Okan Buruk | Teknik Direktör

Yönetimi hep eleştirecez ama bu da unutulmasın yine.Lesley'den Bayraktar'a o kadar bonservis ve kiralama ödendi.Kendisi istemediyse buna ses çıkartmadıysa kendisi de tabii ki eleştirelecek.Hem bu Yönetim hem de bu Teknik Ekip Galatasaray'a yakışmıyolar..

Bir kerede öndeyken değişiklik yap bakalım nasıl oluyor misal bugün 1-0 önde iken yapsaydın değişiklik cesaretli olup leaoyu alsaydın inan kızmazdım denedik derdim bir bildiginln olduğunu düşünürdüm şimdi ne yaptın golü yiyince değiştirdin saneyi
Tüm Türkiye gördü saneyi kötü oyununu neden hocam neden

Osimhen yok deyince muhabire, “Kane olmayınca Bayern maça çıkmıyor mu” minvalinde bir cümlesi vardı.

Avrupa’da Osimhen yoksa senin taktikler de işe yaramıyor, yönetiminin yaptığı çoğumuzun tanımadığı transferler de, kendini star zanneden futbolcular da
Lig üstü kadroyla gelen Maçlar ki onlar da azaldı.Osimhen yokken Takım'ın 1 2. Plan'ı yok reis..

Katamo'yu Zalazar ı eline ver yanında yedek oturtur yine Sallai ile falan kadro kurar. Kulupte başkan başkanlığı, transfer komitesi transferi, scout şefi oyuncu bulmayı, stadyum sorumlusu çimlere bakmayı beceremiyor. E sende eksik kalma hocam..

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

o değişiklikleri yap öyle yenil gram sesimi de çıkarmazdım yani hani diyeceğim ki en azından farklı şeyler deniyoruz ama yok abi açıyorsun her avrupa dep aynı maç yani bu kadar olmaz analizci bilmem ne de mi yok oyunculara da mı söylemiyorsun hiç düşünmüyor musun her maç aynı senaryo gidiyoruz acaba neyi yanlış yapıyorum diye düşünmüyor musun , ilk yarı 1-1 gitmiş ne güzel bir farklılık yapayım taze kan sokayım hiç aklına mesela gelmiyor mu bunlar , osimhensiz mesela ilk defa mı maça çıkıyoruz , hadi mesela geç kaldın ama yandan izliyorsun hiç mi görmüyorsun os düştü bir adam alayım demiyor musun yani , madem bu kenarda oturan adamlara hiç güvenmiyorsun abi kadro dışı bırak 5 yedekle çık sadece maça o zaman

ilk yarıda iyi olanı bozup sane'yi sola attı takım 10 kişi oynadı. başak maçına kadar ben de sane'ye solda şans verilmesini istiyordum ama herif oraya geçince tamamen ayağına bekliyor topu. biz daha osimhen'i besleyemiyoz, leao heriflerin ayağına girecek top almak için ona atamıyoz, sane'ye bayern gibi pozisyon mu hazırlayacaz. ya sane'yi al ya da yeriyle hiç oynama. sağda patır kütür top da kaybetse en azından oyunun içinde herif öbür tarafta tamamen hayalete bağlıyor. barış'la bi 45 daha başlamasına zaten hiç girmiyorum.

sen doğru işler yapmazsan şans da yanında olmaz tabi. elin şerefsiz yavuru çıkar osuruktan penaltıyı çalar, var'daki dy da sadece 3. sınıf avrupa takımlarına uygulayacağı tarifeyi uygulayıp ekrana çağırmaz. dayağını hakkını yedirip tıpış tıpış dönersin. şerefsiz kaloriferci çok büyük ne farkın var bilmiyorum ama fener olmayan kaynakları ortaya sererken seninle gelen 4 yerel şampiyonluğa sevinmek lazım. fazlasını umut etmeye gerek yok, ederin bu kadarmış hocam.

Geri
Üst Alt