GSC Haber Okan Buruk: "Transfer böyle marketten gidip, bu üçünü aldım diyebileceğiniz bir şey değil"

Yumruğu masaya vur artık, vurmazsan kırılacak ilk kalem seninki olur ve o transferde başarısız yöneticiler yağ gibi su üstüne çıkarlar

Hoca hala aman yönetime sırt çevirmeyeyim, aman ben kötü adam olmayayım diyor da iş çok kötü bir noktaya gidiyor ve yarın sahada hezimetler gelmeye başlarsa çoğu kişi kendisine yüklenecek. İlk aşağı alınacak adam da kendisi olacak. Bu savunmacılığı bırakıp artık biraz hakikatleri konuşması lazım. Şu an yönetimle el ele vermiş çocuk eğliyorlar.

Aptal insan, cahil insan çok fazla özellikle onların sesi daha çok çıkıyor ama bizim taraftarın ortalaması hiç aptal değil. İnsanlar 2 tane yıldız alalım diye kendini yırtmıyor, yarın gelecek rezillikleri yaşamak istemediği için kendini yırtıyor.

Ben bu unuchukwu yu marketten manav reyonundan aldığınızı zannediyordum ama?

patatesinde en elitini arıyoruz tabi elit patates bulmak kolay olmuyor bulsak da kilosu pahalıya geliyor
hadi diyelim pazarcıyla anlaştık bu seferde patates sana gelmiyor ithal olmak istiyor tabi genç patatesleri ikna etmek kolay değil

müşterilerimizin içi rahat olsun size en elit patatesi yedireceğiz bu iş öyle marketten gidip şu üç patatesi alalım demekle olmuyor

13. Olan takıma Mertens, İcardi, Torreira, Sanchez çekerken çok mu kolaydı bu transfer işleri?
Şimdi Osimhen'li Sane'li CL'de son 16 yapmış takıma oyuncu alamıyorsunuz.
"Beceriksiziz" diyin, "Futbolcudan anlamıyoruz, anlayanı da dinlemiyoruz" diyin canımızı yiyin. Ama sırf zaman kazanmak için saçmalamanın alemi yok.

Her sene başı böyle boş konuşup lafı sezon ortası yuttun, hala akıllanma yok bunlarda. Fena patlayacaksın bu sene.

Geri
Üst Alt