Okan Buruk | Teknik Direktör

Dursun'a yönetime falan sallıyoruz da hoca da masum değil. Adam akıllı transfer olmazsa "Ben istedim yönetim yapmadı" ile kurtulamaz bu saatten sonra. 4 yıl üst üste şampiyon olan takımın hocası olarak tepki koyacaksın. Koymuyorsan olası bir felakette sen de payını alırsın.

Twitterda kendi halinde scoutluk yapan 2-3 eleman ve Uğur karakullukçu bile bas bas Ugochukwuyu almayın diye bağırdı, kendi ekibinden kaç tane adam var ayrı scout ekibi var oyuncuları izlemeden mi alıyorlar acaba nasıl oluyor la bu durum. Bunlar kadar bile bilgileri olmadığına inanmak istemiyorum. 30-40 milyon altı her transferi karavana bu adamın, anormal ulaşılmaz bir istatistiği var bu konuda.

Yine oynattığı berbat futbolu absorbe edecek 3-4 tane 30 milyonluk topçu istiyor belli ki. Canım hocam

Bu takımın oyuncudan çok OYUN SORUNU VAR

TOP FALAN OYNAMIYORUZ

YUregimiz ağzımızda maç izlemekten YORULDUK

ya oyun bul ya da İSTİFA

Bu lesleyin full maclarini izleyip bu transfere izin verdiyse futboldan ne kadar uzak oldugunu gösteriyordur. Bizim göremedigimiz olan neydi bu transfere ok demesi icin? Ha izlemismidir hic sanmiyorum. Birileri demistir iyi oyuncu Okanda tamam gelsin demistir.

5 senedir çok istediği alınan/alınmayan topçulara bakınca istemsizce dursun Özbek ve tayfasının bu sene pik yapan transfer konusundaki güvensizliğine hak veriyorum.

Dursun he dese şu ugocukvuyu 40 milyon Euro bonservisle aldıracak. Bunun gibi sürüyle örneği var

Esas sorun kendisidir, yapılmayan transferler değil. Zaten futbolcuya dayalı düzeni olduğu için taraftar da mecbur transfer bekliyor, çünkü bunun bir hoca marifeti ya da dokunuşu yapamayacağını biliyor.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Düzgün top oynatması için bi' 300 milyon euro daha harcatması lazım.

Başarıya doymuş,motivasyonu kaybolmuş hatta yetersiz gördüğü oyuncuların listesini yönetime verip yola devam etmek istemediği söylemen lazım hoca olarak

Yeni transfer i geçtim takım da bitik oyuncu belirleme isini de beceremiyorsun hala kadrom yeterli kadrom yeterli

1 topçu al mesela 22 yaşında, mesela 3 milyon euroya, mesela Abdülkerimin yerine yerleştir. Ümit akdağ'ı aldır mesela 22 yaşında kaç milyon isteyecekler ulan. Al yerleştir yetiştir. 1 topçu yetiştir, genç bir topçu yaw çok bisey mi istiyoruz.

1 topçu al mesela 22 yaşında, mesela 3 milyon euroya, mesela Abdülkerimin yerine yerleştir. Ümit akdağ'ı aldır mesela 22 yaşında kaç milyon isteyecekler ulan. Al yerleştir yetiştir. 1 topçu yetiştir, genç bir topçu yaw çok bisey mi istiyoruz.
Hala Kaan var diyor hala İlkay'dan medet umuyor hala Abdulkerim falan filan yenilenme düsüncesi yok elimde var ya onlar ile devam düşüncesi cok bozuk bir düşünce

yahu adama 3 aydır 1 tane topçu getirdiler o da kiralık. yönetime kalkan oluyor diye istediğinizi deyin de bu adam engel oluyor sanki transferlere gibi konuşuyorsunuz. Başında dedi yerli oyuncu alacağız diye Can harici kimseye selam bile vermedi yönetim.

Geçen senenin son bölümünden bu yana görülen sorunlar birebir devam ediyor. Lige de öyle başlayacağız belli ki. Bir şekilde gemiyi kıyıya yanaştırdığı için haklı bir beşinci sezon görecek ama bu kez tekrarı çok çok zor geliyor gözüme.

Geri
Üst Alt