Okan Buruk: "Transfer dönemi bitene kadar 1-2 tane daha oyuncu kadromuza dahil edebiliriz"

Ya herkes büyük ironi peşinde ya da cidden kafaları kırdık. Oynayanan oyundan son gundemlerden kimse memnun değil de abi bu ne yaw. Gidişine bayram ettirecek ne yaşattı bu adam size iki sezonda.

ortasahayı boşaltıp bjkden 5 yemek mesela
erden timurun arkasında iş çevirmek mesela
kötü futbol mesela (geçen sene iyi oynadığımız toplam 10 maç yoktur)
hiçbir genci parlatamaması mesela
arenada fbye rezil olmak mesela
güven verememesi mesela

çok var

taraftarın çoğunluğu sevmiyor okanı
güvenmiyorda

işler kötü gidip Erden Timurun arkasından çevirdiği işleri bu koruduğu yönetim çarşaf çarşaf serince niye güven veremediği ortaya çıkar

Taraftarımıza dursun ve İbrahim Bey'in getireceği yeni hocayla mutluluklar dilerim o vakit

onları hiç sevmiyor
ama kronolojik olarak önce okan gider

tabiatın gereği bu

ama onlarda çok fazla barınamaz
bu başıbozukluğun, güçlü bir lidersizliğin sonunun iyi bitme ihtimali yok

hocam karar veriniz. 1 mi 2 mi? zira çok şey fark ediyor. bu konuda net olmanızı beklerdim. "2 oyuncu alacağız" gibi.

ayrıca "yönetime ve başkanınıza güvenin" dediniz. sözünüzün arkasında mısınız?

ben olsam onlara sizin kadar güvenmem.

siz bilirsiniz. sonuçta kariyer sizin.

ortasahayı boşaltıp bjkden 5 yemek mesela
erden timurun arkasında iş çevirmek mesela
kötü futbol mesela (geçen sene iyi oynadığımız toplam 10 maç yoktur)
hiçbir genci parlatamaması mesela
arenada fbye rezil olmak mesela
güven verememesi mesela

çok var

taraftarın çoğunluğu sevmiyor okanı
güvenmiyorda

işler kötü gidip Erden Timurun arkasından çevirdiği işleri bu koruduğu yönetim çarşaf çarşaf serince niye güven veremediği ortaya çıkar
13. Takımı almış 2 sene üst üste şampiyon yapmış muhtemelen 2 sene üst üste ş.l. de yapacaksın. İlk senesinde bütün derbilerde yardırmış fenere 3er saplamışsın geçen sene 102 puan toplanmış. Oyun diyorsun ben son yıllarda içerde kaybettiğimiz bayern maçı kadar iyi, dominant oynadığımız bir maçı hatırlamıyorum o seviyede bir takıma karşı. Deplasmanda manu yu yendin öncesinde ingilterede galibiyetin yok. Sağ bekini 30 milyona satmışsın tarihinde buna yakın bir iş yok. Erden Timur'un katkısını asla küçümsemiyorum ama Gs ve sacha iyi performans vermeseydi ET ne yaparsa yapsın bu paralara satış yapamazdı.

Yani bunların hepsinin karşısına bir iki komplo teorisi bir de 5-0 lık tjk mağlubiyetiyle gelmek biraz garip değil mi? Ki iki senedir tjk'yi şamar oğlanı yapıyor ligde.

Abartmayalım derim. Ciddi ciddi şu an kovulmasının bizim yararımıza olacağına inanıyorsan başka tabii.

13. Takımı almış 2 sene üst üste şampiyon yapmış muhtemelen 2 sene üst üste ş.l. de yapacaksın. İlk senesinde bütün derbilerde yardırmış fenere 3er saplamışsın geçen sene 102 puan toplanmış. Oyun diyorsun ben son yıllarda içerde kaybettiğimiz bayern maçı kadar iyi, dominant oynadığımız bir maçı hatırlamıyorum o seviyede bir takıma karşı. Deplasmanda manu yu yendin öncesinde ingilterede galibiyetin yok. Sağ bekini 30 milyona satmışsın tarihinde buna yakın bir iş yok. Erden Timur'un katkısını asla küçümsemiyorum ama Gs ve sacha iyi performans vermeseydi ET ne yaparsa yapsın bu paralara satış yapamazdı.

Yani bunların hepsinin karşısına bir iki komplo teorisi bir de 5-0 lık tjk mağlubiyetiyle gelmek biraz garip değil mi? Ki iki senedir tjk'yi şamar oğlanı yapıyor ligde.

Abartmayalım derim. Ciddi ciddi şu an kovulmasının bizim yararımıza olacağına inanıyorsan başka tabii.

Futbolcularımızın kalitesi ile yaptın bunları
hocalık 1 tane maçı var o da ilk fb derbisi
gerisi tırt bak bugün bile hocalık hiçbirşey yoktu şu kötü hatayı bile kötü futbolla şansa yendin işte oyuncu kalitesi ile oluyor bu (erden timurun aldığı)

bayern maçında 45 dakika iyidinde ne oldu 3-1 yenildin
manu maçları onana ve kırmızı kart sayesinde kazandın
yoksa yine adamların zibilyon tane pozisyonu vardı
asıl hocalık gerektiren hedef maçlarında sahaya 100 kilo
sıçtın

boey-barışın bireysel çalışmalarını hocaya mal edeceksek diğer topçular niye tel tel dökülüyor ozaman!?

Erden Timur olmasa 15-16ya yollardı boeyi şuan ki kafalar!

ayriyeten komplo filan değil benim dediklerim erden timur-okan arasında ki önrmli değil zaten elbet ortaya çıkar zamanı gelince hiçbirşey gizli kalmaz

Zaha gider kanat gelir bu bir olur sanırım. Derrick giderse de sağ bek düşünülür bu iki sanırım. Harici takviye olmayabilir sanki.

Dos lazım bu takıma FİZİKLİ boylu atik bir ön libero lazım bu takıma. Kaan ve berkan a güvenip sezona giriyorsak yandı gülüm keten helva. Bazı bölgelerin yedeği yok. Mesela sol stoper mesela sol bek mesela sağ bek. Ha as lar as mıdır orası ayrı bir muamma.

Futbolcularımızın kalitesi ile yaptın bunları
hocalık 1 tane maçı var o da ilk fb derbisi
gerisi tırt bak bugün bile hocalık hiçbirşey yoktu şu kötü hatayı bile kötü futbolla şansa yendin işte oyuncu kalitesi ile oluyor bu (erden timurun aldığı)

bayern maçında 45 dakika iyidinde ne oldu 3-1 yenildin
manu maçları onana ve kırmızı kart sayesinde kazandın
yoksa yine adamların zibilyon tane pozisyonu vardı
asıl hocalık gerektiren hedef maçlarında sahaya 100 kilo
sıçtın

boey-barışın bireysel çalışmalarını hocaya mal edeceksek diğer topçular niye tel tel dökülüyor ozaman!?

Erden Timur olmasa 15-16ya yollardı boeyi şuan ki kafalar!

ayriyeten komplo filan değil benim dediklerim erden timur-okan arasında ki önrmli değil zaten elbet ortaya çıkar zamanı gelince hiçbirşey gizli kalmaz
Şutlansın diyorsun yani?

Sadece yazarlar hocam bosver niyet kötü diye düşünüyorum ben .

Bizim takımın öyle 1-2 transfer açığı felan yok en az 3-4 transfere ihtiyacımız var.

Geri
Üst Alt