Okan Buruk | Teknik Direktör

ben her sene aynı rezilliği kabul etmiyorum artık isterse 99 sene şampiyon olsun bende yok , ben avrupada başarılı olmayan düzgün iş yapmayan hiçbir hocayı sevmiyorum , beğenmiyorum bu kadar netim.Çık şimdi yen barçayı beni ilgilendirmez ,yeneceksin

Hocam barça maçına çıkmamanın bir yolunu bul. Taktik strateji hak getire bari bu konuda bir çalısma içerisinde ol zaman varken

İkinci yarıya Leao ve Deniz Gül ile başlamak bu kadar zor muydu? İlk yarı yenilmedin diye değişiklik yapmadan maça başladın. Al şimdi yap değişikliklerini. Sonra taraftar eleştirince niye eleştirildi oluyor. Hadi abi ya yürüyün gidin ya.

Hocalık mı yapmış oldun sen şimdi?

5. Sezonunda ama hala geri düştüğünde orta sahayı ayağa kaldırmadan maçı döndürebileceğini öğrenememiş teknik adam.

Düştü yahu düştü orta sahan oyundan düştü…

Her sene aynı tatava, takım milli araya kadar asla 90dk top oynayamıyor. Ligi bir şekilde götürüyorsun da CL'de iki maçı çöpe attın yine.

Ders aldığı bir durum yok. Hakem hataları oldu, doğrudur. Ama şimdi gelip ilk yarı şöyle böyleydik demeyin. Futbol sonuç oyunudur. Anlık sekanslar üzerinden genel resmi örteceksek buyrun meydan boş. Olmayan bir şeyde ısrar etmek ve terse düştüğünü görene kadar bunu sürdürmek çok garip geliyor. Takım elden ayaktan düşünce çırpınıyor ama neye?!

Geri
Üst Alt