Okan Buruk | Teknik Direktör

yav ben yıllardır hoca eleştirenler arasında en ön saflarda yer alan biri olarak şunu söyleyeyim yani takım oyunculara bağlı olmuş , izin yapmaya , rahat takılmaya alışmış şimdi hocayı değiştirsen başkası gelse onu yiyecekler yada 1 tane maç kaybetsen millet diyecek 3 sene üst üste şamp olan adamı gönderdiniz yine kaos çıkacak , gönderdin hadi takımda revizyon yapacaksın bunların en fazla getireceği hoca thomas frank falan olacak onla beraber bu yönetim o revizyonu düzgün yapabilecek mi ? Yok yine aynı şey olacak o yüzden pek bir şey demiyorum hoca eleştirmeyi 2-3 ay önce saldım ben daha da o işlere girmem nedeni de bu dediklerim tam olarak , zevk almaya bakmak lazım sadece hayat fm gibi değil çünkü
Anca işte komple hem yönetim hem hoca değişse ok olur ama aynı yönetim kısmında bile öyle biri yok resmen kulüp başıboş olmuş başkanlık için hevesli insan bile yok bu işi anca Fatih hoca başkan adayı olsa halledebilirdi , güçlü de yönetimi olurdu ama onun da niyeti yok

Geçen hafta fb maçından sonra okan hoca dedi ki; "Tek maça odaklandığımızda bizim için çok farklı bir şey oluyor.", geçen sene sonlarında da avrupadan elendikten sonra sanırım tv100 de ersin düzen programında bir röportajı vardı,bu açıklama yalanlanmadı diye biliyorum, orda da dedi ki; "Çok maç oynamaktan doğru dürüst taktik idmanı yapamıyorduk. Artık taktik çalışma fırsatını bulacağız."

Şimdi arkadaşlar bu 2 açıklamayı birleştirin bu ne demek, okan hoca açık açık ''3 günde 1 maç varken benden her maça öyle sağlam taktik beklemeyin'' demiş olmuyor mu? eeee 3 günde 1 maç yapan dünyada bi dünya takım var; CL,Uefa,konferans,asya CL, Libertadores,Sudamericana vb bu takımların hepsi dünya devleri de dahil maça özel sağlam taktik olmadan mı çıkıyor yani ? o zaman bu açıklamalardan ben önümüzdeki sene de öyle düzgün oyun beklememeliyiz onu anlıyorum direkt olarak.

İlk defa bir şampiyonluk maçında top oynamadık daha önce varmı böyle hatrlayamadim

2311DRK48G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynı adamdan önümüzdeki sezon farklı bir anlayış veya planlama beklemek. Ne kadar da iyimsersiniz.

Galatasaray tıpkı mikro Türkiye gibi. AKP giderse kim gelecek? En iyisi düzelmesini bekleyelim diyenlerle aynı kafada taraftarlar var hala çok ilginç.

Yine söylüyorum hemen yanıbaşında rahatlıkla getirebileceğin belki de önündeki 10 yılı kurtaracak seni maddi olarak da sıkıntıya sokmayacak bir TD duruyor. Yanlızca 1-2 sene şampiyonluğu bir kenara bırak yeterli.

O OkanBurukIstifa modu geldiği günde de vardı. Okan hoca zaten 1. tercih değildi, ismini şimdi hatırlamıyorum 2-3 yabancı hocaya gidilmişti, onlar olmayınca Okan hoca "mecburen" geldi, hatta o zaman da söylendi ya "şans veriyoruz" diye. En başından beri sıfır krediyle ilerleyen birisi kendisi.

Bugün milletin Arda Turan şakşakçılığı yapmasına bakma. (@Aykut Keskin senin için yazmıyorum bunu) Arda hoca gelsin 2 ay sonra ona da aynısı olur. Bizim insanımızın bizzat yerli alerjisi var. Almanın çöpü bile bizim çöpümüzden daha değerli.
Yabancıların daha derli toplu daha ne yapacagi belli en önemlisi en mal herifin bile saldim çayıra mevlam kayıra demeyip işi ciddiye alması profesyonel disiplene sahip olmasindan dolayi olabilir belki rtas bilemedim bu nedenleri

@Emre Bari

Ilk dört yil da bu dönem oldugu gibi kadro da her sezon degisimler oldu bayagi oyuncu gitti geldi

O dönem ile karsilastirma yapmak oyun olarak bence cok zor,bu dönem sosyal medya bayagi ic islere bile karisacak duruma geldi herkes teknik direktör oldu set oyunu falan herseye bi elestiri var

Bir de hagi vardi en büyük arti

Kale arkasinda isinirken rakip kaleci’ye bekle birazdan girecegim gol atacagim sana diyen ve sözünü tutan bir yetenekten bahsediyoruz

Bu dönem finansal tartismasiz daha iyi durumdayiz ama yetenek olarak bazi gerceklerde var o dönem ki kadro bana göre daha yetenekli

Okan hoca’nin dört yila bakinca cok degisken performanslar oldu ligde ve avrupa da cünkü kadro da cok degisti bazi önemli oyuncular disinda fazlasiyla degisim yasadik

Basarili oldugu sürece devam etme taraftariyim ama herhangi bir basarisizlikta uzun süredir takimin basinda oldugu icin degisim gerekir cünkü basarisiz bir sezonun ardindan ayni teknik direktörün Türkiye liginde ertesi sezon basarili oldugunu daha önce hic hatirlamiyorum

Medya çöplügunde bana elestirilen bir yerli söyleyebilir misiniz ki @Emre Bari , @Nedim Sertel yerli bir eleman adam akilli hic bir zaman elestirilmez ismi Okan buruk yerine Olexander Biberovic falan olsaydi vurun gavura diye dün görürdük tüm o isimleri.

Buna senin Htalks da dahil Nedim :D Solkskjaer e bankamatik faresi diyen adam sergen gitse bjk nin alternatifi yok begenmiyorumda vs diyordu herif kendi takimi için :asd:

takım papaz dolu, takıma olan hakimiyeti çok zayıfladı.

icardi, lemina, torreira, davinson, kaan, ilkay ve günay dan başlayıp seneye sağlam kadro revizyonu lazım.

Jacobs ve erenden biri de gönderilip yerine çok daha üst düzey sol bek de alınabilir. Yunus'u kesecek yetenekte 10 numara da lazım. Orta sahada iyi teklif gelmez ise sadece sarayı tutarım nhaga gibi topçu almada geç kaldık keşke 2 sene önce alsaydık şimdi hazır olurdu.

Sağlam yedek santrafor, vedat muric bakambu tarzı tecrübeli lazım,
Üst düzey 10 no tempolu diriblingçi presi iyi olan kesin lazım
Kaan gibi stoperden bozma fizikli bek de lazım 4 1 3 2 oynayan takımlar bize ters geliyor samsun bile liverpool juventus hepsi bizi bu taktik ile dağıttı. Kaan'ın genci ve fizik kalitesi çok daha iyi olanı lazım.

Torreira Lemina Kaan İlkay'dan sadece biri kalmalı, takım 4 tane papaz tecrübeli düşüşte olan orta sahayı kaldırmıyor.

Günay yerine yedek kaleci lazım bağlar koptu

Eren ve jacobsdan biri gitmeli diğeri yedek olmalı. Kaan gibi kalıplı deneyimli stoper özellikleri olan bek profilini jacobs önü olarak burada kullanmalıyız

Singo ve Boey'den biri gitmeli

Ortasahaya alacağımız bir topçu kesinlikle onyedika tarzı olmalı daha iyisi de olabilir ama o tarz alanını bırakmayan top kaybı az yapan topu tutan fizikli topçu her zaman lazım olur
Diğer profil torreira yerine fakir vitinha ya da joa neves tarzı olmalı diripling ve pas kabiliyetleri üst düzey olmalı, onların seviyesinde topçu bulamazsın ama o tarz topçuya gitmek gerekiyor

Bir kanat kesinlikle noa lang gibi playmaker olmalı, sane diğer kanatta işleri fazlası ile yapıyor barış da var zorda kalırsan yunus ya da sallai çekersin.

Yabancıların daha derli toplu daha ne yapacagi belli en önemlisi en mal herifin bile saldim çayıra mevlam kayıra demeyip işi ciddiye alması profesyonel disiplene sahip olmasindan dolayi olabilir belki rtas bilemedim bu nedenleri

Ben buna yerli yabancı gözüyle bakmıyorum ya. Tarihimizin en büyük başarılarını Mustafa Denizli Fatih Terim ve Okan Buruk üçlüsüyle kazandık baktığımızda.

İşinde iyi olan kötü olan… Dün iyi olup bugün kendisini güncelleyemeyen.. dün kötü olup zamanla iyi olan vs

Yerli yabancı ayrımı bana çok mantıklı gelmiyor.

Ben buna yerli yabancı gözüyle bakmıyorum ya. Tarihimizin en büyük başarılarını Mustafa Denizli Fatih Terim ve Okan Buruk üçlüsüyle kazandık baktığımızda.

İşinde iyi olan kötü olan… Dün iyi olup bugün kendisini güncelleyemeyen.. dün kötü olup zamanla iyi olan vs

Yerli yabancı ayrımı bana çok mantıklı gelmiyor.
Reis bende milliyet olarak bakmiyorumda orada yabancilara daha ilimliyiz demissin ya ona cevaben söyledim. Ne yapar eder bilmem sonrasinda ama mesela Ardada yerli ama şuanda o dedigim şeylere sahip bir isim gibi geliyor bana yerli ve türk olmasina ragmen. Bende bakmiyorum yani ama sebebi de o dediklerim bence ilimli olma işinin.

Reis bende milliyet olarak bakmiyorumda orada yabancilara daha ilimliyiz demissin ya ona cevaben söyledim. Ne yapar eder bilmem sonrasinda ama mesela Ardada yerli ama şuanda o dedigim şeylere sahip bir isim gibi geliyor bana yerli ve türk olmasina ragmen bende bakmiyorum yani ama sebebi de o dediklerim bence ilimli olma işinin.

Yabancılara daha ılımlıyız bence Naci gerçekten. Yani gerçekten bu sene Barış açık ara bu takımı şampiyon yapan oyuncudur. Açık ara hem de. Barış olmasa bu takım babayı şampiyon olurdu. Ama Sane’nin başlığına yazılan övgülerin yarısını anca alıyor. Sen öyle olmayabilirsin ama ortalamaya bakınca durum bu

Şampiyon olursak mecbur seneye devam eder sıvar öyle gider.

Yabancılara daha ılımlıyız bence Naci gerçekten. Yani gerçekten bu sene Barış açık ara bu takımı şampiyon yapan oyuncudur. Açık ara hem de. Barış olmasa bu takım babayı şampiyon olurdu. Ama Sane’nin başlığına yazılan övgülerin yarısını anca alıyor. Sen öyle olmayabilirsin ama ortalamaya bakınca durum bu
Topçuluk isi td den farkli orada da yabancılara ilımla olma işi var dogru ama bahsettigin örnek tam uymuyor bence. Orada daha çok yıldız isimle takıma yarar sağlayan adam farki var. Futbolda sane gibi adamlar hep daha çok sevilir taraftarca. Medya konusundaki mention'imi gormedin mi bu arada o konudaki fikrini de merak ediyorum.

Topçuluk isi td den farkli orada da yabancılara ilımla olma işi var dogru ama bahsettigin örnek tam uymuyor bence. Orada daha çok yıldız isimle takıma yarar sağlayan adam farki var. Futbolda sane gibi adamlar hep daha çok sevilir taraftarca. Medya konusundaki mention'imi gormedin mi bu arada o konudaki fikrini de merak ediyorum.
Bro görmedim dur bakıyorum

Geri
Üst Alt