Hasan Soysal
Tecrübeli Üye
- 7 Ağustos 2014
- 7.416
- 3.171
- 1.168
Sol kanat transferi kesinlikle ana kontenjandan olmalı. Bu tahta ayaklı Barışla geçmez koskoca sezon.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan Buruk: "Ana kontenjan için ikisi de olabilir. Henüz hangi mevkiye olacağına karar vermedik."
Okan Buruk: "Transferde 1 ana kontenjan, 1 genç kontenjan üzerinde çalışmamız sürüyor. Opsiyonlarımız var. Bu hafta son kararımızı vereceğiz."
GSCHaber
Hocam sansli fikstur olayi da kalmadi ki eskisi gibi , direkt 1.torbadan 2 tane baba takim yapistiriyorlarTemmuz basinda da cok dinamik cok degisken
10 gun kala da cok dinamik cok degisken ama artabilir...
CL ilk macinda gorecegiz bu tutumun etkisini muhtemelen. Insallah sansli kura fikstur cekeriz.
Yok cekecegin takim degil , orda sans faktoru dusuk sayilir. Fiskturun nasil dizilecek.Hocam sansli fikstur olayi da kalmadi ki eskisi gibi , direkt 1.torbadan 2 tane baba takim yapistiriyorlaranca en babasiyla evimizde karsilasmayi dileyebiliriz psg bayern barca gibi . Delik desik edecekler defans ve orta sahayi harbiden
Os bile demedi. Dursun iyi sindirmis HocayiStoperden bahsetmiyor dimi halen?
kim kimi sindirdi o kadar bilemiyorum ki artık. sazan sarmalı gibi kulüp.Os bile demedi. Dursun iyi sindirmis Hocayi
Hoca iki tane 11 istiyorum dedi. Dursun iki oyuncu aldi sadece + max iki oyuncu daha alacakkim kimi sindirdi o kadar bilemiyorum ki artık. sazan sarmalı gibi kulüp.
Hoca Kaan’ı, İlkay’ı falan adamdan sayıyor, belki de iki 11’i bulmuştur o kafasındaHoca iki tane 11 istiyorum dedi. Dursun iki oyuncu aldi sadece + max iki oyuncu daha alacak
Cok transfer lazim demistiHoca Kaan’ı, İlkay’ı falan adamdan sayıyor, belki de iki 11’i bulmuştur o kafasında![]()
“Şampiyon olmuş takıma” 4-5 az mı?Cok transfer lazim demisti
Az.“Şampiyon olmuş takıma” 4-5 az mı?Lemina da yoktu o zaman.