Okan Buruk | Teknik Direktör

futbol dersi veren eleman maç öncesi saneyi herkesin önüne koyuyorum diyordu gelmiş burda futbol basit oyun diye zırvalıyor aynen la futbol profusun.

Sözleşmesi bitiyor sanırım sezon sonu. Yönetimin de önceliği değil bu konu. 5/5 yapıp kendi ayrılırsa herkes için en iyisi olabilir. Görelim bakalım büyük başkan(!) nasıl yönetiyor sonrasını.

Artık yolun sonuna geldiğini görmüştür herhalde.
O hep savunduğu transfer yapmasını bilmeyen yöneticilerin bir sonraki mağlubiyet sonrası kendilerini kurtarmak için kendisini yollayacaklarını biliyordur artık.
Yıl sonunu görmez.

istifa beklentisi çok saçma bir beklenti yav

adam niye istifa etsin

yani 4 senenin şampiyonu olmuş hoca aldığı ilk kötü mağlubiyette istifa eder mi akıl var fikir var renktaş

bu bir okan savunusu değil ha sadece beklenti saçma
istifa diyenler arasında yenilgi aldı diye istifa diyenler oldugunu sanmıyorum
okan hoca mental olarak istifa etti nisan ayında oldu bu
bugunde imzası oldu
sahada takıma verebilecegi hiçbirşey kalmamış
osimhen yoksa okan yok demek istemiyorum ama kapılar buna cıkıyor
bende kendisini seven biri olarak söylüyorum
artık toparlama imkanı yok
olumlu dusunen biris varsa acıklasın nasıl olacak

hoca bu işide çözecek hepinizde göreceksiniz ama yinede gitsin diyeceksiniz
Hangi işi? Merak etme Osimen geldiğinde iş çözülür de, Osimenin emeğinin ismi “Okan işi çözdü” olacak. Tıpkı Erden'in Gomisin İcardi’nin emeğinin ismi nasıl “Okan 4 yıl şampiyon” olduysa

Bu bir varsayımdır. Ribera belki ama arda bu varsayımına hiç döne sunmuyor. Savaş gibi olgunun olduğu ülkede, adam statsız olduğu halde başarılı.. Okan, Osimen ve İcardi olmasaydı bir hiçti. Haa bir de Gomis…

Bu arada Allah uzun ömürler versin, Fatih hocam daha 73 yaşında.. Gelmesini istemem ama Okan’dan değil tüm Türk tdlerinin ve Türkiye’de el an td yapan tüm tdlerin toplamından daha fazladır Fatih Terim..
yahu Arda nın takımı savaş içinde de rakipleri değil mi? Arda fevri ve fazla duygusal birisi. Geldiği zaman bugün Okan a yapılanlar ona da yapılacak, Arda başka şekilde tepki verir bunlara

Hangi işi? Merak etme Osimen geldiğinde iş çözülür de, Osimenin emeğinin ismi “Okan işi çözdü” olacak. Tıpkı Erden'in Gomisin İcardi’nin emeğinin ismi nasıl “Okan 4 yıl şampiyon” olduysa
batşuayi unutmuşun renktaş okanı hoca yaptı son dk attığı gollerle

istifa diyenlere diyorum ben

milyon da mesele değil yani adam 4 senedir şampiyonuz niye gideyim diye düşünüyordur muhtemelen ki kim olsa öyle düşünür
İstifa ederse ismini korumuş olur, ama bence kovulmalı,
Kimse hatasını çabuk çabuk kabul etmez, hele Okan hiç etmez. Lemina denince 12 kişi mi oynayacaz deyip yarım sezon sonra Leminayı almak zorunda kaldı ve Lemina onu şampiyon yaptı. Yine de hatasını kabul etmedi. Ayrıca milyonlar tatlıdır, bırakıp gitmek kolay değil..

Hoca değil çünkü;
Bir oyuncu sakatsa, cezalıysa, formsuzsa o bölgenin/görevin yedeği oynar
Yedeği formda, hazır tutmak da hocanın görevidir
Sol kanattan sağ bek, sağ kanattan forvet, sol kanattan 10 no, solbekten sağbek, 8’den 10, 6’dan stoper çıkmayacağını göre göre ısrarla her maç oynatılmaz
(Bunlar deneme değil, baya kurguyu buna göre yapıyor)
Yedekte oturan adam 3-5-10 milyon alsa da, kendi bölgesinde haftalarca devşirme oynatılınca “biraz form tutayım” demez. Çünkü “barış-yunus-sara-sallai-toreira vb.i kesmemek için kalede bile oynatır bunları” diye düşünür
Kadron darsa, yedeğin de sakatsa ya da yoksa, ya da o taktiği oynamak için elindeki oyuncu yetersizse, elindeki oyuncuya göre taktiğe dokunuşlar yapmak, hatta tamamen değiştirmek de hocanın görevidir
4,5 yıldır bu hocalık vasıflarını gösteremediği için hoca falan değil

PSG enrikeyi kovsa da çöksek bari
1789850812768.webp

Geri
Üst Alt