GSC Haber Okan Buruk: "Transfer böyle marketten gidip, bu üçünü aldım diyebileceğiniz bir şey değil"

son senen değil son ayların muhtemelen hocam

İletişim o kadar önemli o kadar büyük iş ki bir sözünle her şeyi değiştiriyorsun. Hocanın taraftar nezdinde tam destek görmesinin bence nedeni iletişim eksikliği veya kurduğu yanlış cümleler

Galatasarayin ikinci 11i ligde ilk 5e giremez

Bebek manavdan meyve seçmeye benzemiyor değil mi sevgili hoca...

Bu transfer planlamasını transfer sezonu açılınca yaparsanız marketten istediğin oyuncuyu alamazsın.

4 yıldır bu takımın başındasın artık bir planlama, bir süreç yönetimi görmek istiyor insan.

Kabul yönetim kötü hatta onlara rağmen şampiyon oluyoruz ama sen büyük hoca olacaksan bu ülkede maalesef yönetimi de senin yönlendirmen gerekiyor.

Evet senin işin değil ama bu ülkenin işleyiş tarzı böyle. Yarın öbür gün ilk seni yiyecekler koltukta kalmak için.

Son 2 sezondur saha içini eleştirecek de çok şey var mesela sen 1. işin olmasına rağmen onlara da çözüm üretemedin...

Ama sorun muhabirlerdede, yokmu orda akli basinda dogru dürüst soru sorabilecek birisi?

Kimse kolay degilde, sizin zor dediginiz bir piyasada 3 rakibin nasil oyuncu aliyor, hemde yüksek kategoriden?
Sen 2 maçta Italya'nin 2. ligindeki takimlara karsi nasil gol atamadiniz?
Kaan Ayhan'a nasil daha sans verirsiniz?
Ligin baslamasina çok az zaman kalmisken bu kadar eksikleri nasil gidereceksiniz?

Gibi sorulari niye sormuyorlar anlamiyorum...

Hastir ya, ben götünü koklayıp transfer yapılıyor sanıyorum lan. Ufkum açıldı resmen tşk.

Bizimkilere marketten 3 şey al desen onu da alamazlar. Gider pazardan naylon leğen alirlar

Transferde sana yapılan muameleyi hakediyor gibisin. Dursun başarısızlıkta ilk seni harcar

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Market bu yönetimin neyine. Akşam pazarına gidip çürük çarık ne varsa toplayacaklar yine.

AHahahhah ciddi mi yav bu açıklama?

Ders çıkardık ders çıkardık :ROFLMAO: He he çok ders çıkarmışsın hoca belli.

Taraftarı salak zannediyorlar herhalde.

alan nasıl alıyor acaba hadi alamıyorsunuz oyuncu satma işi ne oldu peki tek kelimeyle BECERİKSİZSİNİZ ,burası GALATASARAY şampiyonluğun arkasına sığınamazsınız bu sezonu tamamlama ihtimalleri yok önce okan sonra yönetim ama kaçıncı hafta olur acaba

Dogru demissin. Transfer zor is. O yuzden planlama onemli. Yani sizin yapmadiginiz olay.

Siz hic mi birsey ogrenmezsiniz? Ayni hatayi devamli tekrarlayanlara verilen bir isim var ama yazmayayim simdi.

Geri
Üst Alt