Okan Buruk | Teknik Direktör

İzledim nhaga oyundayken gayet baskılı oynuyorduk orta saha bizdeydi zibilyon tane faul aldı topu tuttu. Bazı hücum paslarında kötü tercihleri vardı. O çıktı ikinci 5 dakikada 5 pozisyon buldu Kasımpaşa. Sen ne izledin?

Izlemedin maci yani

Adam beyin sarsintisi nedeniyle oyun dan cikti kendi istegiyle

Izlemedin maci yani

Adam beyin sarsintisi nedeniyle oyun dan cikti kendi istegiyle
o kısmını kaçırmışım ikinci yarı da adamı gömeyince o zaman bu konudaki eleştirmi geri alıyorum. ama okan hocanın genç oyunculara alerjisi olduğu gerçeğini değştirmiyor.

Okan hocam sen bernardo al camawinga al devam et. Babamızın parası mi bu ülkenin parası mi acaba. Yazik degil mi ya..

Hala 10+4'e laf atıp +30 oyuncular peşinden koşturup eldeki 30'luklara sözleşme verdiriyor. Ben başıma geleceği çok iyi biliyorum ki bu adama planlama teslim etmek intihar olacak.

Hala 10+4'e laf atıp +30 oyuncular peşinden koşturup eldeki 30'luklara sözleşme verdiriyor. Ben başıma geleceği çok iyi biliyorum ki bu adama planlama teslim etmek intihar olacak.
10+4 bok gibi bir kural. Hocaya yine kız, eleştir genç oynatmıyor ya da aldırmıyor diye ama kural bok gibi olduğunu da kabul edelim.
Misal bonservisi elinde olacak oyunculara gidemeyeceksin.

Evet hocam koca bir sezonu geride bıraktık. Kah üzüldük, yeri geldik üzüldük ,zaman zaman üzüldüğümüz anlar oldu ama sezon bitti bir şekilde. Esas sıkıntımız olan takımın deplasmanda bok gibi oynama ve maç kazanamama problemini çözeceksin inşallah.

Evet hocam koca bir sezonu geride bıraktık. Kah üzüldük, yeri geldik üzüldük ,zaman zaman üzüldüğümüz anlar oldu ama sezon bitti bir şekilde. Esas sıkıntımız olan takımın deplasmanda bok gibi oynama ve maç kazanamama problemini çözeceksin inşallah.
Sevgili Emrah; bu söylediklerini yapabilmemiz için : Sol açık sağ açık ve 10 numara almamız gerekiyor.

Tuncay abi kim ondan daha iyi olduğunu düşündüğü birinin altında yardımcılık yapar yav
Iste bizim hocanin kalitesini vurgulamak istedim, iyi bir yardimci bile belki kendisinden daha bilgili hoca olabilir. Sonucta Okan Buruk kalacak bari yanina, her hangi bir kac yardimci getirin, sonuc net daha iyi olacaktir ama kukla vari tipler degil.

Bakıyorum bazı paylaşımlar oluyor, yok işte FB'de olsa falan heykelini dikerler. 4 yıl üst üste şampiyon oldu daha ne yapsın diye. Burası FB değil abi.

İlk senesinde gerçekten kendini işine yüksek seviye verdi, 2. seneden itibaren az iş, çok laf (çok gezme) boyutları kademeli olarak arttı.

Ha kendi hayatı gezer eder, ama insanlar öyle dışarıdan bakınca salak değil. Aklı başında olan her taraftar şunu görüyor. Eldeki imkanlar ile planlı çalışma olsa özellikle Avrupa'da çok daha iyi yerlere gelinebilir.

O yüzden kimse hikaye anlatmasın.

Geri
Üst Alt