Okan Buruk | Teknik Direktör

Kimin yorumuydu hatırlamıyorum ama doğru geldi,

Şu an OB ile takım arasında köprüden geçene kadar ayıya dayı deme olayı var resmen. OB çıkıp sürekli oyuncuları koruyacak açıklamalar yapıyor. Sürekli "açlar, istekliler, iyiler" muhabbeti çeviriyor.

Böyle bir transfer politikası yok, olamaz da.

Transfer stratejinin yanında şans işidir aynı zamanda, şu an istesen de 6ya Torr, 9a Davinson, 2.5a Lemina alamazsın.

O yüzden Bülent Kalafat'ın Sinan Yılmaz'la olan programında çok tepki çeken transfer politikası ve gelecek sezonlar için nasıl yatırımlar yapılmalı kısmı daha akla mantığa uygun geliyor. Sen ne düşünüyorsun bu konuda?

İzlemişsindir ama izlemediysen diye özet geçeyim admirim, kalafat diyor ki;

Galatasaray'ın fenerle bi rekabeti kalmadı, fener medyasının ittirmesi bu rekabeti harlıyor. Şampiyonluklarda, kupalarda sen zaten fark atmışsın, sportif olarak rakibini neredeyse 2ye katlamışsın. GS'nin bundan sonraki yıllarda gerek alt yapı, gerek tesisleşme, gerek oyuncu transferlerinde artık daha da geleceğe yönelik hamle yapması lazım ki belli bir eşiği vakti gelince aşabilsin. 2 sene 3 sene şampiyon olamadın mı merak etme dünyanın sonu değil, ŞL'ye gidemeyince de dünyanın sonu olmuyor, konferans kupasını kazanmak da çok kıymetli bir şey. Galatasaray her anlamda sadece önümüzdeki sene şampiyonluğu düşünerek hareket ettiği sürece geleceğinden çaldığını düşünüyorum

Kadir Çetinçalı:”Okan hocam sağolsun bu sene ders ala ala doçent olacağız hepimiz.”

4 sene üst üste şampiyon olmuş hoca yollanır mı?

-YOLLANIR.

Bu konuda tez yazdı, doktora verdi, yetmedi gitti en ünlü üniversitede profesörlük yaptı.

Lanet getirdi artık.

Şampiyonluğu Fenerbahçe'ye vermeyeceğini ümit ederek yazdım, verir mi, vermez diyemem. O kadar rezil halde.

Çok kritik bir yol ayrımı.
1-) yerine gelen isimle başarı gelmezse yönetim ve başkan topa tutulur.
2-) yerine gelen isim başarılı olursa 4 seneye rağmen Galatasaray kültürü değişimi getirdi denir başkanın heykeli dikilir.
Eğer gerçekten güzel bütçe ayırabiliyorsak transfere devam edilmemeli Buruk ile.

İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..

Samsunda insan azmanları ileri uçta oynarken 35 milyonluk tazmanya canavarı gibi herifi yedek bırakabiliyoruz 20 milyonluk euroluk ortasahamız nerde belli değil sakatmı değil mi çözemedik bir türlü, tüm rakipler top ayaklarına geçince bizim yarısahaya doğru dikiyolar nasılsa bunlar yetişemez sektirir vs. diyolar haklı da çıkıyorlar

Çok kritik bir yol ayrımı.
1-) yerine gelen isimle başarı gelmezse yönetim ve başkan topa tutulur.
2-) yerine gelen isim başarılı olursa 4 seneye rağmen Galatasaray kültürü değişimi getirdi denir başkanın heykeli dikilir.
Eğer gerçekten güzel bütçe ayırabiliyorsak transfere devam edilmemeli Buruk ile.

Yerine gelmesi gereken isim Arda hocadır -bence-. Eğer abudik gubudik bi yabancı hoca gelirse avuçlarız

Ama Arda hocanın da ekibi yerlilerden oluşuyor bilginiz olsun :asd:

Yerine gelmesi gereken isim Arda hocadır -bence-. Eğer abudik gubudik bi yabancı hoca gelirse avuçlarız

Ama Arda hocanın da ekibi yerlilerden oluşuyor bilginiz olsun :asd:
Gerekirse desteklenir ekibi gelen hocanın. Ben yine 200m harcamasını istemiyorum Okan Buruk'un gram sorumluluk almıyor. Aynı yere 4 transfer yaptık (sağbek) yine Sallai oynadı. Türkiye şampiyonluklarına duygusal davranarak ( rakibin ittirilmesi ve tff gerilimi ) fazla mana bindiriliyor. Şu ligde bizi yenebilme potansiyeli olan iki buçuk takım var geri kalanı boğup boğup atar adam akilli oyun şablonu ile bu kadro kimse kusura bakmasın. Bernardo'yu Bruno'yu alsak yine Apo ile Uğurcan ile Osimhen'e top şişiririz Okan bey futboluyla. Asıl iyi oyunla eze eze şampiyon olsaydık o dersi vermiş olurduk şer odaklarına. Herifleri darmadağın edebilirdik bu sezon 5 kere öldükleri mezardan çikardık geri

okan burukla ilgili enteresan bir durum var

taraftar özellikle sosyal medya taraftarı tarafından başarıya rağmen bu kadar eleştirilen hoca görmedim

ama aynı şekilde de medyada galatasaray tarihinde bu kadar az eleştirilen hoca görmedim

fatih hoca bile daha rahat ve çok eleştiriliyordu

şimdi medyada herkes tek tek oyunculara gömüyor filan ama genel olarak hoca eleştirisi hiçbir hafta hiçbir maçta yok gibi birşey

çok garip bir ayrım bu

Arkadaşlar 2 gün sonra bu konustuklarinizi ya unutacaksiniz yada yutacaksiniz.Bizi bu hale getirdiler.Simdi Önümüzdeki sezon Okan Hoca ile kesinlikle devam edilecek .Bu nedenle çoğunuzun düşüncesi imha ve çöp kutusuna gidecek.Bu nedenle Okan Hoca ile nasıl ileri gidilir.Takviyeler neler olmalıdır.Buna yogunlasalim.Otesi boş konuşmadan öteye gitmiyor /gitmeyecek /gitmedi.
1-İlave teknik stuff /lar şart oğlu şart.İrfan hocam hiç kusura bakmasın.Bu kısır oyunda onunda katkısı çok fazla.
2-Transfer konusu için gerçekten bu konuda kabiliyetli üst düzey bir isim bulunacak
3-Takimda oyuncuların problemleriyle uğraşacak eski bir topçu gelecek.Ork Mertens.
4-Hasan Şaş tarzı Okan hoca ile kavga edecek bir figür olmazsa olmaz olacak.
Okan hocam da kusura bakmasın bu gerekli.
5-Doymus işe yaramaz gitmek isteyen oyuncular ile ivedilikle nikah sonlandirilacak.
Türkçesi seyir zevki kuvvetli bir takım inşa edilecek.Olmazsa olmaz kuralimiz bu olacak.

O yüzden Bülent Kalafat'ın Sinan Yılmaz'la olan programında çok tepki çeken transfer politikası ve gelecek sezonlar için nasıl yatırımlar yapılmalı kısmı daha akla mantığa uygun geliyor. Sen ne düşünüyorsun bu konuda?

İzlemişsindir ama izlemediysen diye özet geçeyim admirim, kalafat diyor ki;

Galatasaray'ın fenerle bi rekabeti kalmadı, fener medyasının ittirmesi bu rekabeti harlıyor. Şampiyonluklarda, kupalarda sen zaten fark atmışsın, sportif olarak rakibini neredeyse 2ye katlamışsın. GS'nin bundan sonraki yıllarda gerek alt yapı, gerek tesisleşme, gerek oyuncu transferlerinde artık daha da geleceğe yönelik hamle yapması lazım ki belli bir eşiği vakti gelince aşabilsin. 2 sene 3 sene şampiyon olamadın mı merak etme dünyanın sonu değil, ŞL'ye gidemeyince de dünyanın sonu olmuyor, konferans kupasını kazanmak da çok kıymetli bir şey. Galatasaray her anlamda sadece önümüzdeki sene şampiyonluğu düşünerek hareket ettiği sürece geleceğinden çaldığını düşünüyorum
Geleceğe yönelik hamle yapınca tutacağı ne malumki

Dünyada bunun tutmayan örneği de çok, yüzler eskidi herkesi değiştirelim kafasında olan bir yerde genç alacaksın, doğru genci alacaksın üstüne tahammül edilecek.

Zor iş

okan burukla ilgili enteresan bir durum var

taraftar özellikle sosyal medya taraftarı tarafından başarıya rağmen bu kadar eleştirilen hoca görmedim

ama aynı şekilde de medyada galatasaray tarihinde bu kadar az eleştirilen hoca görmedim

fatih hoca bile daha rahat ve çok eleştiriliyordu

şimdi medyada herkes tek tek oyunculara gömüyor filan ama genel olarak hoca eleştirisi hiçbir hafta hiçbir maçta yok gibi birşey

çok garip bir ayrım bu

Çünkü genel olarak Eski Açık tayfası (Hüseyin Kıyıcı, Koray Gök, Erinç vs), Sinan Yılmaz, Orhan Uluca, Uğur Karakullukçu, Vole ekibi vs herkes istikrardan yanalar. Okan hocayı da seviyorlar bu da ayrı bir konu. Hatta alakasız olacak buna Htalks bile dahil buna. OB'yi gönderip napacaksınız olm allahtan belanızı mı arıyorsunuz diyordu daha dün gece :asd:

Ama bunda şöyle bir psikolojinin de olduğunu düşünüyorum, OB 1. sezondan beri çok hard eleştiriliyor haklı veya haksız orada değilim, insanlarda da bence ya tamam birader ama adamın da hakkını verin içgüdüsüyle ekstra bi savunma oluşuyor. Sosyal Medyada bu kadar ağır ve saçma sapan laflarla hakaret vari eleştiriler olmasa bence programlarda daha çok eleştirilirdi.

Bu takım neden kompakt oyun oynayamıyor, bence tek sorun bu ya. Baskılar çok yanlış yapılıyor, karşılamada alakasız pozisyon alınıyor. Orta sahaya 3 tane Saidou koysan anca kapatır o aradaki boşluğu.
Çünkü kanatların ve 10 numara diye koyduğun oyuncular o kadar kopuk ve bi haber oynuyorlar ki.Ne top tutabilme ne organizasyon.Hersey hak goture.

Çünkü genel olarak Eski Açık tayfası (Hüseyin Kıyıcı, Koray Gök, Erinç vs), Sinan Yılmaz, Orhan Uluca, Uğur Karakullukçu, Vole ekibi vs herkes istikrardan yanalar. Okan hocayı da seviyorlar bu da ayrı bir konu. Hatta alakasız olacak buna Htalks bile dahil buna. OB'yi gönderip napacaksınız olm allahtan belanızı mı arıyorsunuz diyordu daha dün gece :asd:

Ama bunda şöyle bir psikolojinin de olduğunu düşünüyorum, OB 1. sezondan beri çok hard eleştiriliyor haklı veya haksız orada değilim, insanlarda da bence ya tamam birader ama adamın da hakkını verin içgüdüsüyle ekstra bi savunma oluşuyor. Sosyal Medyada bu kadar ağır ve saçma sapan laflarla hakaret vari eleştiriler olmasa bence programlarda daha çok eleştirilirdi.

olabilir tabi dediğin

bence sosyal medya taraftarı da abartıyor hocanın hakkını yiyor ama medyada fazla yağlama yıkama yapıyor

eleştirince gitsin demelerine gerek yok oyun gücünü eleştirsinler yeter

olabilir tabi dediğin

bence sosyal medya taraftarı da abartıyor hocanın hakkını yiyor ama medyada fazla yağlama yıkama yapıyor

eleştirince gitsin demelerine gerek yok oyun gücünü eleştirsinler yeter
Velhasıl herkesin fikri kendisine tabii ki. Günün sonunda her şeyi zaman çıkartıyor ortaya. Mesela Htalks diyor ki -hiç katılmıyorum bu arada- İcardi yedek forvetin olarak hala takımın en çok gol atanı.. Fiziken evet berbat olabilir, ama seneye 4 milyon euro kontratla 1+1 imzalayabiliyorsan imzala yedekte dursun. Getirecen fizikli diye biri, boş kaleye havaya dikince görücem sizi..

Katılıyor muyum, hayır. Ama herifin haklı çıkıp çıkmayacağını zaman gösterecek. Tüm bu tarz OB eleştirileri, Torreira eleştirileri, her şey zamanla belli olur.

Farklı fikirlere karşı tahammül yok kimsede. Ya bir yaftalama ya da bi aşağılama oluyor, bu sefer de herkes kendi fikrini daha da bastırarak söylemeye ve "gördünüz mü ulan cahil köpekler ben haklıydım" deme yarışına giriyor

Geri
Üst Alt