Okan Buruk | Teknik Direktör

Osimhen biraz iyi olsaydı ilk yarı atardık.

HH5mG6DWYAMPBYe

Bunu anlatıyorum. İlk yarıda 4 tane net gol kaçırdığımızı anlatıyorum.
Ne anlatıyon Hasan sen he ne anlatıyon 😀 Şampiyon olduk görmüyor musun?

İstatistik ile futbol yorumlanmaz. Okan buruk set futbolunu oynatmayı bilmiyor. Kapanan her takıma karşı zorlanıyor. Tek oyun planı hücum pres ve kazanılan toplar
İlk yarıda 4 tane net pozisyona girdik mi? Girdik. Osimhen kendi kalitesine yakışmayan pozisyonları kaçırdı mı? Kaçırdı. Atsaydı kapanan rakibi açmış oluyor muyduk? Oluyorduk.
Tamam sizin kadar çok bilmiyorum futbolu siz çok iyi biliyorsunuz. Bu da benim yorumum.

Maçın ardından verdiği röportajda üst üste 5. şampiyonluktan söz etti. Demek ki gitmiyor. Bu durum hayli tadımı kaçırdı ama yapacak bişe yok. Katlanacağız.

Maçın ardından verdiği röportajda üst üste 5. şampiyonluktan söz etti. Demek ki gitmiyor. Bu durum hayli tadımı kaçırdı ama yapacak bişe yok. Katlanacağız.
dünyanın herhangi bi liginde veya takımında 4 sene üst üste yapmıs bir hoca gönderilmez.

Gerçek hayattakiler tribündekiler. Onlara sor yine birçoğundan aynı cevabı alırsın. Çevrendekilere sor mesela okan buruk'u. Gerçek bu malesef
Sorduğum kişilerde gitsin diyen yok. Kimse Okan Buruk hatasızdır demiyor hepsi kendine göre fikir belirtiyor eksikleri ile ilgili ama senin ve bu forumda bazı kişiler kadar adamın başardıklarını küçümseyen kişi de görmedim gerçekte.

Gerçek hayattakiler tribündekiler. Onlara sor yine birçoğundan aynı cevabı alırsın. Çevrendekilere sor mesela okan buruk'u. Gerçek bu malesef
buna katılmıyorum ahberd. millet sokakta gayet mutlu forum matem yeri. 3 senedir şamp zamanları dışardaydım yeminle bugün forumda kaldım cidden inanılmaz bir mutsuzluk garip. gerçeği zerre yansıtmıyor.

Sorduğum kişilerde gitsin diyen yok. Kimse Okan Buruk hatasızdır demiyor hepsi kendine göre fikir belirtiyor eksikleri ile ilgili ama senin ve bu forumda bazı kişiler kadar adamın başardıklarını küçümseyen kişi de görmedim gerçekte.
Şampiyon olan kişiye zaten gitsin diyemeyiz ama mesela güvense tataftarın önemli bir kısmı güvenmiyor. Antalya karşısında bile

Bakın büyük iddia ediyorum... kalır gider önümüzdeki sene gider bilemem... ama gittikten sonra burada gitsin diyenlerin hepsine 2 sezon veriyorum... 2 sezon sonra okan buruk geri gelsin diyecekler... Bir zamanlar fatih terim e bunu yapanlar gibi...

O gün gelecek ve hayatta olursak herkese hatırlatacağım...

Ha bu arada fener maçından sonra takım bk gibiydi... bunda okan hocanın da suçu var tabi ki...

dünyanın herhangi bi liginde veya takımında 4 sene üst üste yapmıs bir hoca gönderilmez.
Bayern Münih zamanında şampiyon hocayı tak diye gönderdi. Bu bütçelerle Süper Lig'de şampiyon olmak bir maharet değildir. Daha ileri gitmek istiyorsak, Bayern gibi düşünmeyi becerebilmeliyiz.

Üstelik hem Samsun maçında, hem bu akşamki maçta düştüğümüz rezil vaziyet ortada. Son anlarda 2 gol bulmuş olmamız, maç boyu çektiğimiz eziyeti gölgelemeye yetmiyor benim gözümde. Az kalsın gelecek haftaya kalıyordu iş. Bu maçta da garantileyemiyorduk. Ortada bir sorun var bence.

Bayern Münih zamanında şampiyon hocayı tak diye gönderdi. Bu bütçelerle Süper Lig'de şampiyon olmak bir maharet değildir. Daha ileri gitmek istiyorsak, Bayern gibi düşünmeyi becerebilmeliyiz.
bu rekabetsiz ligde çok zor avrupada ritim tutmak. ligin gelişmesi lazım bence daha üst seviyeler için.

Üstelik hem Samsun maçında, hem bu akşamki maçta düştüğümüz rezil vaziyet ortada. Son anlarda 2 gol bulmuş olmamız, maç boyu çektiğimiz eziyeti gölgelemeye yetmiyor benim gözümde. Az kalsın gelecek haftaya kalıyordu iş. Bu maçta da garantileyemiyorduk. Ortada bir sorun var bence.

Töre renktaş fikrine saygı duymakla ve aslında anlatmak istediğin şeye katılmakla beraber şunu belirtmek istiyorum, maalesef Bundesliga'nın konjüktörü ile biz aynı değiliz.

Bayern rahatlıkla en yakın rakibinin kadrosundan en iyi 2 oyuncuyu çatır çutur takımına transfer edebiliyor.
Almanya'nın en zenginleri ve en güçlü siyasi isimleri Bayern'in rakibini desteklemiyor.

Bunu OB'yi korumak için değil, yarın öbürsü gün gelecek başka hoca için de söylüyorum.

Türkiye her şeyiyle kendine has bir ülke ve başka ülkelerdeki şeyler örnek alındığında burada -maalesef- iyi sonuç vermiyor.

Alakasız örnek. Bayern'in en yakın rakibinin bütçesi ile Bayern arasındaki fark ortada. Bizim ligimizle o yüzden alakası yok. Bizim ligde bizim rakibimiz bizden fazla para harcıyor. Aslında alması gereken cezaları almıyor. Spor bakanları falan transfer çözüyor. O yüzden çok farklı ligler.

ya tabi ki devam edecek
ama bu sene iyi iş falan çıkarmadı
aşikarı reddetmeyelim
takımı yenilemesi şart. kendini de biraz yenilemeli

buna katılmıyorum ahberd. millet sokakta gayet mutlu forum matem yeri. 3 senedir şamp zamanları dışardaydım yeminle bugün forumda kaldım cidden inanılmaz bir mutsuzluk garip. gerçeği zerre yansıtmıyor.
Ustam her zaman forum, sözlük gibi yerler sokağın tam tersidir. Şu an yola çıktık ve millet eğleniyor. Herkes marş söylüyor, bayrak sallıyor. Millet forumda ağlıyor.

Seçimleri de buradan anlarsın zaten. Her seçimde hükümet deviriyoruz forumlarda, sonuç malum.

Mükemmel iş çıkardı. Dört yıl üst üste ortaya karakter koydu.

Tff'si mhk'sı hepsini ipe dizdi.

Hoca gibi hoca ulan.

Geri
Üst Alt