Okan Buruk | Teknik Direktör

Ulan çıkıp yönetime 2 kelam edemiyorsun, Ft yi sev sevme çıkıp yönetimi taraftarın kucağına oturtmasını biliyordu. Sen hala sara ile bardakçı ile CL maçına çıkma yolundasın

Her maçın 45 dakikasını nasıl çöpe atıyorsun hocam ?
Hiç mi çalışmıyorsunuz rakibe ? Rakibi analiz eden kimse yok mu ?Hiç bir organize atak yok herkes kendi bireysel yeteneği ile oynamaya çalışıyor

şu batrakov maçtan 10 dakika önce transfer edilse büyük beden formayı sırtına verip yine 10 numarada sara'nın önünde başlatırım. fm'den frikik kullanma özelliğine mi bakıp bu sara'dan vazgeçmiyon bilmiyorum da senin yüzünden 10 kişi oynamaktan osimhen filan kaybedilirse seni ismail kartal da kurtaramaz.

Hocamız maşallah çok formda bu sene. Emin olun şu takım tatilden gelip antrenman çıkmadan oynasa yine bu kadar oynar zaten. Biz ne oynuyoruz Allah aşkına?

Yönetime sövüyoruz ama neden transfer yapmadıklarını anlamak zor değil. Şu futbolu oynatan biri için ben de olsam fazla yatırım yapmak istemem, endişe ederim. Gene de gittiler 2 topçuya 65 milyon bayılıp getirdiler, taraftar laf etmesin diye.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

çıkılan 11 hata, takımda bir durağanlık var fiziksel yüklemeyse sezon öncesi bilemem. oyun anlamında bu orta saha ile bu kadar. batrakov iyi çıkarsa kurtaracaz.

yunus dışında oyun kurmaya çalışan kişi yok.

Osimhen olmasa kovulacak durumda futbol oynatıyorsun hoca.Kusura bakma dursun özbeğe artık hak vermeye başladım.Bu takımın oynaması için daha ne lazım.

sara öbe göbek zıçsa 90 dakika oynatırsın iyi oynarken 70'te alıyon. sane sağ kanatta 1.5 senedir ağzımıza ederken solda top kaybetmeden 2 top çevirmesine 10 dakika dayanıyon. hakikaten taktik yetersizliğin acı acı güldürüyor adamı. 4 sene üst üste fener önünde şampiyonluktan sonra fındıkçının iki dudağının arasına bakmanın nedenini anlamak zor değil. şunun yarısı için padişahlık ilan edecek adamlar var ülkede.

Geri
Üst Alt