Okan Buruk | Teknik Direktör

Bu ligde herhangi bir takima karsi 4 yemek, 4 farkli kaybeden hoca acilen defolmali. Ne kadar sevsemde bu prensipimden vazgecmem. Artik en büyük düsmaninim
1789857724014.webp

Ön alan presini kırmak için uzun ve dikine oynayan her kalbur üstü takım darmadağın ediyor bizi. Ve okan buruk bunu bir türlü çözemiyor
Yaw Ednan, Salah topu 70 mt surukleyip o golu atarken kendi yari alaninin ortasindan basladi kosmaya. Sutu atana kadar Apo ile arasindaki 1 mt'lik fark 7 saniyede 3 metreye cikti. Uyurcan kale icine kadar kacacagina biraz daha one cikabilirdi. Bunlar 32 ve 30 yasindaki guya tecrubeli topcular. Bunlara daha ne ogreteceksin.

Fatih terimin 11-13 dönemini çok iyi hatırlıyorum, o transferler yapıldığında belki avrupadaki en büyük başarımızı yakalamaya ramak kalmıştı cl yarı finaline ama Fatih hocanın ilk senede oturttuğu bütün oyun karakteri dağıldı. Hem sistem değişti hem takım karakteri zaten ertesi sene gönderildi. Eğer okan buruk ısrarla önde pressle hataya zorlamak hariç bir taktiğim yok diyorsa keşke oyuncularıda ona göre aldırsaydı, kesinlikle doğaçlama iş yapıyor. Son 3-4 sene Trabzon ve beşiktaşın kadrolarına bakın zaten hiç yoklar, anadolu takımları zaten içler acısı. Feneri geçmesini küçümsemiyorum ama aşırı para harcadığımız ve kimsenin olmadığı bir döneme oturdu okan hoca. Leao- Sane alıp sığırpress yapmasını beklemek biraz garip kaçıyor, Yunus-Barış bile yapmak istemiyor bence Barış zaten uzun süredir bıraktı. Sene başı ilk devreyi bitiremezse şaşırmam demiştim muhtemelen öyle olacak.
Ya bu pres olayını her büyük takım yapıyor ama bu kadar mantıksız yapan yok. Kafası kesilmiş tavuk gibi sürekli pozisyonunu boşaltan adamlar var sahada ve yerleşim gerçekten anlaşılır gibi değil. Şu sistem ile orta saha tandeminin yerini çok sağlam tutması lazım mesela ama bir bakıyorsun Torreira rakip stoperi falan kovalıyor, böyle iş mi olur arkadaş?

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yaw Ednan, Salah topu 70 mt surukleyip o golu atarken kendi yari alaninin ortasindan basladi kosmaya. Sutu atana kadar Apo ile arasindaki 1 mt'lik fark 7 saniyede 3 metreye cikti. Uyurcan kale icine kadar kacacagina biraz daha one cikabilirdi. Bunlar 32 ve 30 yasindaki guya tecrubeli topcular. Bunlara daha ne ogreteceksin.
Çünkü taç organizasyonu sevdasına kapılıp her maçta tüm takımı rakip ceza sahasına yolluyor dönüşte her top pozisyon oluyor. Yeni birşey değil ki tüm maçlarda var aynı saçmalık. Duran top dönüşü kontra yiyoruz sürekli

Lan dusunuyorum dusunuyorum duruyorum acaba su gecen 4 senede 4 takima ne verebildi diye aklima biswy gelmiyo.

Ilk iki senesi icardi yuzunden
Diger iki senesi osimhen yuzunden sampiyon oldu

Avrupada gecen sene haric kocaman bir sifir
Oyunda bir gelisme var mi? Ulan bu yaz bunu calismislar dedigimiz bisey var mi? Yok
Icaat yok sistem yok anasini satayim sonra bana leao al sunu al bunu al.

Deplasmanda gol yiyince rakip farketmeden dağılmak olacak iş değil. Özgüven dersen 4 sene şampiyon olmuş adamlarsınız 2 de 3 yeseniz maç çevirecek özgüveniniz olmalı. 5. Senedeyiz 1 tane bile 2 farktan döndüğümüz maç hatırlamıyorum. Geri düşünce kontak kapatılıyor. Açıklamak izah etmek mümkün değil.

Deplasmanda gol yiyince rakip farketmeden dağılmak olacak iş değil. Özgüven dersen 4 sene şampiyon olmuş adamlarsınız 2 de 3 yeseniz maç çevirecek özgüveniniz olmalı. 5. Senedeyiz 1 tane bile 2 farktan döndüğümüz maç hatırlamıyorum. Geri düşünce kontak kapatılıyor. Açıklamak izah etmek mümkün değil.
Yillardir cozemedigim bir olay. Bi bizde oluyor 2 yiyoruz eyvah o mac artik 4-5lere gidiyor. Direnc yok, bir tanede cikip tamam relax demiyor

Salah ve Rafa Silva gibi adamları oynatmayacak bir hamlesi maalesef yok. Bu tür adamlar bize hep sıkıntı çıkardı. Saha kenarinda ancak ziplasin.

Ya bu pres olayını her büyük takım yapıyor ama bu kadar mantıksız yapan yok. Kafası kesilmiş tavuk gibi sürekli pozisyonunu boşaltan adamlar var sahada ve yerleşim gerçekten anlaşılır gibi değil. Şu sistem ile orta saha tandeminin yerini çok sağlam tutması lazım mesela ama bir bakıyorsun Torreira rakip stoperi falan kovalıyor, böyle iş mi olur arkadaş?

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pres yapacaksan bunu takimin beraber yapmasi lazim. Hem pres oyunu oynayacagim diyor daha sonra iki kanati Leao ve Sane yapiyor. Bu is boyle olmaz. Okan'in taktik bu adamlara verin topu, onlar da 3 kisiyi calimlayip gol atsin. Okan gercekten ya ne yapmak istedigini bilmiyor ya da transfer yaptigi adamlarin gercekten nasil oynadigini bilmiyor. Gerci ikisi de olabilir.

Leao ve Sane'li kanatli oyun gayet olur ama bizim oynadigimiz gibi olmaz.

Yillardir cozemedigim bir olay. Bi bizde oluyor 2 yiyoruz eyvah o mac artik 4-5lere gidiyor. Direnc yok, bir tanede cikip tamam relax demiyor
Hoca bile olmasa bu takım lig de falan 2-0 dan sonra dönebilecek güçte. Bugün bile 3-1 olsa Ts panik yapacaktı o u bile beceremedik.

yunus kanat oyuncusu 10 numara değil. ama leao, sane, barış olunca yunus'u kesersem olmaz diye oynatıyor işte. madem öyle isimli kanat oyuncusu istemeseydin de yedekte durmayı sorun etmeyecek, maaşı yüksek olmayan oyuncuya olur verseydin. hiç olmazsa o parayı başka mevkiye verirdiler. bu sayede 30 milyonluk 10 numaradan ve 40 milyonluk kanattan faydalanamıyoruz.

Geri
Üst Alt