Okan Buruk | Teknik Direktör

Sadece sağ beke 55 milyon Euro harcatmış, rakibin oraya harcadığı 10 milyon Euro
elinde hala kanat oyuncusunu sağ bek oynatıyor nerede bu sağ bekler
soruma cevap alamadım hocam
hocanın transferde ne yaptığı belli zaten ben diğer hocalar ne yapmış onu merak ediyorum

soruma cevap alamadım hocam
hocanın transferde ne yaptığı belli zaten ben diğer hocalar ne yapmış onu merak ediyorum

Cevabı vermiştim sağ bek örneği ile.

Okana sağ bek için 4 senede 55 milyon bütçe ayrılmış , rakip takım bu bölgeye sadece 10 milyon ayırmış sonuç iki takımında sağ beki yok

Singo ve Jelert Skandal oldu onu herkes söylüyor zaten. Totalde 5 yıl için yine de fena bir transfer karnesi değil. 4 sene şampiyon oldun boru değil
1789285578185.webp

1789285320459.webp

1789285336411.webp

1789285359842.webp

Cevabı vermiştim sağ bek örneği ile.

Okana sağ bek için 4 senede 55 milyon bütçe ayrılmış , rakip takım bu bölgeye sadece 10 milyon ayırmış sonuç iki takımında sağ beki yok
Okan saga doue istedi, yönetim inat yapip doue bozup jellert aldi. Adamin sucu ne burada

aaa
Ekli dosyayı görüntüle 335200

futbolu şöyle bilecen büyük resmi görecen

okan hocaya 400m euro kadro kuruluyor diyen tipin sadece saneyi oynatmak için en az 100m harcatması :asd:
burada radikalizm yapmıyoruz dostum, futbolda radikalizm olmaz. o mesajı nisan'da yazmışım. Sonraki mesajlarımda zaten Singo ve Sane ile yolların ayrılması gerektiğini yazmışım ben. Singo'yu forvete al deme sebebim ise yine bir maçta gerideydik ve maçın bitmesine az bir süre kalmıştı. Doldur boşalta dönmüştük. Singo yu forvete alıp uzun boy avantajı ile karambolden bir gol bulma ihtimaline karşı söyledim. Fatih Hoca bunu bir maçta yapmıştı, sanırım Donk'u almıştı forvete ve kafa golü atmıştı. Çok uzağa gitmeye gerek yok. Lizbon maçında Sane'ye 60 dakika katlanan adama ben hoca demem. yaptığı değişiklikler tam bir fiyasko. 85'te 4 tane oyuncu değiştiriyor dümenden. Neyse fazla uzatmaya gerek yok. O çok sevdiğin ve çok üst düzey gördüğün hocan Galatasaray kariyerinden sonra bakalım hangi büyük takımlara teknik direktör olacak ve orada ne yapacak? Hani eski mesajları bulup alıntı yapmaya bayılıyorsun ya şov için:emrah:, bu mesajda burada kalsın, günü geldiğine alıntılarsın.😉

aaa

burada radikalizm yapmıyoruz dostum, futbolda radikalizm olmaz. o mesajı nisan'da yazmışım. Sonraki mesajlarımda zaten Singo ve Sane ile yolların ayrılması gerektiğini yazmışım ben. Singo'yu forvete al deme sebebim ise yine bir maçta gerideydik ve maçın bitmesine az bir süre kalmıştı. Doldur boşalta dönmüştük. Singo yu forvete alıp uzun boy avantajı ile karambolden bir gol bulma ihtimaline karşı söyledim. Fatih Hoca bunu bir maçta yapmıştı, sanırım Donk'u almıştı forvete ve kafa golü atmıştı. Çok uzağa gitmeye gerek yok. Lizbon maçında Sane'ye 60 dakika katlanan adama ben hoca demem. yaptığı değişiklikler tam bir fiyasko. 85'te 4 tane oyuncu değiştiriyor dümenden. Neyse fazla uzatmaya gerek yok. O çok sevdiğin ve çok üst düzey gördüğün hocan Galatasaray kariyerinden sonra bakalım hangi büyük takımlara teknik direktör olacak ve orada ne yapacak? Hani eski mesajları bulup alıntı yapmaya bayılıyorsun ya şov için:emrah:, bu mesajda burada kalsın, günü geldiğine alıntılarsın.😉
bizden sonra hangi takıma gittiğin ne önemi var adamın gözünün önünde kazandırdıklarını inkar ediyorsunuz. Gidincede bir kulp bulursunuz sallamaya alışkınsınız. Mou reale gitti ne oldu ligde senin hocan ezdi geçti. Bir de yazarken kasılıyorsunuz görecem filan ne adamlarsınız. O sevdiğin hocan cümlesi bile ne adamlar olduğunuzu niteliyor. Benim hocamda senin değil mi ne yaptı da bu nefretin sebebi oldu insan utanır şunu demeye sanırsın başka takımın hocası.

Yazının tamamı başarısız olması için temenni şimdi sen bana galatasaray taraftarıyımda dersin. taraftara bak nankörlüğün zirvesinde.

bizden sonra hangi takıma gittiğin ne önemi var adamın gözünün önünde kazandırdıklarını inkar ediyorsunuz. Gidincede bir kulp bulursunuz sallamaya alışkınsınız. Mou reale gitti ne oldu ligde senin hocan ezdi geçti. Bir de yazarken kasılıyorsunuz görecem filan ne adamlarsınız. O sevdiğin hocan cümlesi bile ne adamlar olduğunuzu niteliyor. Benim hocamda senin değil mi ne yaptı da bu nefretin sebebi oldu insan utanır şunu demeye sanırsın başka takımın hocası.

Yazının tamamı başarısız olması için temenni şimdi sen bana galatasaray taraftarıyımda dersin. taraftara bak nankörlüğün zirvesinde.
Bu ve benzer tipler 10 yıl şampiyon olup 11. Yıl olamasa ben demiştim diyecek adamlar.

Dediğin gibi temennileri de başarısız olsa da sallasak haklıymışız demek.

İnanılmaz bi acizlik

Okan hocanın bazı inatları var Barış’ı yedek bıraksa belki hırslanacak ama sürekli taraftarın da önüne atıyor adamı, biraz kulübeye çekip sen büyük topçu değilsin koşarsan varsını hissettirmesi lazım

yav abi hadi ya. Sanki bana imkansızlıklar içinde mucizevi şampiyonluklar kazanmış gibi konuşuyorsun. Bak bakalım son 4 seneye rakiplerle aramızda uçurum var. Sürekli Kasımda havlu atan bjk, kendi ayağına sıkan fb. 4 senedir bir tane dişli rakibi olmadı zaten ligte. avrupa da ki fiyasko sonuçlar. beğenmiyorsanız gidin city'i tutun. lemina mevzusu. yazmakla bitmez. Sanki çok matah bir şey yapmış gibi savunuyorsunuz ilginç. Osimhen olmasa geçen sene şampiyonlar liginde maksimum 6 puan alırdık. Bir takım tek bir oyuncuya bağlıysa orada teknik direktörün marifetinden söz edemezsin.

Geri
Üst Alt