Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.146
- 24.860
- 3.198
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizdeki Lucescu dan bahsediyor isen katılmıyorum.Elindeki malzeme kadar iş yaptı.Cokta iyi iş yaptı.Yine yokluk senelerimizdi o seneler.Super kupa aldı daha ne olsun .Ki tamamen boşaltılmış takıma gelmişti.Lucescu var oynattığı keyif vermeyen.
kötü iş yaptı demedim zaten. zevk vermeyen bir futbol ile başarı kazandı. Konu oBizdeki Lucescu dan bahsediyor isen katılmıyorum.Elindeki malzeme kadar iş yaptı.Cokta iyi iş yaptı.Yine yokluk senelerimizdi o seneler.Super kupa aldı daha ne olsun .Ki tamamen boşaltılmış takıma gelmişti.
Eldeki hamurdan bu kek çıktı.Shaktarda harikalar yarattı Sevgili Emrah .Bence çoğu T.Direktore 10 basardı.Dikkat edersen oyuncuları hep iyi bahsederler.Oyunculari ile arası mükemmel mis rahmetlinin.Allah rahmet eylesin.Sevnedigim tek özelliği maç sonlarında irite edici laflar söylerdi.Bir çeşit Mourinho vari.Hincal Uluç nefret ederdikötü iş yaptı demedim zaten. zevk vermeyen bir futbol ile başarı kazandı. Konu o
mülayim'e en çok yaklaşan, fedakar arkadaşımız gerzek hamdi (arap ismail) oldu.

Eldeki hamurdan bu kek çıktı.Shaktarda harikalar yarattı Sevgili Emrah .Bence çoğu T.Direktore 10 basardı.Dikkat edersen oyuncuları hep iyi bahsederler.Oyunculari ile arası mükemmel mis rahmetlinin.Allah rahmet eylesin.Sevnedigim tek özelliği maç sonlarında irite edici laflar söylerdi.Bir çeşit Mourinho vari.Hincal Uluç nefret ederdi![]()
Dedik…Dün stattaydım. Hoca panik, futbolcular panik, taraftar daha da panik…
Herkeste aynı korku, ya şampiyonluk giderse… Oysa 4 puan öndesin ve en yakın rakibinle evinde maçın var. Bunu kaybetsen, hatta gençlere kaybetsen bile FB’yi yenip yine son 3 haftaya önde girebilirsin. Ne bu korku? Ne bu telaş? Biz ne ara şampiyonluk yolunda bu kadar korkak bir takım haline geldik.
Kimse bu sezon oynanan oyun falan demesin, 3 senedir böyleyiz. Yarışta her tökezlediğimiz “Aha şampiyonluk gitti” tribine giriyoruz.
maçtan sonra hakem hakkında birşey konuştu mu?
galibiyetten dolayı görmezden gelmeyip sallamalıydı hakeme