Okan Buruk | Teknik Direktör

Okan Buruk: “Fatih Hoca'nın niyeti tamamen takıma destek olmak, hocayı korumak. TFF başkanının açıklamalarına çok şaşırdım. Fatih Hoca'yı hedef göstermesine şaşırdım. Hoca tam tersi milli takıma desteğini söylüyordu. Ben tam pozitif olarak anlamıştım. Destek veren bir konuşmaydı.”

Okan Buruk: "Olmayan oyuncularla da vedalaşmamız önemliydi. Bazen ‘Okan Buruk’un yediği oyuncular’ diye 11 falan yapıyorlar (Gülerek) ama bazen olmuyor yani.

Hayal ediyorsunuz, beklentiniz yüksek oluyor. Oyuncu da en iyisini yapmaya çalışıyor. Olmayınca da değişiklik yapmak zorundasınız."

Okan Buruk: "Olmayan oyuncularla da vedalaşmamız önemliydi. Bazen ‘Okan Buruk’un yediği oyuncular’ diye 11 falan yapıyorlar (Gülerek) ama bazen olmuyor yani.

Hayal ediyorsunuz, beklentiniz yüksek oluyor. Oyuncu da en iyisini yapmaya çalışıyor. Olmayınca da değişiklik yapmak zorundasınız."
Pahali (Gulerek) ler bunlar hoca.

2002'deki uçak hikayesi hakkında Okan Buruk: "Ben uyuyordum. Sonra gülerek uyandım aslında, bir baktım herkes korkmuş. Komik bir şey oluyor gibi düşündüm ama komik bir şey değilmiş. Herkes ağlıyor, indikten sonra otele gidince herkes kıbleyi sormaya başladı. Hepsi imana geldi bir anda."

Niye yabancı genç yetiştiriyorum. Türk genci yetiştirmem için zorlayın. 19-21 yaş arası topçularımızı oynatıp, A takıma hazırlayacağımız ikinci bir takıma izin verilmiyor. DEDİ

-Dünya Kupası'nda en beğendiniz oyuncunuz hangisi şu ana kadar.

Okan Buruk: ''Singo maça damga vurdu. Stoperde başladı, sağ beke geçti. Yaptığı asist, hızı, en yüksek hıza ulaşan oyuncu oldu ilk maçlardan sonra. O yeteneği ve kapasitesi var.''

Okan Buruk: “Fatih Hoca'nın niyeti tamamen takıma destek olmak, hocayı korumak. TFF başkanının açıklamalarına çok şaşırdım. Fatih Hoca'yı hedef göstermesine şaşırdım. Hoca tam tersi milli takıma desteğini söylüyordu. Ben tam pozitif olarak anlamıştım. Destek veren bir konuşmaydı.”
bu cümlelerden sonra hacıosman hayranı olabilir bazı angutlar

Bence kimse taraftar onunde kotu adam olmak istemiyor-teklif yaptik bik bik birseyler diyorlar (garip bir sey) . Kabul edecek icardi zaten 2 gun ugrar istanbula bitirirdi.

Tranfer stratejimiz icardinin keyfine birakildi gibi oluyor obur turlu. Oyle sey mi olur yav

Bu işi uzatmak büyük hata olur.

Sonra çıkıp icardiyi bekledik aslında şunu alacaktık bunu alacaktık şu oyuncu ile anlaşmıştık bilmem ne diye kafa ütüleyecekler.

Valla yormayacagim kendimi ama hocam her sey iyi guzelde hep ayni kafada olmaz bu is, patlariz.

Her zaman papaz pilav yemez.

10 a 15 e bir dolu adam alınıyor. Daha ucuza da alınıyor.. profesyonel yönetilen hedefi olan takimlar bunlar oyuncular da zaten kendini ispatlamis oyuncular burada bana bize ispatlamak zorunda degiller.

Bu işi uzatmak büyük hata olur.

Sonra çıkıp icardiyi bekledik aslında şunu alacaktık bunu alacaktık şu oyuncu ile anlaşmıştık bilmem ne diye kafa ütüleyecekler.
Sezon sonunda mertens muslera gibi sonuclaniyor gibiydi aslinda. Gozluklu zimpara modunda degil, efendi modda cikmisti kutlamaya, gozyaslari falan.

Onu takiben iste suslu puslu mesajlarla bitmesi gerekirdi.

Ne zaman baskan "teklif yaptik bekliyoruz" dedi , surec zararli hale donustu

Hacıosman bu sene neşteri vurur benden söylemesi. O herifi topyekün indirmek lazım dünya kupası sonrası sağlam fırsat geçecek elimize

2 senedir bu kural var diyenlere, hatta hoca da bahsetti bundan.
Geçen sene bu +2 ilk açıklandığında 2003 ve sonrası idi sonra transfer sezonu açıldı 2002 ve sonrasına çevirdiler. Yahu bu ülkede devre arasında bile yabancı sınırı değişti. Bir tane orman çocuğunun keyfine/menfaatine göre değişen kuralı sırf hocaya sallamak için kullanıyorsunuz.

Niye yabancı genç yetiştiriyorum. Türk genci yetiştirmem için zorlayın. 19-21 yaş arası topçularımızı oynatıp, A takıma hazırlayacağımız ikinci bir takıma izin verilmiyor. DEDİ
Nedense bu kalınlaştırdğım kısımlar kırpılıp öyle veriliyor. Oysa burada net olarak doğru bir Tff eleştirisi var.

İcardi açıklaması skandal onun dışında bariz bir yanlış yok.

Geri
Üst Alt