Okan Buruk | Teknik Direktör

Rezillik kaldığı yerden devam, hazırlık mazırlık hikaye. Ana parça dokunduramazlarsa net yalan/kaos bir sezon bizi bekler. Başarı arkasına sığınacak elde avuçta bir şey yok.

imparator olsaydı şöyle olurdu böyle olurdu diye mış miş konuşmalar boşa

o efsane işleri 2. gelişinde veya milan'da niye yapamadı

velhasıl iki hoca da senin bizzat evladın, bu kulübün efsaneleri

yaptığınız şey ayıp sadece de kime ne anlatıyorum ben

yol yakınken,
başkanını da,
simitçini de,
al ve uzaklaş hocam

CL de 8 maxta 25 gol yemeyiz insallah

Oyuncular geçen sene ligin 2.yarısı sığırpress yapmayı bıraktı, çok hedef maçlar hariç iyi oynadığımız maç yok başka bir oyun sistemimizde yok. Takıma set oyunu oturtması lazım ama bunun ihtimali yok artık çok geç, 3-4 tane süperstar alıp onların sırtına binmezse ligin ilk yarısı gönderilme ihtimali kesinlikle düşük değil bence. Yönetimi savunmuyorum ama şampiyonluk kazanarak bile kredi kaybetti okan buruk, muhtemelen kendilerini kurtarmak için yakacaklar.

imparator olsaydı şöyle olurdu böyle olurdu diye mış miş konuşmalar boşa

o efsane işleri 2. gelişinde veya milan'da niye yapamadı

velhasıl iki hoca da senin bizzat evladın, bu kulübün efsaneleri

yaptığınız şey ayıp sadece de kime ne anlatıyorum ben
2. Gelişinde Canaydın vardı işte Dursun'un 1 tık altı. Milan'da durumu farklıydı Türk kimliği büyük sorundu hem taraftar hem futbolcular açısından.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her cümlesinde "ortada iyi niyet var" duymaktan sıkıldık. Siz topunuzu oynatın ve iyi-kötü niyete taraftar karar versin.

Yonetim zaten felaket.
Hoca sende de gelisme degisme yok gibi.

İlk ş.l maçında gelecek takıma göre 6-7 tane saplanırken kenardan boş boş endişeli bir şekilde bakar

Normalde eleştiri dozu takımın geldiği bu noktada kendisi olmasıyken, taraftar iyi niyet gösterip ‘transfer’ diye yanında duruyor. Bazı arkadaşların düşüncelerinin aksine hocaya fazlasıyla sahip çıkılıyor. Kimse şu harcandı bu harcandı demeden akıtılan paralara ve geçen sirkülasyona laf söylediği yok. Futbolculara da az buz paralar verilmiyor. Saha içi denge de bozuldu, transfer dahilinde maaş sıkalası da. İşte futbolcuna aşık olmayacaksın, varsa gerçekten ilgi, zamanında satmayı bileceksin.

Senden bi yol olmaz. GS kariyeri sonrası anca Anadolu’da ordan oraya takılırsın. Max BJK yaparsın nasıl olsa alışkınsın.

hepinizden daha çok biliyordur merak etmeyin kelle koltukta çalıştığını 5 senedir

bunları göze alarak bunları söylüyor,

Geri
Üst Alt