkeste aynı korku, ya şampiyonluk giderse… Oysa 4 puan öndesin ve en yakın rakibinle evinde maçın var. Bunu kaybetsen, hatta gençlere kaybetsen bile FB’yi yenip yine son 3 haftaya önde girebilirsin. Ne bu korku? Ne bu telaş? Biz ne ara şampiyonluk yolunda bu kadar korkak bir takım haline geldik.

Kimse bu sezon oynanan oyun falan demesin, 3 senedir böyleyiz. Yarışta her tökezlediğimiz “Aha şampiyonluk gitti” tribine giriyoruz.
Dedik…

Ilk sampiyonluktan sonra Terim'in rekorunu egale etmek icin onunde buyuk bir firsat var demistik. Onumuzdeki uc mactan 4 puan cikarirsa bunu basaracak. Ha gayret.

şampion olduktan sonra gönderilmez ama en azından ekibin genişletilmesi gerek
sneijder hoca olarak çağırılabilir bi de yeni kondisyon ekibi tabii

⭐Transfer için oyuncu analisti+profesyonel sportif direktör
Kondisyon için profesyonel itibarlı antrenör
Rakip takım analizi yapacak antrenör
⭐Taktik antrenmanı geliştirecek teknik ekip
Duran top antrenörü geçen yıl cok iyiydik bu sene duran toplarda çok düşüş var.
Bunlar şart oğlu şart bunları yapılmazsa son 3 yıldır eksiklikler yine aynı şekilde büyük eleştirilere devam edilecektir taraftar tarafından.

Geri
Üst Alt