Okan Buruk | Teknik Direktör

Takımı rakip kim olursa olsun yük eşşeği gibi sürekli koşturmaktan başka bi cacık bilmeyen herifin teki malesef. Lan insan elinde en etkili silahları yokken hele de deplasmanda oyunu kitlemeyi bilir bazen. Ayıptır ya. Takımın şutları rezalet diyoruz ama herkes çayır beygiri gibi ordan oraya koşturduğu için şut çekecek derman kalmıyor. İyi şut için düşük nabız ve tükenmemişlik gerekiyor. Bizde çoruma da liverpoola da aynı şekilde koşmaktan herkesin ciğer hoşaf oldu.

Osimhen'in varlığıyla teknik direktör başka hiçbir çözümü ve planı yok. Osimhen olmayınca bu takım ilk 5'e giremeyecek hale geliyorsa bu fecaat bir teknik direktörlüktür, Ben Okan hocanın bu çözümsüzlüğünden sıkıldım artık. 25 Milyona On numara geliyor 2 maç sonra yedeğe çekiyor, 30 Milyona sağ bek alıyor sonra kulübede süs niyetine saklıyor. İlkay'ı çürüttü, Sane'yi bitirdi şimdi de Lesley'i oynatmıyor. Sallai, Yunus, Sara, Abdülkerim vs ne yaparsa yapsın oynuyor bu takıma yeni hiçbir dokunuş yapamıyor. Ben bu sezon pek umutlu değilim Okan Buruk'la ilgili hiçbir konuda gelişim göremiyorum açıkçası.

Yenilgi yuzunden istifası istenmiyor ,mental olarak tükendiği takima faydası kalmadığı icin istifa etmeli
Anlatamıyoruz renktaş

Zannediyorlar ki biz bir maç için adamı yargılıyoruz

Yahu oyun yok

Taktik yok

Adalet yok

İdman yok

Çözüm üretme yok

Hiçbir şey yok kısaca

Ve düzelecek gibi değil

Eriyoruz günden güne

Biz istifa deyince bazıları taraftarlık sorguluyor

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kötü hoca kriteri nedir temcit pilavı gibi aynı şeyler yazılıyor, okanı gönderdik yeni gelecek hocada beklentimiz lig şampiyonluğu değil mi ben anlamıyorum millete göre başarı ligde avuçlayıp bir iki maçta torrent gibi tiki taka yaptırmak mı. Aynı şeyler her mağlup olunan her maçta yazılıyor. Hah yukarıda biri yazmış torrent barça depte berabere kaldı diye, kriterler buysa bu herif juveye 5 attı 60 yıldır 4-5 atan yok tu bunlar mı kriter. Bir adam bu ligi alıyorsa başarılıdır iyi hocadır, bu ligide alırken ezilip almadık çoğu maçta ezdik rakipleri. Eksikleri var mı var bugünkü olan durum gibi acaip dağılıyoruz savunma anlamında her zaman sıkıntı vardı. Adam ligde %80 galibiyet oranı yakalamış orana bak. 149 maçta 119 galibiyet. Geri kalan 30 maçın hepsinde hoca değil oluyor.

o kadar şampiyonluğa rağmen ft'nin insanlarda uyandırdığı saygınlığı bir türlü kazanamadı
o yüzden düşünce madara oluyor herkese
medyanın suçu mu taraftarın mı kendisinin mi bilmiyorum artık

Emekleri basarilari icin tesekkur ederim. Burdan donermi samp olurmuyuz felan bilemem ins oluruz. Farkli bir yenilgiden daha fazlasi olabilir bu bizim adimiza cokusun baslangici gibi bir durum umuyorum olmaz. Ama her neyse oyun olarak bu takima o seviyeyi atlatamadi atlatamayacak da. Yapacak bisey yok maksimumu bu kizmanin da anlami yok
Oluruz Okan’la da oluruz, çünkü bu takımda 3 kişilik oynayan bir osimen var. Ancak bu da Okan’a yazacak. Giderse hem şampiyon hem de Avrupa’da çok şey başarırız.. Okan okanoğlu istifa..

Ts deplasmanında 4.dakikada taçtan kontra yiyoruz. Takımı deney tahtası gibi görüyor. Leş gibi kapanıp 0 0 a yatsan eh işte der geçer herkes. Nasılsa kredim var diye düşünüyor. Bugün kaç milyon insan senin tercihlerin yüzünden sinirle uyuyacak.

Senin yedekten sokmaya tenezzül etmeyeceğin topçulara deli gibi yop oynatıyor Italiano. Takımda asgari ücret olmuş 5 milyon euro. Paf liginden takımla oynasak içeride 4 atarız diyemeyiz.

Hoca 21 yaşındaki Batrakov yorgunsa futbolu bırakalım gitsin

Bu takımda forma giymemesi gereken tonla adam var

Nerde o ilk dönemki adaletleri günlerin şimdi resmen ahbap ilişkisine dönmüş
Hocam Sara'yı da al beraber gidin artık kurtulalım.

Senin forma adaletin çoktan bitmiş.

Deniz çıkarıp Barış'ı almak bile bunu gösteriyor.

Neymis 4 senedir sampiyon oluyomus e hamza hamzaoglunu niye gonderdik lan adam ilk aenesinde kazanmadik kupa birakmadi sokayim samiyobluguna Icardi ile mertens ile osimhen ile ninem de sampiyon olur su kicikirik ligde simdi dusunsun tasinain barcadan nasil puan alacagini hesap etsin he alamadi mi lami cimi yok istifasini masaya koysun

Geri
Üst Alt