Okan Buruk | Teknik Direktör

kovulcaksanda onurunla kovul hocam çık söyle bu yönetim istediğim topçuları almıyor bile bile şampiyonluğu sattılar de

4 senenin sonunda hocaya olan güvenin en dibe düştüğü sene,sebebi de transfer oyun taktik vs degil bizzat hocanin gereğinden fazla rehaveti rahatligi

Kendini değil Galatasaray'ı düşündüğü için istifa etmediğinden eminim çünkü bu sezon çok zarar görecek Galatasaray kariyeri, kendisini normalde desteklemesem de bu sezon sonuna kadar yanındayım yanındayız

Okan Buruk bence vizyoner bir hoca değil. Yani yarını düşünen bir yapısı yok.

İyi bir “bugün” hocası ama yarınlara da bir şeyler taşıyabilmeliyiz.

Nitekim oyuncunun wonderkid’ini kovalarken TD olarak en azından en potansiyellilerinden birini getirdik 4 sene önce

Okan hoca şöyle bi 3-4 sene yurtdışında Lazio Roma ayarı bi kulüp çalıştırsa çok çok daha iyi bir TD olacağını düşünüyorum

Yine de şunu diyeyim De Zerbi gibi lavukların yanında Okan hoca Pep gibi kalır

Son düzenleme:
Hocalık vs. işlerini geçtim bu yönetimle Allah sabır versin Okan Hocaya. Yabancı hoca olsa şu ana kadar çoktan bırakırdı bu çapsızlarla.

İyi bari iki tane 11imizin olmasi gerekiyor gerekli dersleri cikarttik diyor. Umarim sözde kalmaz.

doğru italya 2. liginde oynayıp daha yeni çıkan takımı yenmesi için çok transfere ihtiyacı var hocanın
ae6a4d480c9fa40fbd8d982a40cd0374.jpg

Geri
Üst Alt