Okan Buruk | Teknik Direktör

Hocanin toparlayacagina inanan arkadaslar açıklayabilir mi ?
gsc okan buruk savunucuları olarak birazdan açıklama yayınlacağız renktaş, kusura bakmayın sizleri beklettik. mağlubiyetin sorumlusu olarak sizlere kesinlikle bir açıklama borçluyuz.

Milli aradan sonra Osimhen de dönünce muhakkak takım performansı artacak. Bu kadro planlamanısın yanlış yapılıp bir transfer sezonu daha oyunumuzla alakasız adamlara bir ton para gömdüğümüz gerçeğini değiştirmeyecek. Yönetiminden hocasına, asından yedeğine herkesin büyük mental problemleri var.

olm ruh hastası mısınız siz

takım iyi gidince buraya gelip "noldu lan hocayı istemiyodunuz dürrükler hıyarlar cahiller alın şimdi üstüne çıkın oynayın ooh" gibi şeyler yazıyor muyuz biz

ama ne zaman mağlubiyet veya beraberlik olsa gelip her mesajda "NOLDU LAN OKANCI DÜRRÜKLER, CAHİLLEEAAR, HOCANIZLA BERABER GİDECEKSİNİEAAAZ" diye tükürük saçıyorsunuz.

ya adam olun doğru düzgün davranın, ya da muhabbeti uzatmayın, ya da çok istiyorsanız gelip bi tokatlayayım sizi aklınız başınıza gelsin.

yeter lan.
Övmek için Takımın iyi gitmesine gerek yok..
Bak baklaım eski sayfalara neler neler denmiş..Ondan sıonra kendini tokatla
Hepiniz aynısınız laa birbirinizden farkınız yok..

Yok yere tüm Galatasaray düşmanlarının modunu yükseltti, yüzünü güldürdü. Hatta öyle ki geçen hafta havlu atan takım bu hafta 8 atmış.

Hocamıza kocaman bir bravo. Büyük iş başardı. Bir takım ancak bu şekilde sabote edilebilirdi; hiç hazırlık yapmayarak!

Kendisi ile ivedilikle yolların ayrılması gerektiğini düşünüyorum. Tabi bu kararı yeni yönetim vermeli, mevcut başkan ve yönetim değil.

Mevcut başkan, yönetim ve hoca ile Avrupa'da başarıyı geçtim ligde dahi başarılı olabileceğimize dair inancımı dün akşam itibari ile yitirdim. Ha kadroya asıl gerekli olan takviyeleri yapmadıkları için takım da problemli.

Allah sonumuzu hayır etsin.

Futbolcuları sezon içinde değiştiremiyeceğimize göre geriye sen kalıyorsun.
Laçkalığa ve lakaytliğe alışmış futbolcular grubu yeni gelecek hocanın da kısa sürede kuyusunu kazmaya başlar. Bu bir. İkincisi ise bu Dursun denilen herifin getirebileceği hoca maks İrfan Buzz, Sakıp Özberk olur.

Nereden bakarsan bak iki ucu boklu değnek, aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık.

Her ihtimalde de sapı tutmuşuz gibi görünüyor.

takım ortasaha diye bas bas bağırırken parayı okanın oyunuyla alakası olmayan leaoya gömen yönetime tek kelime edecek yüreği yoksa defolup gitsin kendi istediyse de defolsun gitsin

eylül sonuna kadar 10 numara diye bekleyip mertens ikamesi diye batrakov çeken avellere tek kelime laf edemiyorsa defolup gitsin

sol stoperi 5 senedir tek adamla idare ederken leipzigin yedeğini stoper diye çakanlara laf edemiyorsa defolup gitsin

sporting deplasmanında maç berabere iken rakip kaleciye baskıya orta saha gönderen zihniyet defolup gitsin

bir maçta salah gibi oyuncuya 10 kere genişte yakalanacak hoca defolsun gitsin

abdulkerimle genişte salah savunmaya çalışan zihniyet defolsun

4 senedir hatalarından en ufak ders çıkarıp b planı geliştiremeyen teknik heyet defolsun gitsin

her avrupa deplasmanında yaşattığı sevinci kursağımızdan getiren herif defolsun

ligi öyle böyle götürür gibi geliyor bana. hepi topu 3-4 zor deplasman maçı olur onlarda da osimhen, lemina olursa bu kadar sinmeyiz.
3 4 zor deplasma dogru ama ic sahada nekadar guven veriyor ve hocanin oyunu?
Osimhen yokken bukadar aciz kalması hic normal degil ki osi sakatliga meyilli adam ,osi mac kaçırınca ne yapacaz

Övmek için Takımın iyi gitmesine gerek yok..
Bak baklaım eski sayfalara neler neler denmiş..Ondan sıonra kendini tokatla
Hepiniz aynısınız laa birbirinizden farkınız yok..
jim carrey comedy GIF

Ne yaparsa yapsın görüşüm değişmeyecek. İsterse 10 kez üst üste şampiyon olalım yine de bizim için yetersiz oğlu yetersiz bir hocadır gözümde. Rakiplerin inanılmaz ikramları, saçma salak yönetilmeleri olmasa ve en önemlisi 2 yıl İcardi, son 2 yılda Osimhen olmasa şampiyon falan olamazdık. Avrupa’da özellikle deplasmanlarda rezillikleri bir düşünün o zaman nasıl bir hoca tarafından yönetiliyor bu takım anlarsınız

Sonuç belli 2 yıl futbolu takip etmemek.Buradan dönüş imkanı yok.
Sezon bitti önümüze bakalım temalı çok başlık gördüm yıllar içinde. Genelde şampiyon olduk. Kadro bu maliyetlerle daha doğru kurulmalıydı. Hoca daha iyi performans göstermeliydi. Ama öldük bittik gibi bir durum yok. Başka takım taraftarı olsa neyse diyeceğim de ligin nasıl bir yarış olduğunu en iyi bizim taraftarın bilmesi gerekiyor. Fazla duygusalız iyide de kötüde de.

TFF ve diğer kluplerin yaptığı haksızlıklarla mücadele eden, transferleri zamanında ve ihtiyaç olan bölgelere akıllıca yapan, ortada bir yönetim olsa.
Diyecemki bu hocada iş yok gidin değiştirin. Göz var nizam var bu takımın eksiklerini bile isteye kapatmayan yönetim Galatasaray ın paralarını hiç yere saçma sapan transferlere harcayanlar, bu fırsatı kaçırırmı ? Kim takar taraftarı şampiyonluğu.

Hoca şapkadan tavşan çıkaracak, taraftarda arkasında duracak. Başka şansımız yok, yönetim belli ki ülke iklimine göre şekil alıyor sportif düşünmüyor.

Geri
Üst Alt