Okan Buruk | Teknik Direktör

Üstat söylemlerine saygı duymakla birlikte geçmiş sayfaları kapatıp bugünün gerçeğine odaklanmak daha doğru olur derim. Ben başarıları asla küçümsemem, zaten söylemlerim son 2 yıldır sahada gördüğüm tablodan yola çıkarak belirttiğim şeyler. Son 2 senedir takımda hoca dokunuşu yok. Ben böyle birşey görmüyorum, oyun ezberi olduğunu da düşünmüyorum, tamamen doğaçlama bir tarz var, Barış Alper ve Osimhen'in fizik güçleri ile dövüşerek aldığı o kadar fazla maç var ki, resmen ümidimizi buna bağladık. Bu takım şampiyonluk maçında Samsun'dan 4 yedi. 2 sezon önce ise berabere kalıp kupayı kaldıracağı maçta 10 kişi fb'nin kalesine gidemeyip yenildi. Bunlar önemli donelerdi. İlk sezon için bunun biraz daha aksini söyleyebiliriz evet, orada bir hocalık dokunuşu vardı, her ne kadar Icardi prime bir sezon geçirse de, hocaya aslan payını veririm. 2.ve 3.sezon bu etki yüzde 50 aşağıdaydı, geçtiğimiz sezon hiç yoktu. Zaten geldiği nokta sebebiyle bence emekli olsun dedim, hani başka takıma gitsin, dinlensin falan da demedim. Fatih Terim'in 65 yaşında ki dinamizmi bile yok kendisinde. Goygoy şamata ile iyice salmış kendini, bunu herkes görüyor. Yönetim transfer yapmıyor eyvallah da, kendisi de doğru düzgün takım mühendisliği yapıyor mu? Tepkiye göre reaksiyon alan biri kendisi, alınan oyuncular da kendi payı yok mu? Kaç sağ bek getirdi, milyonlar döküldü hepsi karavana. Lesley'in transferine onay vermeyi bırak, listesinin bir kenarında bulundurana bile takım emanet edilmemeli. 4 sezon şampiyonluğun üzerine yeniden yapılanma gerekliliğini öngöremeyen bir hoca benim nazarımda bitiktir.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam ben tam aksini düşünüyorum o dediğin fiziksel güreşme zaten şuanki oyunumuzun parçası öyle döverek clde diş geçirdik rakiplere keza günümüz futboluda ona örnek en son dünya kupası fiziksel olarak önde olan takımlar ezdi geçti. samsunda 4 yedik ama onun bir hafta önceside şamp rakibine 3 atıp sahadan sildin. diğer şeyleri pek uzatmıyorum inan bir çok karşı done sunarım. son dediğine cevap vereyim, hocam geçen seneden beri yapılanmadan ve geniş kadrodan bahsediyor bunun aksini yapan yönetim. geçen sene devre arası geniş rotasyonlu kadro istiyoruz diye kaç kez dedi adam. tabi kendi görüşündür oyun tarafı herkes aynısı düşünemez. lesley transferide inan okanla alakası yoktur zerre alacağı bir adam değil.

Hocam birkaç maç kötü sonucun ardından yönetim kendini kurtarmak için seni yiyecek haberin olsun.

Şu rezaletten en az sorumlu olan adamı yakalamışken ezmeye çalışmak tam bir saçmalık...

Yıldız oyuncular olmasaydı lafını da kabullenmiyorum... burası Galatasaray arkadaş... en kötü dönemlerinde bile yıldızları olmuştur... ayrıca başka birisi gelse yıldız oyuncu alınmasın mı diyeceksiniz?

Hala transferleri hoca yapıyor sanıyorsunuz da olsa bile yanılıyorsunuz... görmüyor musunuz menajerlerin getirdiği adamları alıyorlar bir şekilde... ha osi icardi falan geldiyse de hepsinin söylediği okan hoca ile konuştuktan sonra gelmeye ikna olduk lafı...

Real de de yıldızlar var... adamlar sırf yıldızları idare edebilmek için bitik mou yu getirdi... bunca egolu adamı bir arada tutabilmek gibi bir meziyet de lazım...

Dediğim gibi okan hoca bugünün konusu değil... röportaja çıkmamakla da bence doğru olanı yaptı... çıkıp konuşsa rezilliklerin gerçek sahipleri yerine kendine dönecek tüm oklar...

Bu arada bizim yaşadığımız durumu bu adam da yaşamıyor mu sanıyorsunuz? Herif senden benden daha fazla istiyordur transferi...

transferi falan geçin de
takımın şu fiziğini gördükten sonra buruğun savunulacak bi tarafı var mı? osi çıktıktan sonra topa nie dokunamadı takım

tekniği taktiği geç
defansif formasyonu zaten geç

takımda osiyle sane dışında ayakta durabilen adam niye yok
villareal'in yedekleri nasıl taşak geçebilio bizim oyuncularla. bunlara cevap versin

Ah hoca ah. Erden Timur’u yerlerken de oradaydın tek kelam etmedin. Üstüne kaç sezon daha bunlara kalkan oldun yok dar kadro iyidir, yok 12 kişiylr mi oynayacaz, yok iyi niyet bilmem ne diye. Bu işlerin nasıl olduğununu hepimizden iyi bilen sensin. İlk tökezlemede yem yapılacak sendin, şimdi ayıkla pirincin taşını.

Ah hoca ah. Erden Timur’u yerlerken de oradaydın tek kelam etmedin. Üstüne kaç sezon daha bunlara kalkan oldun yok dar kadro iyidir, yok 12 kişiylr mi oynayacaz, yok iyi niyet bilmem ne diye. Bu işlerin nasıl olduğununu hepimizden iyi bilen sensin. İlk tökezlemede yem yapılacak sendin, şimdi ayıkla pirincin taşını.
erden gitti yerine hocanın kankası kavukcu geldi niye ses etsin rtaş

Kendisini beğendiğimi söyleyemem. Amma ve lakin bu transfer sürecinde asıl problem başkan ve yönetim denen ahrazlar, bunu görüyorum. Kendisinin hatası çıkıp adam gibi ben transfer istiyorum diyememesi. Bundan dolayı hiçbir zaman bir Fatih Terim olamayacak ve ilk istifa tezahüratlarında başkan, hocanın ipini çekecek. Bunu göre göre hala daha çıkıp konuşamaması saçmalık.

erden gitti yerine hocanın kankası kavukcu geldi niye ses etsin rtaş
Doğru, kendisi forma dağıtırken çok mu adaletli ki yönetimdeki adaletsizliğe ses etsin. Ama dönüp dolaşıp sıra kendisine geldi işte. Bu işler böyledir.

hocam ben tam aksini düşünüyorum o dediğin fiziksel güreşme zaten şuanki oyunumuzun parçası öyle döverek clde diş geçirdik rakiplere keza günümüz futboluda ona örnek en son dünya kupası fiziksel olarak önde olan takımlar ezdi geçti. samsunda 4 yedik ama onun bir hafta önceside şamp rakibine 3 atıp sahadan sildin. diğer şeyleri pek uzatmıyorum inan bir çok karşı done sunarım. son dediğine cevap vereyim, hocam geçen seneden beri yapılanmadan ve geniş kadrodan bahsediyor bunun aksini yapan yönetim. geçen sene devre arası geniş rotasyonlu kadro istiyoruz diye kaç kez dedi adam. tabi kendi görüşündür oyun tarafı herkes aynısı düşünemez. lesley transferide inan okanla alakası yoktur zerre alacağı bir adam değil.
Karşı argüman sunacağım benim de çok şey olacaktır ama uzun sürer üstat, topu her yerden roket gibi bombalayan Talisca'nın bizim maçta penaltıyı olmayacak yere göndermesi sezonun kırılma anı oldu, yoksa travmatik bir sezon sonu bizi bekleyecekti büyük ihtimal. Başarılara tabi ki seviniyoruz ama görüntü an itibariyle hiç olmadığı kadar kötü, ama bunun bağıra bağıra geldiğini görmemek de kaçınılmazdı, hocamız görmedi. Geniş kadro olsa ne olacak ayrıca, nitelikli adam almadıktan ve kaç yıllık asker arkadaşlarını değiştirmedikten sonra? Lesley ve diğer transferler konusunda da istememesi bence olanak dışı, kaç yıldır o kadar adam alındı ki, Midsö'den, Frankowski'ye, Angelino'ya hepsinde mutlaka onayı var, hele 4 sezon şampiyon olmuş adama onayı olmadan 30 milyon opsiyonlu topçuyu al oynat demeleri ihtimal gibi gelmedi bana.

Karşı argüman sunacağım benim de çok şey olacaktır ama uzun sürer üstat, topu her yerden roket gibi bombalayan Talisca'nın bizim maçta penaltıyı olmayacak yere göndermesi sezonun kırılma anı oldu, yoksa travmatik bir sezon sonu bizi bekleyecekti büyük ihtimal. Başarılara tabi ki seviniyoruz ama görüntü an itibariyle hiç olmadığı kadar kötü, ama bunun bağıra bağıra geldiğini görmemek de kaçınılmazdı, hocamız görmedi. Geniş kadro olsa ne olacak ayrıca, nitelikli adam almadıktan ve kaç yıllık asker arkadaşlarını değiştirmedikten sonra? Lesley ve diğer transferler konusunda da istememesi bence olanak dışı, kaç yıldır o kadar adam alındı ki, Midsö'den, Frankowski'ye, Angelino'ya hepsinde mutlaka onayı var, hele 4 sezon şampiyon olmuş adama onayı olmadan 30 milyon opsiyonlu topçuyu al oynat demeleri ihtimal gibi gelmedi bana.

İnternette komedi sayfalarında paylaşım olarak görürdüm bu top gol olsa fenerbahçe şampiyon olacak diye, sonra o gol inanılmaz bir şekilde kaçar.

Hani internet esprisinin gerçek olabileceğini hiç düşünmezdim. O penaltı nasıl kaçtı Allah yardım etti yani.

@Emrah Duvar hocanı bu yönetime yedirmeyiz arkadaş

4 senenin şampiyon hocasına adam gibi transfer yapacaksınız yoksa istifa

sen bu herifleri korumaga devam et

ilk firsatta seni kovacaklar

gecmiste sn Terim e yaptiklari gibi

Geri
Üst Alt