GSC Haber Okan Buruk: "Transfer böyle marketten gidip, bu üçünü aldım diyebileceğiniz bir şey değil"

Bos yapma hoca bu kural bi bizemi isliyor.. herkes catir catir transfer yapiyor, ayrica 1 aydir bizmi icardi beyin keyfini bekledik yoksa sizmi? Ayni sey lemina icinde gecerliydi.. Bu takim bitmis.. iyice suyu cikmis leminayla uzatmamak lazimdi. Plan program 0, gecen senede duyduk ayni laflari panikten gidip 36 milyona ugurcani aldiniz

Hoca 2 yıldır neden 1. bölgede 2. bölgede oyun kuramıyoruz.Neden pas kalitemiz kim gelirse gelsin hep vasat seviyede.Defanstan top çıkaramıyoruz bam güm ileri dikiyoruz osimhen birşeyler yapsın diye.Sence bu kadar para harcanan takıma yakışıyor mu bu futbol seviyesi?Milletin 200 300 bin euro maaşlı adamları bizden daha iyi paslaşıyor defanstan daha iyi top çıkarıyor nasıl oluyor?Ben sana söyleyeyim.Galatasaray seviyesi teknik ekibimiz yok.Başkanımız ve ve yöneticilerimizde bu klübün seviyesi insanlar değiller.4 yıldır bizi kurtaran erden timur+gardi transferleride olmazsa sezonun sonucu çok belli.Daha kendi taktiğine uygun oyuncu almasını bilmiyor teknik ekip nasıl düzelecek bu futbol?

İlker canalp agabeyimiz gibi gercek gs li bir üyenin genel kurulda duzgun cumlelerle mevcut yonetimi rezil etmediği surece bayır aşağı gidecegiz

Ekli dosyalar

• ilker_canalp_kimdir_galatasarayda_ne_gorevi_yapti_dursun_ozbek_hakkinda_neler_soylediu9.webp
    ilker_canalp_kimdir_galatasarayda_ne_gorevi_yapti_dursun_ozbek_hakkinda_neler_soylediu9.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 4
Hoca yapıcı olucam yönetimi koruyacağım diye saçmalamaya başladı
O da biliyor geç gelen geç alışır ligin ilk haftalarında sıkıntı yaşayabiliriz

öyle oldugunu bildigimiz icin zaten transfer acilir acilmaz yangin yaptik ya

Hala yönetim lay lay lom takiliyor neymis daha 1,5 ay varmis

Bundan anlasilan daha en az bir iki üç hafta birsey olmayacak.

Hocam devre arasında söylediklerini de hatırlıyoruz, bu şekilde yönetime kalkan olmaya gerek yok. Biz eksiklerimizi ve listemizi ilettik yönetime de geç

Geri
Üst Alt