GSC Haber Okan Buruk: "Transfer böyle marketten gidip, bu üçünü aldım diyebileceğiniz bir şey değil"

Marketten gidip şu üçünü al desen, "Öyle alışveriş yapacak market bulmak kolay mı? Hadi marketi buldun, ürünün en iyisini arıyoruz. Her markette bulunmuyor. Hadi ürünü de buldun, bu sefer de çok fiyat istiyorlar. Ucuza bulmak kolay mı?" derler.

Benzetme yapmak istemiyorum. Çok sığ açıklamalar. Hocamızın kafası fazla çalışmıyor maalesef. Dursun ve yönetimi de aynı yönetimsel yönden ciddi vizyon ve zeka eksikliği var. Erden Timur gidişinden beri bu yönümüz çok eksik.

Marketten gidip şu üçünü al desen, "Öyle alışveriş yapacak market bulmak kolay mı? Hadi marketi buldun, ürünün en iyisini arıyoruz. Her markette bulunmuyor. Hadi ürünü de buldun, bu sefer de çok fiyat istiyorlar. Ucuza bulmak kolay mı?" derler.
sen ülkemizin ekonomisi kötü mü demek istiyosun

cimeeeeeer

"Futbol takımlarının normalde bir sezona hazırlanırken teknik anlamda bir takım planlaması olur. Biz bu planlamayı göreve başladığımızdan itibaren yaptık. İlk hamlemiz Vincenzo Italiano'ydu. 6 Haziran'daki imza töreninden 20 dakika sonra Alexander Nübel ile görüşmelere başladık." Önder Özen...

Muhterem Hocam yönetimle birlikte 5 yılınızı idrak etmekte olduğunuzun farkında mısın?...Böyleleri de var; bilesin istedim...

Sana kalsa Midsö Seferovic Frankowski gibileri toplar durur bu kulüp, Allah'tan Gardi gibi bir koca yürek çıkmış da son 4 senede kaderimizi değiştirmiş.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Real Madrid nasıl bir market bulduysa alıyor Okan hoca bak 3 de değil Dumpfries,Konate,Diomande,Bernardo Silva bak 4 tane alıvermiş.

Sana kalsa Midsö Seferovic Frankowski gibileri toplar durur bu kulüp, Allah'tan Gardi gibi bir koca yürek çıkmış da son 4 senede kaderimizi değiştirmiş.

Gardi okan buruk un istemediği adamları mı almış getirmiş zorla? 😀

Transfere DK’dan sonra baslarsaniz olacagi o tabiki…

En az 2 transfer an itibari ile katilmaliydi, 3 tanesi ile de son puruzler hallediliyor olmaliydi.

Insallah yuzumuz kara cikar. Bu oyunla, eksik kadroyla, mevcut teknik heyet ile zor sampiyon oluruz gibi.

Avrupa’da ilk 24’e kaliriz umarim…

Iste tam da bu yuzden son dakikaya birakilmamasi gereken bir seydir, Transfer!
Bu yuzden butun buyuk takimlar 3-5 senelik planlar yapiyor.
Biktirdiniz..

Gardi okan buruk un istemediği adamları mı almış getirmiş zorla?
Yazılandan bunu mu anladın? O isimleri Okan telaffuz bile edemezdi, adama resmen hediye etti. Okan'ın scouting'ine kaldığımızda kimleri aldığımızı gördük.

sıkıntı yok hocam. şahsen ben doydum bu sene şampiyon olmasak olur. 5 bin liraya forma, bilete para harcamayız 1 sene biz de nefes alırız. futbol detoksu iyi gelir hepimize.

Ne anlatıyon yine ya agustos geldi tık yok. İnsan azcık ders alır.
İlla 6-7. Olup kovulacan kafaya koydun heralde

Geri
Üst Alt