Okan Buruk | Teknik Direktör

1788614190125.webp

Bir de alıntı yapmadan cevaplıyorum kusura bakmayın kadro kalitesi ile başarı geliyor diyen arkadaşlar var. Okan sayesinde değil de kadro ile şampiyonluklar geliyormuş. O kalitedeki kadrodaki adamların yaptığı her röportajda niye Okan buruk ile yapmış olduğumuz görüşme sonrasında karar verdim bu takıma gelmeye diye söyleyip duruyorlar? Hiç bir işten anlamıyorsa Osimhen İcardi vs. bu adamın iknaları ile takıma geldi. Kimse bana Gardi falan demesin. Gardi karşı kulübü ve Okan'ın ikna ettiği oyucuları alıp geliyor.

Bir de mükemmel oyuncuları alıp gelen bir Trabzon u görüyoruz mesela Salah lar vs. Tekke ne oldu? 3. hafta yerle bir oldu çıkıp gitti. Bu oyuncular ile düzgün oyun oynayamayanları da görebiliyoruzdur inşallah...

Birde arkadaşım yazmış orada bu oyuncular ile başka bir hocanın elinde olsa da görsek diye... Neyini göreceksin? Başarısız olursa o gelen hoca ne yapacaksın? Aha işte gördüm hata etmişiz mi diyeceksin? Yok bence onu da demeyeceksin. Okan'ın kurduğu kadro ile ancak bu olurdu diyeceksin. Ya da gelene saydırıp onu da gönderteceksin. Yine deneme yanılma moduna sürükleyeceksin takımı... Bunu mesela nerede gördük? Terim gitti... Manchini Tudor Prandelli zamanlarını yaşayıp tekrar Terim i getirdiğimiz zaman yaşadık mesela... O aradaki dönem çok mu hoş bir dönemdi?

Sakin ol devrem. Vatandaş eleştirisini yapacak. Bak bir çok tip vardı Batrakov'u da oynatmaz diyen. Ben oynatacağını tahmin ediyordum önden yazmadım. 11 başlattı hakkını teslim ettim. Ama hatalı olduğu durumlar içinde vatandaş fikrini söyleyecek.

Hadi hepsini geçtim adama özellikle de BJK maçları öncesi BJK'li imasında bulunan bazı hainler türüyor. Sen onlardan rahatsız olmuyorsun da vatandaşın eleştirisinde mi bu kadar rahatsız oldun, koskoca adamsın olmuyor devrem.

Sakin ol devrem. Vatandaş eleştirisini yapacak. Bak bir çok tip vardı Batrakov'u da oynatmaz diyen. Ben oynatacağını tahmin ediyordum önden yazmadım. 11 başlattı hakkını teslim ettim. Ama hatalı olduğu durumlar içinde vatandaş fikrini söyleyecek.

Hadi hepsini geçtim adama özellikle de BJK maçları öncesi BJK'li imasında bulunan bazı hainler türüyor. Sen onlardan rahatsız olmuyorsun da vatandaşın eleştirisinde mi bu kadar rahatsız oldun, koskoca adamsın olmuyor devrem.
Eleştiriyi ben de yapıyorum merak etmeyin... kötü gösterme çabalarına serzenişim...

Bugün newcastle bournamouth maçının ilk yarısını izliyordum mesela bournamouth, yaptığı presle newcastle ı hapsetti... mesela bizim için beklenen oyun buyken pesten vazgeçiyor olmamız beni deli ediyor... eleştirilecek başka noktaları da var... ancak kötü olması için zorlama yapmak da güzel değil...

Eleştiriyi ben de yapıyorum merak etmeyin... kötü gösterme çabalarına serzenişim...

Bugün newcastle bournamouth maçının ilk yarısını izliyordum mesela bournamouth, yaptığı presle newcastle ı hapsetti... mesela bizim için beklenen oyun buyken pesten vazgeçiyor olmamız beni deli ediyor... eleştirilecek başka noktaları da var... ancak kötü olması için zorlama yapmak da güzel değil...
İşte orada BJK'li iması yapan hainlere bakacaksın.

normalde bjk'yle oynarken kendine bi motivasyon yaratamıyordu ama bologna'ya 50 sene kupa kazandıran bi adamla taktiksel mücadele neresinden baksan iyi pr'dır. altından başarıyla kalkar umarım.

osimhen muhtemelen önümüzdeki 3 maçta da yok

sporting-kocaeli-trabzon

bakalım nasıl bir sınav vereceksin bu fikstürde osimhensiz

Hocam Başakşehir’de nasıl yaptıysan, Anadolu takımlarında şikecilere karşı nasıl oynattıysan bizde de artık Osimhen’siz bir plan yap gözünü seveyim

Ülkedeki yabanci hocaların çeyreği kadar elestirilmiyor yerli hocalar,bizim hocada o yuzdem cok rahat ,adama ne saha ici oyun olarak ne transfer olarak zerre eleştiren yok ,keyfine gore takiliyor

Okanball nedir at uzun top osiye gitsin gol atsın ve rakibe aynı.anda 7 kişiyle önde baş he adamlar uzun oynar orta saha yayla gibi bosver. Osi koşmaktan geberir sakatlanır önemli değil. Ona bir şey olsa yumuşacık gelen topu bile kontrol edemeyen barışı koy.forvete.Rakip uzun topla resmen ağzımıza minediyor bosver kalede ugurcan var.Iste okan Ball bu

Geri
Üst Alt