Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.217
- 101.426
- 5.238
orada yönetime taş attı aslında.İcardi açıklaması skandal onun dışında bariz bir yanlış yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
orada yönetime taş attı aslında.İcardi açıklaması skandal onun dışında bariz bir yanlış yok.
Oyle, yani tamam konusurken biraz ustten gaz vermek iyidir eyvallah ama yonetimi hadi gec, hoca gecen sezon senaryolar nasil tersine donebilirdi gormemis olamaz.ilkine katılıyorum
ikinci cümlene ise ilk cümlenden bağımsız katılıyorum
ama zaten istersen ennn doğru adımları at her zaman şamp olamazsın.
bahsettiğin takımların avrupada en az çeyrek final ve son 3 senedir en az 1 şampiyonluğu var mı?Yazmak istemiyorum hedefsiz takimlar hocam dogrudur. Oyuncular da dalga gecilecek adamlardir doğrudur. Disarda dediğimde ne alaka diyorlar onu ekleyeyim.
He dinlerken bu sonuc cikiyorsa olumlu demec olarak bakarim kinaye iceriyorsa. Yonetim asiri endise veriyor cunkuorada yönetime taş attı aslında.
Lale taraftar muhabbetinden sıyrıldı benceİcardi açıklaması skandal onun dışında bariz bir yanlış yok.
Cümlesi kırpılmışNeden yabanci oyuncu yetiştirmem gerek diyor, okan buruk neden yerli.olsun yabanci olsun genc oyuncu yetistirmek istemiyor? Yani görevlerinden biri de bu degilmi? Genc yetenekleri gelistirmen? Ha vaktim yok diyorsa bunun icin bir yardimci hoca getirsinler.
Niye yabancı genç yetiştiriyorum. Türk genci yetiştirmem için zorlayın. 19-21 yaş arası topçularımızı oynatıp, A takıma hazırlayacağımız ikinci bir takıma izin verilmiyor. DEDİ
Özbek'in kendine hem zaman kazanmak hem de bakın ben İcardi'yi göndermedim o istemedi demek için yaptığı gereksiz strateji. Şu an bu ayın sonunda olan Genel Kurul'u beklediğine de eminin Özbek'in. Çünkü oradan alınacak izinle ilk önce Mağazacılık halka arzında 100-120 milyon dolar gelir elde edilecek, sonra bu para ile bu benim tahminim sermaye artışı yapıp bir 80-100 milyon dolar arası da bu şekilde kasaya sokabilirler gibi geliyor bana. O yüzden transfer için bu izini de bekliyor bence.Bu işi uzatmak büyük hata olur.
Sonra çıkıp icardiyi bekledik aslında şunu alacaktık bunu alacaktık şu oyuncu ile anlaşmıştık bilmem ne diye kafa ütüleyecekler.
İnanın ispat peşinde olmaktan yoruldum hocam doğrudur.bahsettiğin takımların avrupada en az çeyrek final ve son 3 senedir en az 1 şampiyonluğu var mı?
ispat değil bu. basit sade bir soru.İnanın ispat peşinde olmaktan yoruldum hocam doğrudur.
Cümlesi kırpılmış
Haklısınızispat değil bu. basit sade bir soru.
Oyuncu alıp, satmak sportif bir başarı değil ticarettir sadece.
Onun yetiştirebilmek içinde ara takım olmalı diyor. Rezerv lig gibi. en kötü ihtimalle 10 genç topçuya sen kişi başına en az 20 maç süre veremezsin.Türk oyuncu yetistireyim ok diyor ama dört senede öyle birsey göremedik. Yani Okan Buruk genc oyuncu ile ugrasmak istemiyor, dedigim gibi zamani yoksa bu tür genc yetenekler icin bir extra hoca getirsinler. Yoksa dogal olarak +4 kurali icin laf olsun diye oyuncu getiririz.
Bunu bizim yönetim yillar önce yapmaliydi, ya avrupadan yada alt liglerden bir takimi satin alip alt yapi gibi kullanmaliydi ama o vizyon nerde.Onun yetiştirebilmek içinde ara takım olmalı diyor. Rezerv lig gibi. en kötü ihtimalle 10 genç topçuya sen kişi başına en az 20 maç süre veremezsin.
niğde fk aldık yaBunu bizim yönetim yillar önce yapmaliydi, ya avrupadan yada alt liglerden bir takimi satin alip alt yapi gibi kullanmaliydi ama o vizyon nerde.

Okan hocanın bahsettiği sistem aslında İspanya'da olan sistem. Real Madrid'in 2. ligde Castilla takımının orada oynaması ve alt yapı oyuncularını kendi kontrolleri altında 2. lig seviyesinde rahatlıkla süre verebilmeleri. İspanya'daki sistem gibi bir sistem olmalı diyor.niğde fk aldık ya
bahsettiği bu gençler onunla birlikte antrenmana çıkıp, rezerv ligde süre bulmaları
Yalan söylemeyim bu nigdeyi unuttum ama ne ise yaradi bu bilemedim , oda laf olsun diye yapilmis bir proje.Sonucta bu takim hangi lige düstü bile bilmiyorum. Bu nigdeyi gercekten biz mi aldik yoksa GSYİAD mi almisti?niğde fk aldık ya
bahsettiği bu gençler onunla birlikte antrenmana çıkıp, rezerv ligde süre bulmaları