- 31 Aralık 2015
- 14.893
- 9.756
- 1.588
Bu adam gidene kadar hergün protesto yapacagız burada
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu adam gidene kadar hergün protesto yapacagız burada
Valla ben bu sezonki şampiyonluğa rağmen, altta derin sıkıntılar görüyorum. Yılda 100-200 milyon euro bonservis ücretlerini sırf lig şampiyonluğu için mi harcıyoruz biz?Töre renktaş fikrine saygı duymakla ve aslında anlatmak istediğin şeye katılmakla beraber şunu belirtmek istiyorum, maalesef Bundesliga'nın konjüktörü ile biz aynı değiliz.
Bayern rahatlıkla en yakın rakibinin kadrosundan en iyi 2 oyuncuyu çatır çutur takımına transfer edebiliyor.
Almanya'nın en zenginleri ve en güçlü siyasi isimleri Bayern'in rakibini desteklemiyor.
Bunu OB'yi korumak için değil, yarın öbürsü gün gelecek başka hoca için de söylüyorum.
Türkiye her şeyiyle kendine has bir ülke ve başka ülkelerdeki şeyler örnek alındığında burada -maalesef- iyi sonuç vermiyor.
Dogru fb para harcamadı hakemler de bizden yanaydiValla ben bu sezonki şampiyonluğa rağmen, altta derin sıkıntılar görüyorum. Yılda 100-200 milyon euro bonservis ücretlerini sırf lig şampiyonluğu için mi harcıyoruz biz?
Hadi diyelim öyle yapıyoruz. Ona da tamam. Peki bu kadar yüksek bütçeli bir takım, Kocaelispor, Konyaspor gibi takımlara mağlup olur mu?
Hadi diyelim tamam. Ona da tamam.
Son 3 haftaya (rakibin hataları ve iş bilmezlikleri neticesinde) 7 puan farkla lider girerken, taraftarını böyle kıvrandırır mı bu bütçelerle kurulmuş bir takım?
Şampiyon olduk mu? Evet olduk. Ama bunun baş sebebi, Fenerbahçe'nin onlara verdiğimiz hiçbir fırsatı değerlendirememesi. Eğer Fenerbahçe biraz becerikli olsa, defalarca son saniye golüyle puan kaybetmese, şu an Fenerbahçe şampiyonluğunu izliyor olacaktık. Bu bütçeye, bu harcamalara rağmen.
O yüzden şampiyonluk benim gözümü boyamıyor. Şampiyon olacaksak da, eze eze olmalıydık. Böyle kıvranarak değil.
Bildiğim kadarıyla bu sezon bonservise daha fazla para harcadık. Üstelik mevcut kadromuz Fener'in kadrosundan fersah fersah iyiydi. Yani kadro üstünlüğü her türlü bizden yanaydı. Benim hayalimdeki Galatasaray, ligde bu kadar komik puan kayıpları yapmaz.Dogru fb para harcamadı hakemler de bizden yanaydi
Bildiğim kadarıyla bu sezon bonservise daha fazla para harcadık. Üstelik mevcut kadromuz Fener'in kadrosundan fersah fersah iyiydi. Yani kadro üstünlüğü her türlü bizden yanaydı. Benim hayalimdeki Galatasaray, ligde bu kadar komik puan kayıpları yapmaz.
Ve umarım ve dilerim ki önümüzdeki sezonu da şampiyon kapatırız. Şahsen hocaya güvenimi yitirdim. Tamamen bireysel yeteneklere yaslanıp gidiyoruz benim gözümde. Hocanın zora girmişken çekip aldığı bir maç hatırlamıyorum.
Dediğim gibi umarım ben yanılırım. Çünkü zaten hocayla devam edilecektir. Ayrılık gibi bir şey olmaz. Ama umarım gelecek sezon yine şampiyon olmayı başarırız.
Ama işte biz bunları sezon başı da konuştuk. Geçen sene de konuştuk. Ondan önceki sene de konuştuk.Rengim bence bunları bir tık daha sakin ve düşük tansiyonla konuşmak lazım.
Sene başında büyük bir hata yapıldı, dar kadroyla sezona girildi ve maalesef oyuncularda pil bitti. Bak 30 dk kenarda oturan Barış Alper elinde bayrakla yarı sahayı koşarken nefesi yetmedi maç bitince. Normal şartlarda Barış o sahayı 2 kere turlar. Maalesef gerçek bu. Osimhen bugün bu kadar niye iyi değildi, Salah'ı onu bunu tutan Jakops niye niye kimseyi tutamıyor, her maç ayakta kalan Abdülkerim niye saçmalıyor... En en en temel sebebi bu işte. Gerçekten bu 2-3 gün dinlemeyle geçecek bir şey değil. Bu oyuncuların en az 2-3 hafta dümdüz yatması lazım ki vücut bi kendine gelsin. Bu noktaya da OB'nin hatası getirdi tabii ki dar rotasyon.
Bu sene son 16'ya kaldık ve bizim gibi süpriz yapan 2 takım (Bodo ve Sporting) kendi liglerinde şampiyonluğu kaptırdı -ki 1. gidiyorlardı. Böyle de bakmak gerekli diye düşünüyorum.
hocam ortayada acunu koysaydın ortak dostları