Okan Buruk | Teknik Direktör

Sporting deplasmanında max bu kadar oynanır zaten de 2.yarı tempo bize fazla gelmez umarım maç çok yüksek tempoda.
Kardeşim tam 1 futbol profesörüyüm:ddd Mahalleden arkadaşlarını teknik ekibe alırsan böyle patır patır patlatırlar. 1 devrelik enerjimiz var herifler bizi yok etti 2.yarı, git adam gibi kondisyoner scout yardımcı antrenör bul. Cürmü bu kadar avrupada ilerletecek hoca değil en büyük şansı elinde dünyanın en iyi forvetinin olması.

Deplasmanda öne geçtiğin takımdan geçiş yiyorsun. 5 yıl oldu hocam, bunu artık öğrenmiş olman gerekir. Öndeyken skor korumayı, takım savunmasını biz neden beceremiyoruz? Rakip kim olursa olsun herkese bize gol atabilecekleri inancını verip maça ortak ediyoruz.

Sporting deplasmanında max bu kadar oynanır zaten de 2.yarı tempo bize fazla gelmez umarım maç çok yüksek tempoda.
Hoca da aynı böyle yorumladığı için rakip kim olursa olsun öne geçtiğimiz her maç can çekişiyoruz. Bu takıma 5 yılda top tutmayı, oyunu soğutmayı, deplasmanda öndeyken oynanması gereken oyunu, takım savunmasını öğretememesi hocanın başlı başına bence en büyük sorunu.

Kağıt üstünde başarılı ama bence yetersiz bir teknik direktör.

Teknik direktörün kalitesi, 3'lük kadrodan 5'lik verim alabilmesiyle ölçülür bana göre. Okan hoca ise 5'lik kadro ile maksimum 4'ü zorluyor. O da zorlarsa.

Oyun okuma becerisi
Hamle zamanlaması
Kadro tercihi
Transfer seçimleri

Bu konularda inanılmaz zayıf buluyorum kendisini. Daha giden maçı çevirdiğini hatırlamıyorum.

Göz göre göre gol yiyeceğimiz belli olan maçlarda bile golü yemeden asla müdahale yapmıyor. Golü yemeyi bekliyor illa.

Bıktım artık bu durumdan.

Maça başlangıç planın ilk önce yanlıştı, batrakov gibi bi çaylaktan mertens performansı bekleyip ilk şampiyonlar ligi maçında üstelik deplasmanda kafadan sahaya atıyorsun

İş işten geçtikten rakip skoru alıp rahatladıktan ve 1 kişiye 3 kişi basıp kapandıktan sonra maçı çevirmesi için leaoyu oyuna sokuyorsun, leaoyu hem oyunun hem takımın tazeyken ilk onbir başlatıp işi bitirmeyi akıl edemiyor musun, bak sanenin ayağına maçı koparma fırsatı geliyor ama değerlendiremiyor ama leao gibi adamlar öyle fırsatları değerlendirir

Maç gittikten sonra süs niyetine ugochukwu nhaga deniz gülü oyuna alıyor ve çocukları ateşe atıyorsun, maç başlangıcında köklü değişiklikler yapmaya cesaret edemiyorsun çünkü

Her sene aynı terane ders de almıyorsun

Yani hadi penaltı olmasın o pozisyon ds bu takım bilmem kaç senedir geriye düşünce mesela neden avrupada hep mantara bağlıyor yani buna niye hiç önlem alınmıyor, niye müdahale edilmiyor oyuna geçmiş örnekler varken

Bu da valla son mesajım hocanın konusuna.Ben aynı şeyleri yazmaktan bıktım çünkü o yüzden yarın yine aynı konudan yazacağım manasi da yok , ben hoca gibi aynı şeyleri yapıp farklı bir şey beklemiyorum çünkü daha bu da son

İşin kötüsü gollerde hocalık bir durum yok.
Penaltı
Frikik
7 kişi arasında şut
Kadro tercihinde hocalık bir durum var ama.

Şu deplasmana daha dirençli bir orta saha ile çıkılabilirdi örneğin.

Ugochukwu---sara---torreira üçlüsü bence daha doğru bir başlangıç olurdu merkezde.

Santrforda Barış inadına hiç girmiyorum bile. Bu adam santrforda olmuyor işte. Yok.

Hadi iyisin yine. Yapmadigindan degisiklikler yuzunden mac gitti millet yine sucu hakemde buluyor. Vallahi sen ne yaparsan yap sirtin yere gelmez boyle taraftar oldugu surece.
Hakemin bizi katlettiği ve ekstra şansız olduğumuz bir yana bence en büyük hatası bu maç özelinde orjinal stoperle başlamaması oldu. Bence bitsuabi ile başlasa ne ilk golü yerdik ne de penaltı olurdu. Jacobs felaket bıraktı sahaya millet niye bunu konuşmuyor anlamıyorum

Kadro tercihinde hocalık bir durum var ama.

Şu deplasmana daha dirençli bir orta saha ile çıkılabilirdi örneğin.

Ugochukwu---sara---torreira üçlüsü bence daha doğru bir başlangıç olurdu merkezde.

Santrforda Barış inadına hiç girmiyorum bile. Bu adam santrforda olmuyor işte. Yok.
Bunlarla da çıksan o golleri yiyebilirdin işte.
İşin daha saçması her maç böyle aptal goller yiyiyoruz

Geri
Üst Alt