Okan Buruk | Teknik Direktör

5. sezonunda hala ne bir sistemi ne bir oyun anlayayisi koydu. Sadece günü kurtarma plani ile maclara cikiyor, uzun vadeli hicbir oyun anlayisi yok. Üstüne tüm oyuncularin performansini bitiriyor. Bitirdikce yenisini istiyor, geleni yine bitiriyor.

Biz bayern olamayız sebebi bu.
5. sezonunda hala ne bir sistemi ne bir oyun anlayayisi koydu. Sadece günü kurtarma plani ile maclara cikiyor, uzun vadeli hicbir oyun anlayisi yok. Üstüne tüm oyuncularin performansini bitiriyor. Bitirdikce yenisini istiyor, geleni yine bitiriyor.

bir de takimla iletisimi kopmus durumda ugochukwunun aldigi kirmizi kart direk art nkyetti bilmiyorum ya hocaya tepkiliydi ya takima ya rakibe vs ama yani goz gore gore kirmizi yiyen kenarda sacma sapan hareketler yapan beta bir hocayi kim gorse ciddiye almaz zaten mesela leao hocayi gram kaale alsa bi sekilde direnc gosterir gostermelik de olsa kosardi yok yapamiyor osimhen gibi baska bir alfa yok

torrent bile 13. olan takımla gitti barcelona deplasmanında doğru taktikle çıktı berabere kaldı. sen ne zannediyorsun da her takıma ezbere aynı oyunu oynuyorsun ve takımı madara ettiriyorsun. galatasarayı bu hale getirmeye kimsenin hakkı yok.
Simdi linc yiyeceğim ama diyeyim gene de. O zaman da demiştim. Torrent Okan’dan iyi hoca. Berbat Van Aaholt’u Keremle iyi oynatıyordu. Fener macini kaybetti diye gönderildi. En kötü oynadigimiz maç da oydu Torrent’le

Emekleri basarilari icin tesekkur ederim. Burdan donermi samp olurmuyuz felan bilemem ins oluruz. Farkli bir yenilgiden daha fazlasi olabilir bu bizim adimiza cokusun baslangici gibi bir durum umuyorum olmaz. Ama her neyse oyun olarak bu takima o seviyeyi atlatamadi atlatamayacak da. Yapacak bisey yok maksimumu bu kizmanin da anlami yok

Singo aldırdı tarihin en rezil transfer süreci çıkıp ne sorumluluk aldı gönderdi ne bişey yaptı sözde Galatasaraylı hocamız
Herkes orta saha diye inatlaşırken almadı orta saha yine
Batrakov aldırdı hem kendinin ne yaptığı belli değil hemde yedek bırakıp geçen seneden beri dilimizde tüy bitti yunustan 10 numara olmaz diye
Osimhenin arkasına alınan yeterli olacak adam Deniz Gül yani öyle mi ?

Allah topunuzun belasını versin

Geri
Üst Alt