- 12 Ocak 2013
- 51.933
- 61.787
- 4.323
aynen 4 sene şamp yapan hocayı ıslıklamayı düşünmek çok normalEleştiriye kapali.
Islık olayini sevmesemde taraftar tepki göstermediği icin egosu dursun gibi büyüyor ve kendisini kusursuz mükemmel sanıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynen 4 sene şamp yapan hocayı ıslıklamayı düşünmek çok normalEleştiriye kapali.
Islık olayini sevmesemde taraftar tepki göstermediği icin egosu dursun gibi büyüyor ve kendisini kusursuz mükemmel sanıyor.
Normal degil ama birsekilde artik frenin patladığını yanlislarinin Hem kendisine hem takima zarar verdiğini gösterilmesi icin acilen biseyler yapilmali ilk 2 seneki okan hoca yok artık maalesefaynen 4 sene şamp yapan hocayı ıslıklamayı düşünmek çok normal
hocam şu yazdığını ilk mesajında yazsan beğenimi atarım maçın siniriyle filan yanlış şeyler yazılıyor yazık günah yarın hoca bulamayız bu takıma özellikle yerli. bu sene olur olmaz sene sonu teşekkür edilir daha önceki başarıları için. ben hala iyi bir yabancı gelmedikçe devam edilmesi taraftarıyım gidip tedesco ayarında herifler ile rezil oluruz. gerçekten takımı önemseyecek bir devrim yaratacak biri olmadığı sürece okan buruktan iyisini bulmak zor.Normal degil ama birsekilde artik frenin patladığını yanlislarinin Hem kendisine hem takima zarar verdiğini gösterilmesi icin acilen biseyler yapilmali ilk 2 seneki okan hoca yok artık maalesef
Yabancı hoca aynı bu şekil oynatsa kovulsun diyecekler.Onun harici tüm yıldızları doldur bu seferde tek tek tek oyuncu suçlayacaklar genel taraftar profili bu.Maçı izlerken her an gol yiyecek herşeyi yapıyoruz.İleride her topu dik her topu orta aç futbolunun aynısını diğer yerli teknik direktörlerde yapıyor ekstra ne var bunda?Hoca ve teknik ekip son 2 sezondur ligde ciddi kötü oynatıyor aradaki fark osimhen mertens icardi gibi acayip etki yapan oyuncular.Kötü hoca demiyorum ortalama üstü hoca evet ama max bu kadar oluyor üstüne bir gelişim göremiyorum 4-5 yıldır hocada.ne diyecekler, hemen yeni transfer, orta saha,camavinga falan diyecekler, ama şu mantığı kuran bu ülkede kaç kişi var acaba? yıllarca türk takımlarını madara eden avrupanın düşük bütçeli takımlarının ne kadrosu var da bize karşı şiir gibi oynuyorlar? Bugün göztepenin sol kanat bekine baktım, Al Jazira takımından gelmiş mesela,forveti gremiodan vb eeee o nasıl sana karşı etkili oluyor, futbol bana göre her zaman %70 sistem, %30 oyuncudur, her ikisi iyi olan takımlar zaten uçuyor,ama sistemin etkisi %70 olduğu için zaten düşük bütçeli takımlar ne toplar oynuyor,hala daha transfer diyenlere söylüyorum tamam camavinga gelsin, rodri gelsin, yedek forvet dünya yıldızı olsun, o zaman aynı maçlar oynanırsa bu sefer bahaneleri ne olacak merak ediyorum, gerçi şuan bile kaç gömlek üstü takıma transfer istemek zaten bahanedir de,hani daha 3-5 tane süperstar alalım sonra aynı şeyler olursa anadolu takımlarına karşı acaba ne diyecekler? En çok da şunu merak ediyorum, yabancı hoca olsa, şuan transfer isteyenler, hocaya laf etmeyenler acaba transfer mi isterler, yoksa hoca istifa mı derler? orası çok ayrı bir soru işareti : )
Bir zahmet boyle kadrolarla yenilmesin arkadasim. Sampiyonlar liginde neler yapacak onu gorelim.Namağlup ligde devam.
siz kimSakın Batrakova yedek muamelesi yapma hoca
Dün yedek lazımdı iyi oldu falan demişsin
Dün girince takım top oynamaya başladı
Üstelik sana rağmen, takıma hiçbir oyun çalıştırmamana rağmen
Senin çalıştırmadığını o içeride gösteriyordu ve çok isabetliydi
Sakın fiziği yetersiz muamelesi de yapma, senin çalıştırdıklarının %80’inden iyi durumda, girdiği mücadeleler, attığı şutlar
Bu çocuğu sana yedirmeyeceğiz
siz kim