Kamil Sarper Özsefer
10 Numara!
- 12 Haziran 2009
- 12.274
- 1.347
- 1.948
Gitmedi mi daha?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sen hayatında ne başardın da okan hocayı eleştirecek oldunOkan bnin 10 gömlek altı kim var ki ;i
Abartarak soyledim tabi. Kim var bilemem ama dursun bey varsa boyle biri bulur getirir buna inancimiz tam.Okan bnin 10 gömlek altı kim var ki ;i
Bu düzen malesef degismiyecek, bazen haddini bilerek oynaman gerek, her takimi yenemezsin. Dünyanin en iyi takimlari bile bazen rakibine göre futbol oynamali.Çoğunlukla rus ruleti oynuyoruz zaten gününde bir takım değerlendirirse fark oluyor.
Sen deplasmandasın Salah iki tane 70 metre top sürerek gol atıyor önü boş, arkada yetişecek adam yok.
Kaç yıldır yazıyorum deplasmanlarda nispeten iyi kadrosu olan takımlardan kontra yememelisin, bu sene de Sporting ve Trabzon’dan yiyerek başladık sezona, iki maç da hezimet.
Aynı hataları tekrar tekrar yapmaya devam ediyoruz, değişen düzelen birşey yok.
Oyun sistemin aynı, sahada yaptığın hatalar aynı, transferde yaptığın hatalar, saha içinde taptığın hataları görmediğinin kanıtı.. Dört yıldır durum bu. Ve tr şampiyonluğu osimhen icardi gibi elit santrforlarla yeterli sayıyoruz.. bu da taraftarın hatasıÇoğunlukla rus ruleti oynuyoruz zaten gününde bir takım değerlendirirse fark oluyor.
Sen deplasmandasın Salah iki tane 70 metre top sürerek gol atıyor önü boş, arkada yetişecek adam yok.
Kaç yıldır yazıyorum deplasmanlarda nispeten iyi kadrosu olan takımlardan kontra yememelisin, bu sene de Sporting ve Trabzon’dan yiyerek başladık sezona, iki maç da hezimet.
Aynı hataları tekrar tekrar yapmaya devam ediyoruz, değişen düzelen birşey yok.
sen hayatında ne başardın da okan hocayı eleştirecek oldun
sana ben takım ayarlayım 1 sezon da 5 galibiyet al fenerli olurum yav
sen tribüne mi geldin aslan parçası seni kim tanır laleBunu bana tribünde uçan tekme yiyip montu yırtılan adam mı söylüyor.
ismail kartalOkan bnin 10 gömlek altı kim var ki ;i
sen tribüne mi geldin aslan parçası seni kim tanır lale
O zaman dan beri de 4 yıldır ne zaman ileride santrfor sıkıntısı olsa önde Barış. 4 sene öncesinde kalıp oradan 1 arpa boyu yol alamamak.İlk dönemi gerek medyaya yaptığı açıklamalar gerek aldığı riskleri seviyordum mesela 22/23 direkt Kerem'i kesip Barış'ı kanada atmış o beşiktaş maçını Barış sayesinde kazanmıştık ya da sonraki Ankaragücü maçında da Barış'ı oynatmış skor katkısı almıştık. Kadıköy'de herkes Torreira - Icardi beklerken bi anda Berkan - Barış çıkmış inanılmaz geçişle kazanmıştık ya da Kadıköy'de 1-3 kazandığımızda Yunus merkezde oynamış inanılmaz bir oyunla ezerek oradan çıkmıştık. Bu hikayeleri uzatırım gidip Kaan'ı Bayern maçında 6 yapması müthiş bir oyun sergilemesi ama günümüze döndüğümüzde artık çok basit düşünen sanki hiç çalışmayan planı olmayan bir hocaya dönüştü.
Ben hocanın cesur olduğu dönemleri özledim korkak, ezbere dayalı, bildiğini okuyan değil hata yaptığında çıkıp bunu basın toplantısında dile getirip formayı kim hak ederse ona veren mesela Sara sezon başından beri iyi diyebileceğimiz tek maç var ama ne hikmetse formayı alıyor Batrakov'da tam tersi formayı almıyor. Hocada bazı özelliklerini kaybetti açıkçası bendeki seviyesini kendi düşürmeye devam ediyor.
İstifa etsin demem önce Dursun Özbek istifa etmeli ardından yeni gelecek başkan için kendisi istfa edebilir.
tamam aslanım yemezsinTanımasın kimse. Uçan tekme yemem ama.
Dogru etmezdim. O yuzden kovmak lazim.benim bunlara hiç itirazım yok
ama sen okan buruk olsan sen de istifa etmezsin
Hocada da bi heves daha fazla çalışma ihtiyacı vardı muhtemelen şu an kendini ispat ettiği için eskisi kadar kafa yormuyor yoksa bugünkü maç özelinde çok basit 4-3-3'de oynayabilirsin 4-2-3-1'de doğru sistemde doğru şekilde rakibi yine yenersin.O zaman dan beri de 4 yıldır ne zaman ileride santrfor sıkıntısı olsa önde Barış. 4 sene öncesinde kalıp oradan 1 arpa boyu yol alamamak.
O maç öncesi 0-7 'lik Başakşehir maçı @Batıkan Kanarya 'nın müthiş tahmini. Sonraında FB deplasamnında o gün çıkan kadroya baktım maç öncesi. Başakşehir maçının benzeri olur diye düşündüm. Tabi 0-7 değilde 0-3 falan olur diye.
Hoca o zaman bu güveni bu enerjiyi veriyordu. Şimdi ise tam tersi.